1. Mat, drikke og tobakkprodukter

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Økoland er Norges nettbutikk for deg som vil spise økologisk. Her er det også et godt utvalg i glutenfrie og vegan produkter.

2,7

Under middels

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Pappesken var overfylt med isoporbiter..!

Bestilte en mengde økologiske varer herfra, men ble skuffet da jeg åpnet pappesken og den var fylt til randen med løse isoporbiter!!. Skjønner at dere ønsker å sikre varene under transport, men av et miljøhensyn er det mulig å bruke en annen emballering!… Tror også jeg heller handler en annen plass i fremtiden, når jeg leser hvor arrogant de faktisk svarer kundene sine, når de mottar dårlige anmeldelser…

17. juli 2025
Logoen til Økoland - Norge

Svar fra Økoland - Norge

Hei Jorunn,
Beklager for at du oppfatter oss som arrogante. Det er ikke hensikten, men vi må få lov til å reagere på det vi mener er feil og det at våre ansatte blir utskjelt på det verste helt uten grunn. Det kan ligge mer bak en dårlig anmeldelse og et svar enn det som kommer frem når du leser reviews.

Når det kommer til det du kaller isoporbiter så er det ikke isopor, det er maisstivelse. Det er altså et rent og naturlig produkt, og et restprodukt som blir brukt etter matproduksjon. Det løser seg opp i vann og det er heller ikke farlig å spise (selv om det ikke smaker så godt).
Vi er en bedrift som har vært Miljøfyrtårn de siste fem årene og alt som handler om miljø og bærekraft tar vi på største alvor. Valg av kartonger, poser, sekker, fyllmaterialet osv. er bevisste valg vi tar. Vi stiller samme krav til hele verdikjeden av driften vår; i praksis fra jord til bord.
Ring eller send oss gjerne en e-post så kan du få enda mer detaljerte svar på det du lurer på.

Ikke regn med å få informasjon om manglende vare

Etter to ordre hvor de ikke har sendt alle varer og heller ikke informert meg som kunde om dette, gir jeg opp dette firmaet.
Først når jeg har mottatt forsendelsen og etterlyser manglende vare, får jeg beskjed om at de var "midlertidig utsolgt". Varen var på vei inn, men de gav meg ikke valget om å vente på ordren eller å kansellere. De sendte det de hadde uten en eneste form for kommunikasjon om dette. To ganger!

Og det eneste som skjer når jeg klager er at de kommer med langtekkelige bortforklaringer og tar ikke ansvaret for noe. Når jeg fastholder at dette er dårlig kundebehandling, er det jeg som er "for krass".

De holder på at du ikke fortjener noen informasjon om at varer i ordren din blir droppet, og våg ikke å klage. Da er det du som er problemet.

5. juni 2025
Logoen til Økoland - Norge

Svar fra Økoland - Norge

Du vet godt hva som stemmer.
Å kalle deg krass var ikke å overdrive, tvertimot. Vi er voksne mennesker som reagerte sterkt på ordbruken din og du kommenterer ikke at vi forklarte deg at du har skrudd av varslinger fra oss på sms og e-post.
Det er ingen bortforklaring, men en forklaring.
Du har rett i at det var uheldig at du klarte å bestille en vare som ble oversolgt, og det beklager vi på det sterkeste.

Alt i alt ok

Stort sett fornøyd,noe tull har det vært med ordre i de ca 5 årene jeg har handlet hos de,men har alltid ordnet opp.Det som vel trekker mest er lang leveringstid,går fort en liten uke før de får sendt fra lager etter bestilling er lagt inn.Alt i alt er jeg fornøyd,men er andre tilsvarende butikker som jeg er kanskje mer fornøyd med,tenker da pris og leveringstid.Dette er nok også grunnen til at jeg handler sjeldnere og sjeldnere hos økoland.

20. mars 2023

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd. Ble tipset om Økoland av en kollega. Endte opp med å bestille mer enn jeg hadde tenkt, og angrer ikke. Var gode priser og kvalitetsvarer. Veldig godt pakket og levert på døra. Kommer garantert til å bestille igjen.

2. desember 2021

Fantastisk kundeservice!

Hadde inne en bestilling på blandt annet 50kg mel som vi fikk feil vare på. Tok kontakt med kundeservice å fikk beskjed om å beholde feilsendt vare i tillegg til at de ettersendte rett vare! For en kundeservice!! Rask levering var det også!

22. november 2020

Fantastisk!!

Har bestilt fra Økoland i flere år. Ingenting å klage på. Fantastisk nettbutikk!

23. juli 2020
Vis anmeldelser på alle språk. (11 anmeldelser)