Ik had de verkeerde maat leggings besteld en contact gezocht met Olfe. Zij hebben mij meteen een andere maat toegestuurd terwijl ze mijn retour nog niet ontvangen hadden. Hele fijne service, fijn om t... Vis mer

Heb tot 2 maal toe een shirt geruild, was geen enkel probleem en ging allemaal heel snel. Ben heel blij met de broeken en het shirt, kreeg complimenten in mijn pilates klas!

Top service!! Ik had een pakketje retour gestuurd, deze was spoorloos. Ik had contact met een hele vriendelijke, meedenkende, behulpzame medewerkster. Ik kreeg snel een reactie op mijn mail en uitei... Vis mer

Ontzettend behulpzaam contact met Roshelle van Olfe ivm zoekgeraakt retourpakket bij DHL. Snelle reactie, ondersteuning waar nodig en altijd met dezelfde persoon. Het was een langdurig proces om het g... Vis mer

4,7

Enestående

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Good quality, good service

I practice Hot Yoga and bought the black leggings. It’s perfect for the practice of it, good absorption of the sweat. The fit is great and love the high waste. The size is a bit bigger.
I bought size L + I think M would fit better. Would love to see more pieces in a collection like longer tops, capri pants…
The service is also great. Good job.

3. april 2023

Super goede broek

Super goede broek. Zit perfect houdt zweet heel goed vast en de zijzakken zijn heel handig. Zou iedereen deze broek aanraden

13. mars 2023

Volgens matentabel zou XXL de juiste…

Volgens matentabel zou XXL de juiste maat zijn zijn en volgens de beschrijving is de legging squat-proof. Echter bij het passen blijkt de legging verre van squat-proof.

16. februar 2023
Logoen til Olfe

Svar fra Olfe

Hoi Renee,

Bedankt voor je reactie en wat vervelend om te lezen dat de legging bij jou doorschijnt! Het doorschijnen van de legging kan verschillende oorzaken hebben. Het kan zijn dat de kleur van je ondergoed afwijkt van de legging, of dat de legging te klein is waardoor het meer rekt.

Als er verder nog vragen of opmerkingen zijn, neem dan even contact op met ons ondersteuningsteam; info@mygainz.nl.

Groetjes,

Team Mygainz

Eindelijk een sportlegging gevonden die…

Eindelijk een sportlegging gevonden die goed past, lekker soepel zit en niet afzakt!! Duidelijke website en informatie via de mail na de bestelling. Ik had mijn bestelling binnen twee dagen in huis. Twee maten leggings en sport bh’s besteld. Kies inderdaad voor een maat kleiner vanwege de rekbare stof. Schijnt niet door met bewegen. Na lang zoeken erg blij met mijn nieuwe sportkleding!!!

29. januar 2023

Fijne stof en mooie kleur

Fijne stof en mooie kleur. Kleur kwam overeen met de afbeelding. De maat was voor mij niet helemaal juist, normaal heb ik maar 36, voor mij was S net wat te groot.

12. februar 2023

Een fijne broek om in te sporten maar…

Een fijne broek om in te sporten maar niet om in hard te lopen. Tijdens de workout een paar keer 400m gerend maar broek zakte tijdens dit korte stukje meerdere malen af. Prima om in te squatten etc maar voor hardlopen voor mij ongeschikt.

5. februar 2023

Eindelijk een goede sportlegging!!

Duidelijke website, snelle bestelling en levering binnen 2 dagen. Eindelijk een goede broek die lekker zit, niet afzakt en echt high waist is!! Schijnt niet door. Rekt goed mee. Kortom… ik ben blij na heel lang zoeken en veel sportleggings passen. Voor de volledigheid ook een sportbh erbij gekocht. 😀

5. februar 2023