Se hva andre synes
Selskapet har svart
Adobe pakket werkt perfect via chat ff contact gehad en snel antwoord gekregen op m'n vragen en daarna besteld, licentie direct binnen en geactiveerd op adobe.com. Helemaal topp!
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Welkom bij Officedigital.nl, uw betrouwbare partner voor het aanschaffen van officiële Microsoft Office-licenties. Wij bieden een breed scala aan Office-producten die perfect aansluiten bij zowel particuliere als zakelijke behoeften. Waarom kiezen voor Officedigital.nl ? Authentieke Software: Wij garanderen 100% legitieme en originele Microsoft Office-licenties, zodat u met een gerust hart kunt werken. Scherpe Prijzen: Profiteer van concurrerende tarieven zonder concessies te doen aan kwaliteit. Directe Levering: Ontvang uw licentie direct na aankoop, zodat u meteen aan de slag kunt. Uitstekende Klantenservice: Ons deskundige team staat klaar om u te ondersteunen bij al uw vragen en zorgt voor een soepele installatie. Onze Missie Bij Officedigital.nl streven we ernaar om hoogwaardige Office-oplossingen toegankelijk te maken voor iedereen. Wij geloven in transparantie, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Ons doel is om uw ervaring bij het aanschaffen en gebruiken van Microsoft Office zo eenvoudig en plezierig mogelijk te maken. Neem Contact Op Heeft u vragen of behoefte aan advies over welke Office-licentie het beste bij u past? Neem gerust contact op met ons vriendelijke en deskundige team. Wij staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kies voor Officedigital.nl en ervaar de voordelen van officiële Microsoft Office-licenties tegen scherpe prijzen, met de service die u verdient.
Kontaktopplysninger
Nederland
- officedigital.nl
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Dit is een oplichtersbedrijf
Dit is een oplichtersbedrijf. Verkocht mij een valse Corel activatie-code (vastgesteld door onderzoek van Corel), die uiteraard niet werkt en beweert dan dat het aan mijn PC zou liggen. Men weigert te antwoorden en weigert om mijn geld terug te betalen.
Ik had een Windows 11 licentie gekocht maar niet ontvangen. Omdat ik met spoed een licentie nodig had, had ik besloten om maar via een andere winkel te kopen. Echter heeft Officedigital na twee dagen op eigen initiatief contact met me opgezocht en me toch van een licentie voorzien. Omdat ik toen al de licentie van de andere winkel had, heb ik verzocht of ik kan inruilen voor een Office 365 pro plus pakket. Dit was geen probleem en meteen netjes geregeld door Officedigital. Erg goede en vriendelijke service!
Snelle en correcte levering tegen een…
Snelle en correcte levering tegen een redelijke prijs.
Goed alternatief geboden voor niet meer leverbaar product!
Helaas was mijn bestelde product niet meer beschikbaar en kwamen ze meteen met een goed alternatief! Ook werd eea snel afgehandeld via app-contact!
Office 2021 pro plus besteld zeer goede…
Office 2021 pro plus besteld zeer goede prijs en activatie via telefoon gedaan.

Koop hier niets.
Lifetime licents. Niet dus. Als je PC kapot gaat kun je je licentie ook weg gooien. je kan je licentie niet op een nieuwe pc activeren blijft lifetime aan je oude pc gebonden.
Ik heb afgelopen november een Adobe…
Ik heb afgelopen november een Adobe Office pakket besteld. Sinds enige tijd werkt het account niet meer. Ik heb meerdere malen gemaild maar krijg geen antwoord. Elke consument die iets bij jullie besteld en als het product niet werkt is het om het bedrag terug te betalen. Ik vind het echt schandalig en in mijn ogen vind ik het oplichters. Ik zou zit bedrijf niet aanraden want je weet niet voor hoe lang je producten geldig zijn.
Jammer van de Adobe licenties
Jammer van de Adobe licenties, maar het is netjes opgelost door Officedigital. Ik was met dit abbonement wat nu door adobe is afgekapt alsnog een stuk goedkoper uit per maand dan dat ik het direct bij Adobe had gekocht. Daarnaast heb ik een deel van het aankoopbedrag teruggekregen van Officedigital. Verder altijd goede ervaring gehad bij deze webshop en ik hoop dat ze blijven! Mijn Office en Windows licenties doen het nog top.

Opgelicht
Zelfde hier, eind september heb ik een Adobe pakket voor een jaar aangeschaft en nu blijken de programma's niet meer te werken omdat het om illegale versie gaat van een bedrijf dat niet meer bestaat. Schandalig.
Adobe Creative cloud automatisch geannuleerd
Adobe Creative Cloud licentie is vorige week na 4 maanden geannuleerd .. Heb wel betaalt voor een jaar. Hoe gaan we dit oplossen Office Digital?
Oplichters!
Wat een oplichters!
Is geen officiele reseller van Adobe. Net bericht gekregen dat mijn abonnement en dat van mijn collega stop gezet is. We hebben het in oktober aangeschaft! Bedrijf bestaat opeens niet meer. Duur grapje dus voor een paar maanden..

Adobe CC 1 jaar
Zojuist is net als bij iedereen zoals ik zie na een paar maanden mijn Adobe CC lidmaatschap gecanceld wegens fraude. Nu kan ik ook Officedigital nergens op het internet meer vinden. Voel me enorm opgelicht na 190 euro betaald te hebben.

Adobe licentie vroegtijdig gestopt
Adobe licentie verlopen na een paar maanden terwijl hij een jaar geldig zou zijn.
Update: Via mail gelijk antwoord gekregen en er komt restitutie. Ondanks het ongemak erg netjes opgelost.
Het zijn oplichters
Het zijn oplichters! Mijn Adobe licentie is door Adobe zelf opgezegd 4 maanden na het te hebben aangeschaft via Officedigital. Ik had al een skeptisch gevoel erover voordat ik het kocht maar ik zag alleen maar goede reviews. Nu zie ik dat ik niet de enige ben die is opgelicht en er is nu geen manier om mijn geld terug te krijgen want ze bestaan ook niet meer.

Oplichterij
Oplichterij, betaald voor een jaar maar is door Adobe geannuleerd omdat het geen geldige licentie's zijn. Waardeloos dit!

Svar fra Officedigital
Waardeloze website adobe pakket gekocht…
Waardeloze website adobe pakket gekocht voor 199 euro naar 4 maanden geld weg door adobe geblokkerd
Oplichters
Eind vorig jaar Adobe pakket aangeschaft, schijnt nu een studente/leraar versie te zijn. Net mail gehad van Adobe. Dus weg geld. Tevens website niet meer bereikbaar.
OPLICHTERTS !
OPLICHTERTS !!
ik heb 4 maanden geleden een pakket gekocht van 164 euro en weg is me 164 euro nu door adobe ik heb een mail gestuurd en nog geen reactie gehad van julie uit dus bij deze zou ik graag me geld terug willen !!!! ??? mijn naam is kelvin damen MAAR WEL APART DAT DE WEBSITE DE LUCHT UIT IS !! maar graag reactie aub !! het zal wel fijne zijn als ik reactie kreeg
Oplichters!!!
Adobe pakket aangeschaft via deze site. Nu blijkt dat ze zonder te vermelden mij een studenten/leraar pakket hebben verkocht. Na 15 februari kan ik mijn in september aangeschafte adobe pakket van 1 jaar niet meer gebruiken.
Net een E-mail hierover gekregen van Adobe.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.