Onceuponabookshop Anmeldelser

Alle anmeldelser

2 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Netjes het bestelde bookset ontvangen

Netjes het bestelde bookset ontvangen. Levertijd is wel iets langer dan we tegenwoordig gewend zijn bij de grote warenhuizen. Na communicatie via mail, snel antwoord terug en was het duidelijk wanneer ik het kon verwachten. Ga zeker weer bestellen. Kleine ondernemers moeten we blijven steunen.

10. juni 2026

Unieke boekwinkel.

Kleine leuke boekwinkel gespecialiseerd in Engelstalige fantasy boeken. Hulpvaardige eigenaresse. mooie boeken gekocht. En dat in onze regio

13. april 2026

Geen ontvangst, geen gehoord

Boeken gekocht maar wegens ziekte van de eigenaar kwam hier vertraging in. Later is alles weer opgepakt echter heb ik nooit mijn bestelling ontvangen. Meerdere malen op verschillende manier contact gezocht, maar geen gehoor.

21. februar 2025

Eigenaar reageert niet op mails

In december 2023 Bestelde ik twee speciale edities voor augustus 2024 die later niet leverbaar bleken te zijn. Via Klarna 75 euro betaald, maar natuurlijk niks gekregen. De bestelling is niet te annuleren via de website.
Al meerdere mails gestuurd naar de eigenaar om mijn bestelling te annuleren, maar er wordt gewoon niet op gereageerd.

13. september 2024

Vorig jaar een special edition gekocht

Vorig jaar een special edition gekocht, bleek dat ze die niet kon aanleveren. Vervolgens 2 andere speciale edities gekocht... nooit gekregen! Er wordt niet gereageerd op social media of mail... dit is echt schandalig.

25. juni 2024

Vreselijke klantenservice

Vreselijke klantenservice. Je komt pas na enkele weken met ze in contact om een bestelling te annuleren, ik krijg er hoofdpijn van. Ik snap dat het bedrijf maar door 1 persoon word gerund en je soms privé problemen hebt maar eventjes reageren op je klanten is niet zo moeilijk volgens mij als je een bedrijf runt. Ze hebben ook de tijd om instagram posts te maken…

Het bedrijf had ook een artikel vals geadverteerd en ik kreeg totaal iets anders binnen dan op de website stond (het boek zou boek zou custom sprayed edges hebben, dit was niet het geval). Deze mocht retour maar ondanks meerdere pogingen met de vraag of de verzendkosten werden vergoed, werden mijn berichtjes wel gelezen maar genegeerd. Dit is gewoon niet netjes.

Uiteindelijk werd mijn bestelling geannuleerd, zonder ook maar te reageren op mijn berichtjes. Maar helaas werd het geld niet terug gestort. Hiervoor moest ik contact opnemen met Klarna. Uiteindelijk, na nog 2 berichten, werd mijn annulering goed doorgeven kreeg ik mijn geld terug. Maar geen mailtje terug. Geen excuus. Helemaal niets. Klantvriendelijkheid is iets wat dit bedrijf niet kent.

Uiteindelijk en met veel frustratie en geduld heb ik inmiddels mijn geld gelukkig terug maar ik heb mijn lesje geleerd. Ik bestel hier NOOIT meer en ik zal deze webshop aan iedereen afraden.

3. april 2024

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis