Jättebra service! Kundtjänst svarade snabbt som blixten och hjälpte mig väldigt bra. Kommer börja beställa mina träningskläder härifrån hädanefter ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Se hva andre synes
Bästa träningstightsen för mig. Har köpt flera par utav Enigma scrunch tights och använder dem flitigt sedan ca ett halvår tillbaks. Även köpt en sporttop som jag är nöjd med. Ska testa en annan model... Vis mer
Hemsidan är enkel och intuitiv att navigera. Det finns ett bra utbud på fina och funktionella träningskläder - samt ofta bra reor som får en att shoppa lite oftare än vad man annars kanske gjort!... Vis mer
Urusel kund service. Fick aldrig avisering om mitt paket så det skickades tillbaka. Kontaktade dem och fick bara ett svar att sms avisering skickats ut (teknik är ju som bekant helt ofelbar) och nu sk... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Onemorerep.se grundades 2012 och är en av Sveriges ledande nätbutiker inom fitness och mode. Vi inspirerar med varumärken från hela världen med bra priser och snabb leverans. Hos oss hittar du allt från stora välkända varumärken till unika varumärken som Alera. Några av våra övriga varumärken är Better Bodies, Hummel, Famme, Gavelo, Nebbia, Embrace Jeans och Rapid Wear. Vi erbjuder ett stort urval av träningstights, leggings, jeans och mycket mer.
Kontaktopplysninger
Tegelbruksvägen 26, 90742, Umeå, Sverige
- kundtjanst@onemorerep.se
- onemorerep.se
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Så bra priser på kvalitetsprodukter
Så bra priser på kvalitetsprodukter! Köpte träningsset från Hummel, supernöjd. Snabb leverans också!
Ett företag med kundservice hjärtat på rätta stället!
One more rep har alltid levererat snabbt och varit väldigt enkla att ha och göra med gällande kundservice frågor samt att de har enkla och skyndsamt hanterade returer är något jag som kund uppskattar jätte mycket !. Min order är alltid korrekt och varorna är alltid av god kvalité. Jag kan varmt rekommendera detta företaget!.
Bra kvalitet
Enkelt, smidigt och hög kvalitet på både produkter och service. frun är mycket nöjd
Underbara
Använde alltid Jeans innan men sen freddy byxorna kom så är det det enda som har existerat i min garderob. Helt underbara 😀
Bästa onlinebutiken för träningskläder
Bra utbud, snabba leveranser och retur utan krångel!
100% nöjd
På one more rep finns det alltid ett bra urval av produkter. Jag har köpt flera mycket snygg & bra tights, tröjor, sport bh;ar och nu sist en riktigt läcker baddräkt. Allt bra pris & snabbleverans. One more rep är min "go to" sida för träningskläder. 100% nöjd.
Snabba leveranser och väldigt bra…
Snabba leveranser och väldigt bra produkter! Älskar mina tights från Gavelo😍. Jättetrevligt bemötande av kundtjänst när jag behövde hjälp med en retur.
Rekommenderar!
Bra leverans och otroligt fina…
Bra leverans och otroligt fina gymkläder!
Älskar deras träningskläder
Älskar deras träningskläder, bra kvalitet och stämmer med storlekar. Alltid snabb leverans
Bra utbud
Bra utbud, bra service, pålitlig. Bra kvalitet på artiklarna.
En bra och överskådlig hemsida
En bra och överskådlig hemsida. Bra priser på kvalitetsprodukter och snabba leveranser. Väldigt nöjd och kommer definitivt handla mera
Börja fyll varukorgen <3
Alltid snabb säker leverans och enkla returer. Bra utbud av kvalitetsvaror och trevlig & tydlig respons vid frågor!
Bra köpupplevelse
Bra köpupplevelse. Smidigt. Mina favorittights köpte jag härifrån! Och nu fanns de på rea, så jag beställde ytterligare en färg 🙏🏼😍
Väldigt bra kvalité på allt jag har…
Väldigt bra kvalité på allt jag har beställt och snabb leveranstid. Har ingenting att klaga på hittills iallafall.
Bara kvalitet och snabba leveranstider
Lättnavigerad sida med bra information om produkterna, korta leveranstider och produkter med hög kvalitet. Är väldigt nöjd med alla tights jag har köpt här!
Alltid snabb
Alltid snabb, otroligt bra kvalitet. Jättefina erbjudander.
Bra och snabbt svar från kundtjänst
Bra och snabbt svar från kundtjänst, lätt att byta och snabb leverans!
Rekommenderar verkligen!
Jag handlar alltid träningskläder från onemorerep, dom är seriösa och har alltid bra kampanjer och ett stort utbud. Det jag gillar med denna butik är att dom har många märken med bra kvalitet. Jag blir alltid lika nöjd med ett köp här! Rekommenderar verkligen😊
Dette er Trustpilot
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.