Det fungerer ikke med leveranser basert på mulige sendte SMS, det påstås at SMS er sendt meg fra Posten samme dag som forsendelsen er gått fra leverandør. Finner dette merkelig. Får nå heller ikke sva... Vis mer
Har benyttet meg av Olivita en god periode, men pr. dato har jeg ikke merket noen forandring, mulig det er for kort tid ca,fire mndr.? Er det noen som kan si noe om denne tiden? Er den for kort er je... Vis mer
Pga at jeg ble veldig tørr i munnen av Olivita tabletten, spesielt da jeg våknet på morgenen måtte jeg senke den anbefalte dosen fra 6 tabl til 2 tabl pr dag. (Til info så bruker jeg ikke andre medis... Vis mer
Passer ikke for mine tarmer. Har prøvd forskjellige doser, men tarmen/magen er like dårlig. Å måtte på toalettet ca en gang i timen passer veldig dårlig i min arbeidshverdag.
Olivita, which has been documented through a series of studies at the University of Tromsø, means the “Oil of life”. It is the only product on the market that combines seal oil with extra virgin olive oil, and the product’s unique properties can be attributed to the synergistic effect of these two natural oils. Seal oil contains larger amounts of DPA fatty acids than fish oils and other omega-3 products, in addition to the other fatty acids (DHA and EPA). Extra virgin olive oil is extremely rich in strong antioxidants that prevent the omega-3 fatty acids from turning rancid (oxidizing). Protection against oxidation is essential in order to achieve the beneficial effects of the omega-3 fatty acids. Marine oils are refined in accordance with strict regulations. This process also removes the antioxidants that prevent the omega-3 fatty acids from oxidizing. Olivita is based on more than 20 years’ research at the University of Tromsø. The findings of the studies were so unique that the company was granted a patent and, as a consequence, exclusive rights to sell and produce this combination.
Vestregata 27/31, 9008, TROMSØ
- +4746433000
- post@olivita.com
- olivita.com
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
100% tilbake i Jobb
Jeg har leddgikt. Jeg går på biomedisin mot artritt. Sammen med Olivita omega-3+Ledd er jeg friskere og har mindre smerter enn på flere år! Tusen takk!

Svar fra Olivita AS - Norwegian omega-3
Jeg og gubben har spist dette produkt i…
Jeg og gubben har spist dette produkt i 2/3 år nu.
Strålande fornøyd blodtrykket har gått ned til oss både, så nu har vi trykket til en ungdom. Tar alltid med de når vi reiser.
Meget god omega 3
Meget god omega 3. Nøye testet. Enkelt med abonnement. Lett å avbestille. God kundeservice.

Svar fra Olivita AS - Norwegian omega-3
Har ingen oversikt over kunder etc
Har ingen oversikt over kunder etc. og sender ut mail i hytt og pine.

Svar fra Olivita AS - Norwegian omega-3
Jeg har brukt Olivita med sitron i…
Jeg har brukt Olivita med sitron i mange år. D vitamin og oliven er viktig for meg!
Er veldig fornøyd med produktet og har…
Er veldig fornøyd med produktet og har brukt det i flere år.
Men nå fikk jeg en forsendelse som var så tykk i konsistensen at den var vanskelig og få ned.
Etter nesten 4 mnd bruk av olivita ble…
Etter nesten 4 mnd bruk av olivita ble mine muskel og leddsmerter drastisk forverret, i tillegg til hodepine og kvalme. Årsaken viste seg å være D-vitamin forgiftning. Olivita er uten tvil i utgangspunktet et fantastisk bra produkt, men vær så snill å gjøre OLIVITA TILGJENGELIG FOR ALLE, ved å fjerne D- vitamin tilsetningen. Noen har for lite, noen passe, andre i overkant og noen for mye vitamin-D. Altså svært så individuellt. Uten at man har vært til lege og fått sjekket D-vitamin statusen, vil jeg si det er betenkelig å benytte produkter som er tilsatt opptil 4 x behovet. D-vitamin tabletter er tilgjengelig for alle, og bør tilpasses den enkeltes behov.Gjenopptar mitt abonnement så snart jeg får kjøpt Olivita uten tilsetning av vitamin-D.
Jeg har nå brukt Olivita i snart 10 år…
Jeg har nå brukt Olivita i snart 10 år og anbefaler selvfølgelig derfor produktet ! For min egen del har jeg vært lite syk i disse årene, noe jeg mener at Olivita bl.a. har bidradd til ! Grunnen til at jeg mener det er at
Olivita inneholder Omega-3 fettsyrer som forskere mener har en positiv effekt på hjertet . Videre at den inneholder ekstra virgin olivenolje som også er en meget sunn olje, bla rik på antioksidanter og vitaminer. Til slutt inneholder Olivita nå også vitamin D som er godt for skjelettet og imunforsvaret

