Jeg mærkede dedikationen fra først til sidst. Fra hjemmesidens mange originale produkter, let bestilling, hurtig levering, nænsom indpakning af en meget skrøbelig vare, som kom frem i perfekt stand, t... Vis mer
Se hva andre synes
Super oplevelse med Only By Grace. De ringede og tjekkede op ift. størrelsen på armbånd og pakken var fremme indenfor 24 timer. Både armbånd/halskæde/rosenkrans er gode og passer. Skriver sjælde... Vis mer
Selskapet har svart
Jeg købte en notes bibel, som jeg virkelig havde glædet mig til at prøve. Jeg blev jeg dog meget skuffet, da den slet ikke levede op til hverken billederne eller beskrivelsen på hjemmesiden. Jeg... Vis mer
Selskapet har svart
Jeg fik en meget sød og personlig besked efter mit køb, hvilket gjorde hele oplevelsen endnu bedre 😊 Pakken var pakket utrolig flot ind og alle ting var virkelig godt beskyttet, så alt kom frem i p... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
OnlyByGrace er en dansk virksomhed, der forhandler kristent interiør med et Skandinavisk udtryk. Det er lige fra dåbsgaver, konfirmationsgaver, bryllup og almindelig hverdags interiør til hjemmet. Desuden har vi et stort udvalg af minde-ting i forbindelse med dødsfald. Det er alt fra gravlys, pynt til kirkegården og ting til mindehylden hjemme. For ikke at tale om de mere end 800 bogtitler vi har på hylderne med kristen litteratur. Ud over vores webshop har vi også en fysisk butik i Herning. Tjek åbningstider på vores webshop😊
Kontaktopplysninger
Silkeborgvej 27 B-C, 7400, Herning, Danmark
- +45 42 45 32 20
- kundeservice@onlybygrace.com
- onlybygrace.com
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Skønne ting til gravsted og andre gaver
Fandt nogle skønne ting til min mors gravsted på denne hjemmeside. Ringede også og spurgte ind til nogle af produkterne, hvor jeg fik en meget behagelig betjening og god vejledning. Fik pakken med alle tingene i sendt, meget fint emballeret, så intet gik itu undervejs.
Kan anbefale andre at handle og støtte denne butik.

Super god service
Super god service
Lynhurtig levering og en kærlig tak for min bestilling (lille)
Alle 5 stjerner er fortjent

Svar fra OnlyByGrace ApS
Intet mindre end fantastisk service!
Intet mindre end fantastisk service!
Skulle sende en mindebog til en veninde som havde mistet et nært familie-medlem. OnlyByGrace var så hjælpsomme, og hurtige på mail til at svare på spørgsmål.
Bogen blev leveret til min veninde, med et personligt kort og pænt pakket ind.
Er super tilfreds med behandlingen :)

Super fin webshop
Super fin webshop, og lige så fin service! 😊

Svar fra OnlyByGrace ApS
Super skønne ting fra OnlyByGrace og…
Super skønne ting fra OnlyByGrace og altid sød betjening.

Svar fra OnlyByGrace ApS
Skøn hjemmeside med nogle fine produkter…
Fin hjemmeside med nogle fine produkter ☺️ Derudover et skønt team bagved som brænder for at finde produkter, som kan bringe glæde, trøst og opmuntring ind i hverdagen ❤️
Det kan varmt anbefales at handle her!

Fantastisk shop
Fantastisk shop. Der er varer som er svære at finde andre steder.
En webshop og købsoplevelse med mening…
En webshop og købsoplevelse med mening - og gaver til enhver anledning. Har købt alt fra kvalitetslys til kirkegården, smukke hjerter i oliventræ til bryllupsgave, og historiske notesbøger til daglig brug.
Vender tilbage igen og igen og igen…
Gaver med mening
Bestilte til en konfirmand, og skønt med en smuk gave med masser af mening i.
Jeg er taknemmelig for OnlyByGrace
Jeg er taknemmelig for OnlyByGrace! Et dejligt sted at handle, hvor der er kærlighed og mening bag de skønne ting. Særlige begivenheder som dåb, bryllup ja også sorg - her varmer det at give en tro, håb og kærlighedsgave❤️
Jeg kan KLART anbefale OnlyByGrace!
Jeg kan KLART anbefale OnlyByGrace!
Her får man smukke ting i topkvalitet - med et budskab om kærlighed og håb, til opmuntring og trøst.
Jeg har købt produkter hos OBG både som privat og pva. min arbejdsplads. Ved kirken har vi derfor lækre ting at uddele til både Minikonfirmander og Babysalmesang.
Altid stabil service og hurtig levering.

EMPATI OG HJERTET PÅ RETTE STED❤️
EMPATI OG HJERTET PÅ RETTE STED❤️, DERFOR SKAL VI STØTTE DENNE FANTASTISKE VIRKSOMHED🙏🏻
Karina Nygaard Raabjerg fortjener mange flere stjerner, end jeg kan gi her. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Svar fra OnlyByGrace ApS
En god hjemmeside og en hurtig og nem levering.

Fantastiske produkter
Superhurtig levering. Lækre produkter som ikke fåes andre steder i DK. Nichebutik med skønne varer

Svar fra OnlyByGrace ApS
Altid en skøn oplevelse at handle her!
Altid en skøn oplevelse at handle her!
Jeg har købt mange lækre, skønne og smukke ting hos OnlyByGrace de senere år - som gaver til venner, familie eller bare til mig selv :-)
Vejledningen man får, når man ringer, er altid sød og venlig - og varerne kommer ganske få dage efter bestilling.
Kan KUN anbefale shoppen!
Dejligt med et sted, hvor ting til boligen også har mening og ikke kun er pynt.

Kan varmt anbefales!
Fint vare-udvalg, som er svært at finde andre steder.
Overskuelig hjemmeside, hurtig og venlig betjening.
Kan varmt anbefales!

Svar fra OnlyByGrace ApS
Personlig og hurtig betjening.
Kan varmt anbefale onlybygrace Jeg oplevede god og personlig betjening. Varen levede fuldt ud op til min forventning og dejligt med hurtig levering Så 5 stjerner fra mig og jeg kommer helt sikkert tilbage igen

Svar fra OnlyByGrace ApS
Sådan skal en e-butik være!
Har handlet her flere gange. Altid god service og hurtig levering. Lige som en e-butik skal være 👍

Svar fra OnlyByGrace ApS
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.