In de kelder zagen we plots veel zilvervisjes. Gelukkig werd het probleem snel aangepakt.
Se hva andre synes
he zei ik zet je op lijst voor een jaarlijkse pest controle terwijl hond zat te snuffelen klein slordigheidje maar fijn
Voordelig bedrijf als je last hebt van ongedierte. Kan dit bedrijf aan iedereen aanraden hier in de regio.
Zo hadden hier last van bedwanten in het pand. De verhuurder is hier eigenlijk voor aansprakelijk maar wilde niks doen. Dit bedrijf heeft het gelukkig opgelost, de kosten houdt ik in op me huur.
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Welkom bij Ongediertebestrijding Breda, uw toonaangevende expert op het gebied van ongediertebestrijding in de regio Breda. Wij begrijpen hoe vervelend en schadelijk ongedierte kan zijn voor zowel huishoudens als bedrijven. Daarom zetten wij ons in om u snel, efficiënt en professioneel te helpen bij het bestrijden van allerlei soorten ongedierte. Onze diensten omvatten de bestrijding van muizen, ratten, wespen, bedwantsen, kakkerlakken en nog veel meer. Ons team van gecertificeerde specialisten gebruikt de nieuwste technieken en milieuvriendelijke methoden om ervoor te zorgen dat uw omgeving vrij is van ongedierte, zonder schade aan te richten aan het milieu. Bij Ongediertebestrijding Breda staat klanttevredenheid voorop. Wij bieden maatwerkoplossingen die passen bij uw specifieke situatie en behoeften. Of u nu een eenmalige behandeling nodig heeft of een doorlopend contract voor preventieve maatregelen, wij staan klaar om u te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende inspectie en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw ongedierteproblemen voorgoed op te lossen. Uw gezondheid, veiligheid en gemoedsrust zijn onze prioriteit bij Ongediertebestrijding Breda.
Kontaktopplysninger
Verlengde Poolseweg 16, 4818 CL, Breda, Noord Brabant, Nederland
- +31763690284
- contact@ongediertebestrijdingbreda.com
- ongediertebestrijdingbreda.com
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Even gewacht of de problemen zouden…
Even gewacht of de problemen zouden terugkomen maar alles is opgelost.
Hebben ons goed geholpen
Zijn hier op de boederij geweest om een…
Zijn hier op de boederij geweest om een rattenprobleem te verhelpen
Goed bedrijf
Goed bedrijf. Had even na 6 uur in de ochtend het offerte formulier ingevuld en werd in de loop van de ochtend al door ze opgebeld.
Goede service. De problemen die wij hadden met muizen in de garage zijn opgelost.
Prima bedrijf
Prima bedrijf. Gaan grondig te werk, daarbij een zeer schappelijke prijs voor hun diensten.
effectief
Hebben die problemen die wij hadden heel effectief opgelost, ben blij dat het gelukt is.
Professioneel bedrijf
Professioneel bedrijf, vriendelijk personeel, snelle response.
Ben goed geholpen bij het bestrijden…
Ben goed geholpen bij het bestrijden van een rattenplaag. Begon een probleem te worden bij onze boerderij.
Muizen in kelder
Binnen een dag waren de muizen in onze kelder volledig verdwenen , helemaal geen keutels meer gevonden na jullie bezoek. Super service, echt een aanrader!
Snel reactie gekregen op me bericht
Snel reactie gekregen op me bericht. Zijn hier langsgeweest en kan zeggen dat de methoden die dit bedrijf gebruikt effectief zijn.
Voor mij de beste…
Voor mij de beste ongediertebestrijdingsdienst hier in Breda. Hun methodes zijn effectief en tegelijkertijd milieuvriendelijk.
Voordelig bedrijf als je last hebt van…
Prima service
Goede service. Hebben geen last meer gehad en het bedrijf kon snel bij ons langskomen.
Heel effectief
De muizenbestrijding is heel effectief gedaan. Hebben nergens geen last meer van. Eerlijke prijs.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.