2,9

Middels

Regie

Heb cursus regie gevolgd .
Lesmateriaal heel duidelijk.
Contact met docent was goed, wel online , kon met alle vragen bij haar trecht .
Overleg met Nhoc zelf was ook goed .
Omdat ik goede ervaring heb .ben ik met nieuwe cursus gestart .
Via NHOC

17. november 2024

BAD EXPERIENCE!!!

BAD EXPERIENCE!!!
Very bad experience with this homeschooling course. No guidance from the teacher, I wrote 2 homework assignments, she sent me a 2 sentence feedback and that was the last time she got involved, she neither answers my questions nor does the office answer my inquiries. For 1 month, no contact with this teacher has disappeared and no information or response from the office. THESE ARE SCAMMERS, DON'T GIVE YOUR MONEY.

18. desember 2024

Slecht, oplichters, onbetrouwbaar, fake!!!!

Zou het liefst geen enkele ster geven aan deze 'opleider'!!
Oplichters met valse diploma's. Je betaald een hoop geld, heb maanden stage gelopen, hard gestudeerd. En het diploma is niet geldig.
Vaak gebeld en gemaild. Maar krijg natuurlijk geen geld terug. Ze ontkennen alles.
Mensen niet in zee gaan met deze opleider!!!

2. februar 2024

Informatieve opleiding, slechte communicatie en bereikbaarheid

Ik ben net geslaagd voor een cursus onderwijsassistent en probeer al een tijd contact op te nemen met de NHOC maar ze geven veen gehoor. Momenteel zit ik voor de derde keer meer dan een half uur in de wacht, via de chat functie wordt er niet gereageerd en op de mail ook niet. Communicatie is erg slecht evenals de begeleiding. In alle tijd heb ik wel om feedback gevraagd en 0 keer gekregen. Contact wanneer je het krijgt is zo kort mogelijk en altijd afwimpelend van aard. Of en wanneer ik een diploma opgestuurd krijg is voor mij onbekend. Ik raad af via dit platform te studeren al is de cursus wel erg informatief en goed gestructureerd opgebouwd. Het is zeker leerzaam maar daarmee ben je nog geen goed opleidinstituut. In de opleiding wordt een hele module geweid aan communicatie en dat is net hetgeen wat ik mis aan deze opleiding. Goede communicatie en helemaal bereikbaarheid. Wil je je gehoord worden als student? Kies NIET voor deze opleider.

18. januar 2023

Geen ondernemerschool!! Je krijgt geen begeleiding, zonde van je geld!

Als je een thuis opleiding doet, neem dan een erkende, alsjeblieft niet deze!! Het zijn oplichters. Ik wilde een andere opleiding doen en via hen een opleiding aangeschaft. Je krijgt twee mappen met studiemateriaal en een online platform maar het komt er op neer dat ze helemaal niets doen. Je krijgt geen enkele begeleiding, er zijn geen examens en geen diploma. En als je dan vraagt of je begeleiding krijgt of überhaupt iets kan verwachten, krijg je nog een grote bek terug ook. Mijn 'docent' gaf alleen meldingen dat hij op vakantie was en heeft geen enkele keer iets bekeken of iets uitgelegd.

24. august 2022

Zeer tevreden

Ik heb met veel plezier de opleiding voedingstherapie gevolgd. Zoveel geleerd en een docente die tot het eind in mij bleef geloven. Dank je wel Nathaly, het was een eer en genoegen om een leerling van jou te mogen zijn!

10. august 2021

Oplichterij

Paar maanden geleden een cursus besteld en de volgende dag (ruim binnen de WETTELIJKE termijn dus) aangegeven dat ik er van af wilde zien. Cursusmateriaal ongeopend teruggestuurd (geweigerd aan te nemen) en per mail contact gehouden met de ondernemersschool. Resultaat: men blijft hameren op de voorwaarden en vertikt het mij mijn geld terug te geven. Pure oplichting dus.

7. januar 2021

Wegblijven !!!

Dit zijn oplichters. De vorige versie van hun was NHBO.nl , die zijn dan faiiliet verklaard op 28/07/2020
maar ze starten gewoon weer op met hetzelfde platform. Hier en daar zijn nog video's tevinden op de nieuwe website met het logo van de oude NHBO.

14. november 2020