Must have her til sommer
Hurtig levering, alt fungere som det skal!
En must have hjemme hos os her til sommer
Avanceret sengesystem med intelligent temperaturregulering 12–55°C for optimal søvnkomfort.
Danmark
Hurtig levering, alt fungere som det skal!
En must have hjemme hos os her til sommer
Jeg har haft det alt for varmt om natten i overgangsalderen, men denne madras hjælper virkelig med at holde temperaturen nede.
Leveringen var hurtig og nem.

Jeg er imponeret!!
Jeg har altid haft et problem med at have det for varmt om natten, jeg har prøvet at skiftet dyne flere gange uden held. Jeg faldt så over Onetwo3´s madres-system. Jeg har nu brugt deres madres i ca. 1 måned, og jeg må bare sige jeg sover meget bedre og føler mig frisk hver dag.
Kan klart anbefales!

Svar fra OneTwo3
kan ikke anbefale den nok.
ikke nok med at det man bare ligger skide lækkert, så har den holdt min tempratur nede i de sidste 2 uger uden problemer. og så var den super nem at sætte op. tommel op herfra.