Onthewall Anmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De bestelling ging vlot. De informatie rondom verzending was goed. Bezorgervoorkeur werd gevraagd en ingewilligd. Ah, en toen het uitpakken: product was boven verwachting en heeft een mooi plekje ge... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Leuke set, precies zoals beschreven. Goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling. Deze 3 mieren geven een leuk decoratie effect op mijn balkonmuur.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Groot assortiment van allerlei decoraties. Redelijke prijs en snelle levering. Ook erg goed dat het bedrijf probeert om alles te verzenden in gebruikt materiaal.

Informasjon om virksomheten

1. Husholdningsbutikk
  2. Interiørbutikk

Skrevet av virksomheten

Ontdek onze winkel vol met prachtige en unieke decoratieve items voor jouw huis, tuin en terras. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment van hoogwaardige metalen en glazen salamanders, uilen, vlinders, libellen, vissen, zeepaarden, schildpadden, kwallen, zonnen, manen en nog veel meer. Daarnaast hebben we ook betoverende metalen levensbomen, schattige lieveheersbeestjes, mieren, spinnen en andere fascinerende creaties. Naast deze geweldige collectie bieden wij ook metalen wandborden in diverse uitvoeringen en afmetingen. Bij ons is elke bezoek een verrassing, dankzij ons steeds veranderende en vernieuwende assortiment. Onlangs hebben we zelfs unieke Ibiza strandtassen van Isola bonita aan ons assortiment toegevoegd. Onze producten zijn niet alleen perfect om jezelf mee te verwennen, maar ook ideaal als cadeau voor anderen. Kom langs in onze gezellige webwinkel of ontmoet ons op sfeervolle (jaar)markten en braderieën, voornamelijk in Noord-Holland. Bij ons vind je altijd iets moois waar je blij van wordt.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

12 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Mooie zon

Mooie zon , goed verpakt.

5. juni 2024

leuk materiaal

leuk materiaal, goede service

31. mai 2024

Svar fra Onthewall

Super bedankt voor je positieve review en voor het delen van je ervaring met ons. Fijn om te horen dat je onze producten leuk vind en uiteraard verlenen we de beste service (helemaal als dat nodig blijkt).

Snelle levering en heel goed verpakt

Snelle levering en heel goed verpakt

25. mai 2024

Svar fra Onthewall

Super bedankt voor je positieve review en voor het delen van je ervaring met ons. We doen elke dag onze uiterste best om alles nog te versturen. En natuurlijk zo goed als mogelijk te verpakken.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede levering voor 3 uur besteld de…

Goede levering voor 3 uur besteld de andere dag geleverd super netjes ingepakt en een leuke attentie er bij

15. mai 2024

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snelle levering. Producten zien er goed uit. Paar jaar geleden salamanders gekocht.

18. april 2024

Svar fra Onthewall

Dank je wel voor je positieve review en voor het delen van je ervaring met ons.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Het zag er precies zo uit als op de…

Het zag er precies zo uit als op de foto en het was de volgende dag al binnen!

29. mars 2024

Svar fra Onthewall

Dank je wel voor je positieve review en voor het delen van je ervaring met ons.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Het kwam prima op tijd en ziet er heel…

Het kwam prima op tijd en ziet er heel mooi uit kreeg nog een leuk precentje er bij

12. mars 2024

Svar fra Onthewall

Dank je wel voor je positieve review en voor het delen van je ervaring met ons. Dit vinden we natuurlijk weer erg leuk om te lezen. Klanten blij, wij blij!

Als er in de toekomst iets is waarbij we je kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten. We staan altijd voor je klaar! En wie weet zit er de volgende keer weer een verrassing bij!?

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Leuke webshop, met groot assortiment. Snelle levering en prima verpakking👍

26. januar 2024

Svar fra Onthewall

Dank je wel voor je positieve review en voor het delen van je ervaring met ons. We zijn énorm blij om te horen dat je gewoon super blij bent met ons. Door deze mooie berichten blijven we doen wat we doen met de webwinkel én de markten die we bezoeken.