Fornøyd med Olivita
Har brukt olivita i noen måneder nå og min vonde kne kjenner jeg ikke noe til lengre når jeg går ned brakke bakker 👍

Bra Produkt
Bra Produkt. Opplever mindre muskel og ledd smerter etter jeg begynte med dette produktet. Synes produktet kunne være litt billigere.

Svar fra Olivita AS - Norwegian omega-3
Hei jeg er fornøyd med produktet og…
Hei jeg er fornøyd med produktet og veldig hyggelige kundebehandlere 😁👍🏼

Svar fra Olivita AS - Norwegian omega-3
Jeg har brukt tilsvarende olje laget av…
Jeg har brukt tilsvarende olje laget av feit fisk, som Olivita i mange år. Siden Olivita er laget av Selolje som er hakket kvassere enn fiskeolje. Er det et fornuftig valg.
Det som er viktig å huske, er å bruke den hele året. I tilstrekkelig mengde. 0,15 ml pr kg kroppsvekt er minimum. Er du 65 KG varer en flaske 25 dager. For de som er i tvil vil jeg anbefale å ta en før og ettertest, så en er sikker på at en tar tilstrekkelig. Noen har et redusert opptak, og må derfor øke dosen. Dette kan være forklaringen på liten merkbar effekt.
Også verdt å tenke på, er at en helsesituasjon ikke startet i det en merker symptomene. Men 20-30 år før. Dette er ikke medisin som demper symptomene, men mat som hjelper kroppen til å ta tilbake normalsituasjonen. En bør og tenke på at det i tillegg er lurt å bruke tilskudd, som er med å bygge opp det som kroppen sannsynligvis har hatt underskudd på i like mange år.
Så langt virker dette veldig bra
Så langt virker dette veldig bra - spesielt leddsmerter er redusert.

Svar fra Olivita AS - Norwegian omega-3
Veldig fornøyd og har tro på at den er…
Veldig fornøyd og har tro på at den er helsefremmende. Litt klumper i bunnen ved langvarig lagring?

Svar fra Olivita AS - Norwegian omega-3
God smak på produktet og presis…
God smak på produktet og presis levering.

Er på 3. måneden
Er på 3. måneden, men har ikke ennå merket noe bedring i fingerleddene mine. Men prøver litt til.

Svar fra Olivita AS - Norwegian omega-3
Olivita er for meg veldig bra fordi jeg…
Olivita er for meg veldig bra fordi jeg plages med stive ledd ,og maveutfordringer og nå etter noen mnd bruk merker jeg forskjell, Hadde opphold i 2 mnd i sommer selv med sol og varme,og det merket jeg med at mine smerter økte på 😊Så takk for olivita 😊👍🌸

Svar fra Olivita AS - Norwegian omega-3
Har brukt produktet i mer enn 4…
Har brukt produktet i mer enn 4 mnd.Merker ingen virkning på ledd

Svar fra Olivita AS - Norwegian omega-3
Har hatt d mykje betre muskulert etter…
Har hatt d mykje betre muskulert etter eg har brukt dette produktet. Kjempebra

God kundebehandling og service
God kundebehandling og service. Anbefaler produkte