Heel mooi merk met goede fitting. De stoffen blijven lang goed, waardoor het een investering is ipv fast fashion. Super goede service ook dus 5 sterren voor mij. Dank Olaf!
Se hva andre synes
Selskapet har svart
Selskapet har svart
Har svart på 75 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Heel mooi merk met goede fitting
Service
Snelle, vriendelijke en meedenkende service vanuit Olaf.
Erg goed geholpen via mail contact…
Erg goed geholpen via mail contact gehad en is alle moeite voor mij genomen om mij te hulp te zijn.

Svar fra OLAF HUSSEIN
Zeer tevreden over kwaliteit en service
Zeer goede ervaring! Zoon had lang gespaard voor een nieuwe jas; na een dag bleek er een haaltje in te zitten - Olaf heeft dit heel goed opgelost, snel en met begrip. We waren eerder al zeer tevreden over de kwaliteit, en dus ook over de service!

Goede producten, goede service
Ik kreeg de bestelling zelfs tijdens een sale en drukke periode snel in huis! De kwaliteit van de kleding is erg goed. Ik had een probleempje met de totebag maar ik werd ontzettend snel geholpen en kreeg direct een nieuwe opgestuurd. Ik heb een heel goede ervaring zowel met de producten als de service!

Svar fra OLAF HUSSEIN
Het product zelf is erg goed
Het product zelf is erg goed, mooi en stevig materiaal. En de service is ook erg goed. Ik zou mijn bestelling krijgen binnen 3-5 werkdagen vanwege sale periode en heb em gekregen in 3 dagen. Alleen krijg je niet veel informatie over het verzending proces. Buiten dat is het top

Svar fra OLAF HUSSEIN
Ik krijg geen enkel contact met de klantenservice
Ik krijg geen enkel contact met de klantenservice mail nr 4 is de deur al uit.
Portaal voor het krijgen van een retourlabel doet het niet. Ik krijg een foutmelding.
Dus ik kan het retour niet opsturen zonder dat zij mij helpen.

Boooooooo
Helaas een zeer slechte ervaring met deze webshop. Ze zouden echt niet aan een DTC-business moeten beginnen als ze hun basisprocessen niet op orde hebben. Een retourlabel krijg je niet, de klantenservice is totaal onbereikbaar en reageren niet op e-mails.
Ik wacht inmiddels al bijna 1 maand op mijn refund en heb nog steeds niets ontvangen geen geld en geen enkele reactie.

3 besteld en betaald en maar 2 ontvangen
We hebben op 1 januari 3 artikelen besteld en maar 2 ontvangen. Vanaf afgelopen vrijdag aan het proberen om contact met jullie te krijgen, niets werkt, telefoon en contactformulier gisteren mailtje gestuurd naar storeolafhussein.com (@ weggelaten, er mogen geen emailadressen toegevoegd worden) om 18:02 uur. Graag contact opnemen alsjeblieft!

Svar fra OLAF HUSSEIN
Ik krijg geen retourlabel voor mijn pakket
Ik wil een gedeelte van mijn pakket retourneren dus ik heb mijn retour aangemeld op de site. Ik kreeg de melding dat er iets mis is gegaan met het aanmaken van het retourlabel en dat als ik een mail naar de klantenservice stuur, ik binnen 'no time' een retourlabel zou ontvangen. Helaas heb ik nog niks ontvangen en de reviews hier beloven ook niet veel goeds.

Svar fra OLAF HUSSEIN
Bestelling geplaatst 2 weken geleden en…
Bestelling geplaatst 2 weken geleden en nog niks in huis. Onbereikbaar. Denk dat we zelf maar met een ploegje richting Bilderdijkstraat gaan.

3 items besteld
3 items besteld, 2 items geleverd. Geen info over nalevering en klantenservice reageert niet

Super fijne winter jas
Ik heb de Hooded Puffer Jacket gekocht en ik ben er echt heel blij mee. De jas zit supermooi, voelt warm aan en is perfect voor de Nederlandse winter. Een goeie kwaliteit jas. Helemaal tevreden!
Snelle bestelling
Snelle bestelling, geen schade aan het pakket
Klantenservice niet bereikbaar
Klantenservice niet bereikbaar! Ik wil een item ruilen voor een grotere maat en krijg een retourbevestiging waarin staat dat ik dezelfde maat terug zou krijgen... Even dubbelchecken bij de klanten service:
Het mailadres in de handtekening is buiten gebruik, het contactformulier op de site werkt niet en de telefoon wordt na 10 verspreide pogingen op verschillende dagen niet opgenomen.
Wat moet ik doen? Help me!
Waardeloos!
Waardeloos!. Besteld want belofte bezorging volgende dag. Track & trace code geeft aan nig geen zending ontvangen. Op mail wordt niet gereageerd en telefonisch krijg je of bandje dat ze gesloten zijn of medewerkers in gesprek. Ook achtergelaten voicemail wordt niet beantwoord. Nooit gebruik van maken.
Schandalig
Leuke kleding, helaas verschrikkelijke service. Je kunt kleding bestellen, betalen en vervolgens een e-mail ontvangen dat 2 van de 8 items niet op voorraad zijn, terwijl je al hebt afgerekend. Dan gaat er iets heel goed fout met jullie webshop.
I love your designs but..
I love your designs, especially your socks but for nearly £15 a pair and the quality, you are ripping us off. I have many pairs and after a few months they've torn. I have socks from ASOS which last longer than yours! Please sort it out. If I'm paying the price then provide the product! Otherwise you'll have another lost customer and by the reviews, you're not doing great.
Bought the premium hoodie and what a…
Bought the premium hoodie and what a fantastic quality it is. Very durable heavy cotton. The weight of this thing is.... heavy. It sure is and feeks like a premium quality hoodie. That name fits the bill perfectly. I have bought a second one right after buying the first one in a store online. Great brand... Like it.
De klantenservice is top
De klantenservice heeft mij echt super goed geholpen op het moment dat de bezorgdienst een fout had gemaakt. Het was makkelijk om contact te krijgen met Olaf en ik ben direct geholpen met een oplossing. Super bedankt!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.