OnlineSokken.com Anmeldelser 98

4,5

Onlinesokken was bereid bestelling zaterdag te versturen omdat t n kado voor mn zus betrof. Zelfs nog appje ontvangen. Verzoek kadootje in te pakken ook door hun gehonoreerd.

Top, top, top! Had per abuis een verkeerde maat sokken ontvangen, wat netjes en spoedig werd afgehandeld. Topkwaliteit service en topkwaliteit service!

Voor het hele gezin leuke sokken gekocht. Kwaliteit is goed. Jammer genoeg iets minder te vinden en bestellen in de kindermaten. Levering ging ook snel.

1. Klesbutikk
  2. Herreklesbutikk
  3. Dameklesbutikk

OnlineSokken.com de webshop met een groot assortiment funsokken, werksokken, naadloze sokken, wollen sokken en nog veel meer. We hebben zowel heren, dames en kindersokken op onze website staan.

4,5

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

goede en snelle service. En goede kwaliteit.

Ik had een foutje gemaakt met mijn bestelling, dus hierover een mailtje gestuurd en ik kreeg een hele snelle reactie terug en ze hebben me meteen heel goed geholpen. De sokken waren van goede kwaliteit en de verzending was erg snel(zelfs tijdens de feestdagen). Zeker aan te raden.

3. desember 2024

Svar fra OnlineSokken.com

Bedankt voor deze mooie review! Fijn dat het toch nog goed is gekomen en tot een volgende keer.

Vlotte levering en goede kwaliteit

Snelle levering en mooie kwaliteit sokken. Ook de panty’s zijn van goede kwaliteit. Erg tevreden over de service, want ik kreeg zelfs een seintje toen de werksokken weer terug op voorraad waren. Ga zo door! 🫶🏼

2. desember 2024

Svar fra OnlineSokken.com

Bedankt voor deze mooie review, en tot een volgende keer!

Mooie sokken en panty's.....het…

Mooie sokken en panty's.....het assortiment mag wel wat groter👌
Prijzen zijn oke,en snelle levering

18. november 2024

Svar fra OnlineSokken.com

Bedankt voor deze review, gelukkig groet het assortiment elke week nog 💪🏻 hopelijk tot snel!

Sokken

Levering ging ook snel.

11. november 2024

Top hoor.

Veel keuze , goede kwaliteit , snel in huis en te volgen via Track and Tracé.

17. november 2024

Svar fra OnlineSokken.com

Bedankt voor deze mooie review!

Prima

Super prijs en snelle bezorging

10. november 2024

Svar fra OnlineSokken.com

Hoi Sjaak, bedankt voor deze mooie review en tot een volgende keer!

life soks ;-)

Jammer dat de blauwe sokken niet meer op voorraad waren, verder prima service!

28. oktober 2024

Svar fra OnlineSokken.com

Hoi, Bedankt voor deze leuke review. Hopelijk hebben we de volgende keer wel weer je blauwe sokken op voorraad :)

Voor Sinterklaas een mooie verzameling…

Voor Sinterklaas een mooie verzameling sokken voor de heren gekocht. En ene dag besteld, volgende dag in huis. En de kwaliteit blijft echt heel mooi

24. oktober 2024

Svar fra OnlineSokken.com

Heel veel plezier met Sinterklaas hopelijk zijn de heren blij met onze sokken!

Goed contact en zoals afgesproken…

Goed contact en zoals afgesproken geleverd

14. oktober 2024

Svar fra OnlineSokken.com

Bedankt Gerrit voor deze mooie review! We houden graag rekening met de klant dus 2 dagen later bezorgen was voor ons geen probleem.

De ene dag besteld en bezorging de…

De ene dag besteld en bezorging de volgende dag! Bijzonder!! Helemaal top!!

3. oktober 2024

Svar fra OnlineSokken.com

Hoi, Bedankt voor de review. Voor 14 uur besteld is dezelfde dag verzonden vaak heb je hem dan inderdaad de volgende dag al in huis!
Tot de volgende keer!

Super leuke Webseite

Super leuke website levering kwam ook snel echt een aanrader

25. september 2024

Svar fra OnlineSokken.com

Hoi Patricia, Bedankt voor deze mooie review en tot de volgende keer!