Helaas een erg slechte ervaring. Ik heb een Olvy watch winder gekocht via bol.com. Het traagschuim is niet stevig genoeg voor een automatisch horloge. Mijn horloge (Davosa Argonautic, 186 gram) zakt... Vis mer
Se hva andre synes
Wir sind mit dem Lernturm sehr zufrieden. Leider gab es bei der Lieferung ein kleines Problem. Der Kundenservice hat jedoch sehr schnell und effizient reagiert, sodass anschließend alles reibungslos v... Vis mer
Vielen Dank für Ihre kundenfreundliche Einstellung und Ihr Vertrauen. Mein Paket wurde gestohlen... Ich werde zukünftig nur noch an Paketstationen bestellen. Vielen Dank, dass Sie mir den Wasserko... Vis mer
Voor onze kleinzoon een pakket Olvy magnetic tiles aangeschaft. Hiermee kon hij een baan maken om autootjes te laten rijden. Met mooi gekleurde stevige magnetische stukken is dit eenvoudig te maken. D... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Olvy is een internationale online retailer met een breed assortiment aan producten en een mentaliteit die streeft naar het beste voor onze klanten. We zetten de tevredenheid van onze klanten op nummer één en daarom staan we dag en nacht voor je klaar. Wij zijn gespecialiseerd in onze producten en daarom zorgen we er altijd voor dat onze producten uitermate goed getest zijn. Bij ons vind je een ruim assortiment aan stijlvolle en hoogwaardige producten die je van alle gemakken zullen voorzien.
Kontaktopplysninger
Nijmegen, 6511DX, NIJMEGEN, Nederland
- support@olvystore.com
- olvystore.com
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Nadat mijn bestelling was zoekgeraakt…
Nadat mijn bestelling was zoekgeraakt bij bezorgdienst kreeg ik kostenloos vervangend product gestuurd. Met recht betrouwbaar partner van bol.com
Mooi product snelle levering
Mooi product snelle levering. Wel jammer dat ik nooit meer antwoord heb gekregen op de onverwachte prijsverhoging. Die ik via de chat had gemeld.
TOP service!
Een compressor die ik had gekocht ging stuk na de garantie periode. Zonder discussie en mankeren kreeg ik een nieuw exemplaar thuisgestuurd. Wat een uitstekende en klantvriendelijke service!
Snelle levering en goed product
Super klantenservice
Ik heb via deze website de leertoren besteld super service er waren bij het transport wat ongelukjes gebeurt de klantendienst heeft me heel goed verde…Meer
Top service zeker aanrader!
Klantenservice on point!
Het belangrijkste is een goede klantenservice. En dat weten ze bij Olvy maar al te goed.
Fijne producten die absoluut hun werk doen. In dien er een probleem is wordt er door de klantenservice meegedacht en evt een nieuw product opgestuurd.
Ik ben tevreden met mijn deep cleaner!
Hele snelle service
Hele snelle service. In de ochtend rond 10:00 besteld en dezelfde avond al in huis
Super snelle en correcte levering
Super snelle en correcte levering. ‘s morgens om 10:00 besteld en op dezelfde avond al in huis. Ook hele snelle reactie van de webshop met een vraag.
Well- i only have been using it for 2…
Well- i only have been using it for 2 weeks but so far so good! Came in good packaging and works well so far 5 from 5
Mooi, sjiek, degelijk product
Ziet er sjiek en degelijk uit. Voelt als goede kwaliteit. Maakt echt nauwelijks geluid. Staat naast mijn bed. Ben er blij mee! Ruikt alleen nog wel wat vreemd. Maar trekt hopelijk snel weg.
correct bezorgd topproduct
Snelle levering en heel mooi product
Snelle levering en heel mooi product, de foto's zijn echt correct.
Alles bestens
Alles bestens. Schneller Versand, perfekte Kommunikation, Ware wie beschrieben.
Olvy hondenfohn
Olvy hondenfohn besteld. Zelfde dag nog verzonden. Dag erna ontvangen.
Apparaat werkt goed. Onze twee cavalier king charles spaniels hebben gren hinder van het geluid.
Prettig is de verstelbare temperatuur en in het verstelbare toerental.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.