Snel geregeld

Snel geregeld, goed verpakt en nu een vrolijk zonnetje in huis dat mij keer op keer een glimlach bezorgd :)

9. januar 2024

Svar fra Onthewall

Dank je wel voor je positieve review en voor het delen van je ervaring met ons. Dat gaf ons ook een mooie glimlach :)

We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent met de mooie vrolijke zon / maan, de snelle levering en de stevige verpakking.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Netjes geleverd goed verpakt mooie…

Netjes geleverd goed verpakt mooie borden!

21. november 2023

Svar fra Onthewall

Dank je wel voor je positieve review en voor het delen van je ervaring met ons. We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent met de mooie metalen wandborden, en de nette en goed verpakte levering daarvan!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mooie spullen en super snel geleverd

Mooie spullen en super snel geleverd, voor mooie prijs

27. oktober 2023

Svar fra Onthewall

Dank je wel voor je positieve review en voor het delen van je ervaring met ons. We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent met de producten, de snelle levertijden en de eerlijke prijzen.

Svar fra Onthewall

Dank je wel voor je positieve review en voor het delen van je ervaring met ons. We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent over onze snelle en heldere communicatie en de levertijden.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Producten en de service is heel goed

Producten en de service is heel goed! Response via de whatsapp is snel en de service is optimaal!

15. september 2023

Svar fra Onthewall

Dank je wel voor je positieve review en voor het delen van je ervaring met ons. We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent over de producten en de service. Via whatsapp zijn we altijd snel bereikbaar voor vragen.

Als er in de toekomst iets is waarbij we je kunnen helpen, laat het ons dan gerust weer weten. We staan altijd voor je klaar en dit mag natuurlijk ook gewoon weer via whatsapp!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Veel keuze en variatie in div decoraties

Groot assortiment van allerlei decoraties. Redelijke prijs en snelle levering.

5. september 2023

Svar fra Onthewall

Dank je wel voor je positieve review en voor het delen van je ervaring met ons. We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent. Voor sommige producten gebruiken we inderdaad (oude) dozen om te verpakken, zodat het allemaal keurig wordt afgeleverd. En dit scheelt natuurlijk in de kosten, waardoor we onze prijzen relatief laag kunnen houden ivm de concurrentie.

Als er in de toekomst iets is waarbij we je kunnen helpen, laat het ons dan gerust weer weten. We staan altijd voor je klaar!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Leuke spullen en een zeer klantvriendelijk bedrijf!

Na jaren wilde ik iets bijbestellen. Via de WhatsApp een vraag gesteld en ik kreeg meteen antwoord. Super vriendelijk en heel behulpzaam. Producten weer snel en netjes bezorgd. Zeer tevreden!

15. august 2023

Svar fra Onthewall

Dank je wel voor je positieve review en voor het delen van je ervaring met ons. We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent, en na enkele jaren weer wat mooie producten kwam bestellen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mooie spullen en snel geleverd erg…

Mooie spullen en snel geleverd erg tevreden,,

15. juli 2023

Svar fra Onthewall

Dank je wel voor je positieve review en voor het delen van je ervaring met ons. We zijn blij om te horen dat je erg tevreden bent over de kwaliteit en de snelle levering.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede service, snel verstuurd, items zijn zoals weer gegeven. Kleuren zijn precies weer gegeven.

16. mars 2023

Svar fra Onthewall

Dank je wel voor je positieve review en voor het delen van je ervaring met ons. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over de service en de snelle levering.

Makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen, snel in huis.

12. april 2023

Svar fra Onthewall

Dank je wel voor je positieve review en voor het delen van je ervaring met ons. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over het bestelproces en de snelle levering.

Cadeau

Ze is er erg blij mee dus daarom

28. april 2023

Svar fra Onthewall

Dank je wel voor je positieve review en voor het delen van je ervaring met ons. We zijn blij om te horen dat je iemand blij hebt kunnen maken met onze unieke producten.

Team Onthewall

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv