Ik vind Ondeugend Daten een heel goede site. Zit er met onderbrekingen sinds 2015 op. De kunst is met iemand gratis in contact te komen en dan verder chatten op kik of Skype. Per dag kan ik een klein... Vis mer
Se hva andre synes
Dikke zever,allemaal NEP!!!!! men wil je constant vragen stellen om je credits op te laten gebruiken , Die oplichters draaien constant rond de pot. Ze kunnen vlug afspreken , praten wat lieve woor... Vis mer
Helemaal eens met iedereen, dacht met mijn naieve en goedgelovig hoofd een dame te vinden om als vrijgezel door de lockdown heen te komen. De een na de andere mooie meid had interesse in me, beetje ve... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Ondeugend-Daten.be is een casual datingsite die zich richt op zowel mannen als vrouwen in België die houden van spanning en erotiek.
Kontaktopplysninger
Ondeugend Daten… ja hoor, weer zo’n site waar je vooral jezelf voor de gek houdt
Goed nieuws dan: ik ben uiteindelijk AFFsexy.com tegengekomen, en daar voelde het ineens een stuk normaler – echte vrouwen, minder gedoe en je zit niet eindeloos te wachten zonder resultaat. Het aanbod op Ondeugend Daten? Als je niet toevallig zin hebt om iemand aan de andere kant van het land te daten, dan houdt het snel op. En zelfs als je iemand vindt, krijg je standaard reacties zoals bedankt maar geen interesse – copy-paste werk.Veel profielen lijken niet eens te weten wat ze daar doen. Gesprekken vallen dood, geen initiatief, nul energie. Of ze worden compleet overspoeld en jij bent gewoon nummer 120 in de rij. Na jaren proberen heb ik precies één keer afgesproken. Eén. Dat zegt eigenlijk alles. Geld en tijd compleet verspild.
deze site is nep
deze site is nep. ik had eerder naar de reviews moeten kijken. ik heb inmiddels een andere site gevonden waar ik wel aan mijn trekken kom. helaas geen daten maar wel fun. ik mag helaas de site niet noemen maar ik heb er een uitmuntende review over geschreven. inmiddels ben ik er achter dat als je een date wil je beter de kroeg in kunt gaan en als je fun wil beter een fantasygirl punt eu kunt opzoeken.
Is de eerste keer
Is de eerste keer, ka nog niets zeggen
Oplichters
Als man heb je hier helemaal niks te zoeken. Heb denk ik meer dan 100 berichten gestuurd en van maar 10% krijg je iets terug (en dat is dan altijd hetzelfde standaard bericht) en als je iets persoonlijks terug krijgt blijft het bij dat ene bericht. Ook zijn het vrouwen die je iets willen verkopen zoals zichzelf of zoals ik hier al lees hun OF of hun gedragen slipjes.
Stelletje oplichters waar je dus als man zijnde nooit iets gaat beleven.
Weinig aanbod en overall is het een vrij kansloze site. Kortom een grote oplichtings bende
Sla Ondeugend-Daten maar over, je hebt nog meer kans op AFFinders.com
Heb gelukkig alleen maar een gratis account op Ondeugend-Daten aangemaakt met een spam mail adres om te kijken wat het aanbod is. Dat is zo droevig laag dat ze zelfs mensen uit landen als Azië voorstellen als mogelijke match. Daarnaast zie je veel foto's van fake profielen die in een database set zitten die je online kan kopen. Oplichtingssite!
Veel nep profielen.
Adverteren zelfs op de radio. Hoe is het mogelijk dat een bedrijf wat complete onzin verkoopt al zolang bestaat. Het zijn inderdaad grotendeels nep profielen.
Slechtse site ooit niemand wilt…
Slechtse site ooit niemand wilt afspreken alleen maar dat ze je niet willen of dat ze geen interesse hebben
Het enige ondeugende is dat ze geld uit je zak willen kloppen
Veel profielen met foto s die jaren geleden al met dezelfde foto s op andere datingsites stonden. Vrouwen die tevens ook toevallig een f2f account hebben waar je betaald met ze kan chatten en naaktfoto s kan zien, op ondeugend daten reageren ze nooit. Stuur een berichtje naar vrouwen, ze reageren nooit en komen ook niet op jouw account kijken, hoewel je foto s hebt staan
Bijna allemaal fake contacten
Allemaal fake contacten en je wordt nu gedwongen een VIP abonnement te nemen om meer foto’s van de dames te zien
Zeer slechte slechte ondankbare…
Zeer slechte slechte ondankbare respectloze ontoerekeningsvatbare site😡😡😡
Vrouwen worden voorgetrokken
Mannen duur betalen
Antwoord geven doen ze niet
Klachten wordt niets mee gedaan maar andersom wordt je profiel verwijderd!!
De standaard voorgekauwde tekst vsn geen intresse is erg populair
Vrouwen zonder foto eisen dat je alleen reageren mag met GEZICHTSFOTO, andersom dorn ze niet aan stuur je er wel 1 wordt je gelijk geblokkeerd 😡
Kortom teleurstelling na teleurstelling!!!!!
