Riktigt bra sortiment med allt man kan drömma om i köket. Personligen har beställt alltid online och det är lätt att hitta, bra utbud, och tydligt presenterad, och leveransen är extremt snabb och perf... Vis mer
Selskapet har svart
En härlig webbutik med stor variation på produkter! Här finns allt för riktiga foodlovers. Tydlig kommunikation från beställning till leverans och extra plus för den korta leveranstiden - rekommendera... Vis mer
Selskapet har svart
☆ för att OliOli har DE DÄR speciellt & exceptionellt GODA Delikatesserna! ☆☆☆☆ får Mia för sin Trevliga & Tillmötesgående Kundrelation. Idag trollade hon med knäna, så jag kunde köpa extra många... Vis mer
Selskapet har svart
Helt underbara produkter. Perfekta presentlådor som är så kul att ge bort. Jag beställde en låda till min mamma som fyllde år och hon blev överlycklig. Kundservicen var dessutom 11/10. Snabbt, vänligt... Vis mer
Selskapet har svart
Vår stora passion för Italien och italiensk mat fick oss 2005 att börja importera italienska delikatesser. Idag är vi importör och grossist, levererar företagsgåvor samt driver vår webbshop. Vi välkomnar även kunder till vår lagerbutik i Saltsjö-Boo där man kan handla direkt från vårt lager. Vi erbjuder premiumdelikatesser från Medelhavet med fokus på bland annat Extra Jungfruolja, årgångsbalsamico, hantverkspasta och många andra förstklassiga produkter från mindre gårdar och producenter. I vårt sortiment finns även utvalda svenska, småskaliga hantverksvaror som exempelvis marmelad, alkoholfri dryck, lakrits och choklad. Vi finns i Nacka, Stockholm och har återförsäljare runtom i landet. Varmt välkommen!
Stenhuggarvägen 2, z, 132 38, SALTSJÖ-BOO, Sverige
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Trevlig personal,jättesmidigt att göra affärer med er.

Svar fra OliOli
Lite bekymmer i början men löste sig smidigt.med beröm godkänt.

Svar fra OliOli
Fick paketet supersnabbt efter beställälning, vilket är ovanligt när man bor i norra Sverige. Fick även snabbt hjälp med att skicka ny vara när det blev fel i ordern, och slapp returnera det jag fick som var fel. Rekommenderar att köpa härifrån. Det känns tryggt och i jultider levereras det snabbt ändå!!

Svar fra OliOli
Bra produktutbud till bra priser. Om det uppkommer leveransproblem blir det omgående åtgärdat.

Svar fra OliOli
Vilket paket! Massor av godsaker både till oss och som julklappar på Resa-hemma-tema! Så nöjd!

Svar fra OliOli
Spännande och bra produkter. Snabb leverans och omsorgsfullt packat.

Svar fra OliOli
Snabb leverans och väl förpackad av det jag beställda. Ett firma att lita på.

Svar fra OliOli
Otroligt trött leveranstid. Det drar ner helheten, osten är säkert jättegod när jag väl får den.

Svar fra OliOli
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.