Olicious - Italiaanse olijfolie Anmeldelser 47

4,8

Een goede masterclass olijfolie proeven gevolgd. Een hele ervaring rijker. En ook zeker wat kennis meegekregen. Weet waar ik nu op moet letten voor een juist en eerlijk product. Dacht een goede olijf... Vis mer

Marc en zijn vrouw van Olicious hebben vandaag een interessante olijfolie proeverij verzorgd in Oisterwijk. Het werd boeiend gepresenteerd en afwisselend gebracht (informatie, ruiken en proeven en... Vis mer

Marc deelt zijn passie voor olijfolie met iedereen via Olicious. Waar hij de mooiste en lekkerste olijfolie door hem zelf geselecteerd uit Italië verkoopt. Die passie komt terug in de smaakbeleving e... Vis mer

Gebruik gemaakt van de OLIBOXX Thuisproef pakket. Erg leuke ervaring en een goed samengesteld pakket.

1. Påleggsbutikk
  2. Italienske dagligvarer
  3. Olivenoljeprodusent

Extra vergine olijfolie direct van de makers. Wij selecteren de beste Italiaanse olijfolie. Die vind je niet in de supermarkt en nergens anders in Nederland. Van boeren met passie voor het product en respect voor de natuur en die we persoonlijk kennen. Wil jij graag Italiaanse olijfolie kopen? Wij maken het je makkelijk de beste olijfolie voor jouw toepassing te kiezen. En we zorgen ervoor dat jouw olijfolie snel en gemakkelijk wordt thuisbezorgd.

4,8

Enestående

Goede olijfoliën

Heel leuk. Om alles te proeven met het proefpakket en ook leuk om te kijken
Waar je de olie voor kan gebruiken en wat je uiteindelijk het meest gebruikt.

Alles klopt

Met name de 'olijfolievinder' is briljant, deze helpt jou te komen tot de olijfolie die het beste bij jou past!

Verder klopt alles!

19. oktober 2022

Marc deelt zijn passie voor olijfolie…

Die passie komt terug in de smaakbeleving en klantvriendelijkheid binnen Olicious

Heerlijke olijfolie!!

De olijfolie van Olicious is met veel zorg uitgekozen en heeft de meest rijke smaakbeleving. Ook de communicatie rondom de bezorging en de verpakking is super. Ik vind de informatie over de herkomst ook heel fijn. Een echte aanrader!

Beste olijfolie

De kwaliteit van de olijfolie is top! Beter kun je niet krijgen. Mark is erg betrokken en doet er alles aan om de beste oliën voor zijn klanten te vinden.

16. september 2022

top bedrijf

Fijn geholpen.
Aardige mensen.
Door omstandigheden nog niet alles geprobeed.
Maar zal vast top zijn.

10. september 2022

Geweldig advies

Geweldig advies! Aanrader voor die gene die echt opzoek is naar een bijzondere olijfolie. Stel je vraag en er gaat een wereld voor je open wat er op het gebied qua smaak van olijfolie allemaal mogelijk is. keep it up!

22. september 2022

Vriendelijke, persoonlijke service

Uitstekende kwaliteit en snelle, persoonlijke service! Leuk dat er een persoonlijk kaartje bij het pakketje zit.
Paar heerlijke flessen olijfolie gekocht. Website goed en informatief opgezet. Fijn contact met de eigenaar. Top!

16. august 2022

Heerlijk

Heerlijk, eindelijk eerlijke olijfolie gevonden!
Heel blij mee en de smaak … je waant je in Italië.
Met dank aan Mark voor de prima service.

19. september 2022

Top!

Al meerdere keren besteld bij Olicious en inmiddels mijn vaste adresje :)
Altijd snelle levering en (h)eerlijke olijfolie!

13. september 2022
Logoen til Olicious - Italiaanse olijfolie

Svar fra Olicious - Italiaanse olijfolie

Dankjewel Eveline! We zijn je graag terug bij Olicious :-)