Ondeugend Daten is een fake website met…
Ondeugend Daten is een fake website met fake contacten. Afspraken maken ze niet. Telefoonnummers willen ze niet uitwisselen. Het gaat alleen om de conversatie draaiende houden zodat je zoveel mogelijk credits verbruikt. Het is puur bedrog en geldklopperij.
Ondeugend daten
Ondeugend daten. Nl 🤮🤮 profiel gemaakt. Leuk .leuke vrouwen ster gegeven . Ik krijg binnen een dag 3 bezichtigingen . 1x knipoog ? Ik wil kijken wie . Wat denkje .JE MOET VIP ZIJN 30 euro een maand . Geen probleem. Geld genoeg . Wat mijn steekt vergeten het op te zegen 🤮🤮 verlengen hun voorje .nee jho .gelijk verwijdert dus let op .Je geeft hun toestemming geld van je te pakken . Ik zeg niet doen
Minder dan 1 ster kan niet
Minder dan 1 ster kan niet.
De site is NEP.
Mijn ervaringen van de afgelopen week sluiten aan bij wat al veel in de andere reviews is genoemd.
Ik ben gelukkig geen betaald lid geweest.
De beheerder? van de site gaat op geen enkele opmerking of vraag van je in.
Slechts bla bla.
plichters sturen je een incasso voor…
plichters sturen je een incasso voor administratiekosten als je ooit iets op hun site hebt gekocht, zelfs als dit nooit vermeld was. Daarnaast zijn 99% van de profielen op hun site nep.
Het aanbod van Antwerpen is te laag
Het aanbod van Antwerpen is te laag. Vrouwen krijgen 100% voordeel wanneer zij een account maken! Enkel dames ver weg of Nederlandse dames, maar uiteraard woon jij te ver voor hun dus die kans is al zeer klein. Dan heb je vooral vrouwen daar die zelf niet weten wat ze daar doen en dus jou tijd maar verspillen en dan ook niet het gesprek levend houden omdat zij gewoon te veel overspoelt worden met mannen. Van veel vrouwen krijg je ook altijd hetzelfde standaard bericht. Bedankt voor de reactie, maar geen interesse.
Conclusie: kans bestaast maar is extreem laag. Ik heb op al die jaren(+/- 8j) met 1vrouw en 1 koppel kunnen afspreken. Was het mijn geld waard? Totaal niet! Dus aanrader,blijf weg van Ondeugend-daten.be! En hou je geld bij voor een luxe excort,ga je 1000x meer aanhebben!
Nep en dreigen
Het zelfde als Ché Ter Maat ook dreig mailtjes van hun gekregen.
"Vervangende schadevergoeding komt in de plaats van de na te komen afspraak van de andere partij. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer een dienst gebrekkig is geleverd. Je kunt dan een geldbedrag vorderen, zodat je met dit bedrag een andere partij kunt inschakelen om de werkzaamheden te verrichten."
Misschien voor mensen die ook dreig mailtjes van hun krijgen.
Als eerste heb je totaal geen vrijheid wat je op je eigen profiel schrijf.
Ook staat je profiel op eens andere websites die ze beheren.
Kortom ik kom hier echt NOOIT meer terug oplichters, en ik hou totaal niet van drieg mailtjes. (Liselotte)
achterbackse service heel sneaky…
achterbackse service heel sneaky stilzwijgend verlengen
Pure oplichting
Pure oplichting. Je wordt alleen maar aan de praat gehouden om dure credits te kopen.
De dames willen alleen maar zogenaamd afspreken en afspraak uitstellen. Elke dame reageert hetzelfde en het komt tot niks.
Ondeugend-daten is niet wat het lijkt!!
Mijn naam is Daan en Ondeugend-daten is niet meer dan een platform vol bedriegers, je mag niet eens in je verhaal zetten dat je hier bent tot je abonnement geldig is....alleen het woord "abonnement" wordt niet geduld omdat de vrouwen op de site niet mogen weten dat mannen alleen betalen want die moeten die denken dat het voor iedereen gratis is.
En probeer je een vrouw aan te spreken wordt je al geblokt alleen door het aanspreken en dan zeg je nog niets bijzonders en hou je het zelfs netjes.
Als er eens iemand na weken je toch berichte terug stuurt is het een vast bestaand bericht dat ze je bedanken voor het bericht maar toch geen contact wil....en dan volgt er een blokkade!!
Zomaar zonder pardon zonder enige reden, hoezo willen ze een Ondeugende-Date, met wie als men alles en iedereen zomaar wegwimpelen!!
Na mijn inzien zijn het geen echte profielen, als fatsoenlijk mens doe je zoiets niet ze daarom zijn vrouwen ook gratis omdat er te weinig van zijn en mannen trappen er in.....ja ik dacht er ook iets te vinden maar je kan beter in een feesttent wat zoeken.
Ben nu bijna 3 maanden lid, heb vele in mijn omgeving aangesproken die rond mijn leeftijd zitten en maar eentje heeft fatsoenlijk zonder blokkade gereageerd dat ze liever in haar eigen woonplaats iets zocht dat vond ze makkelijker....tja jammer dan.
Ondeugend-daten is oplichters praktijken!!
Misschien word het tijd dat het normale…
Misschien word het tijd dat het normale aanspreken buiten de deur weer terug komt! Onzin datingsites
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.