Office Centre BE Anmeldelser

2. Grossist av kontortilbehør
  3. Kontorrekvisita
  4. Kontorutstyrsbutikk
  5. Landhandel

Of het nu gaat om printpapier, schoonmaakmiddelen of die ene fijne pen — bij Office Centre bestelt u alles wat u nodig hebt in één keer. Scherp geprijsd, direct leverbaar en met service waar u op kunt rekenen. Van kantoor tot thuis, bij ons is het gewoon goed geregeld. ✅ Snelle levering uit eigen voorraad ✅ Altijd eerlijke prijzen ✅ Deskundige klantenservice die meedenkt ✅ Eenvoudig betalen: ook zakelijk achteraf

Middels

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 83 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Alle anmeldelser

14 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Mijn bestelling is meer dan 10 dagen…

Mijn bestelling is meer dan 10 dagen geleden bevestigd en betaald, echter nog geen bericht van verzending enkel bevestiging dat mijn order is ontvangen. Het hoeft voor mij niet allemaal binnen 72u te worden geleverd, maar na 10 dagen verwacht ik op zijn minste info over de te verwachte levertijd.

5. juni 2026

Livraison super rapide

Livraison super rapide

1. april 2026

Cher Alex,

Merci pour tes cinq étoiles. À bientôt sur notre boutique en ligne !

Cordialement,

Service rapide

7. april 2026

Chère Jessica,

Merci pour votre avis et vos commentaires. Nous espérons vous revoir bientôt sur notre boutique en ligne !

Cordialement,

Heel goed

Heel goed! Netjes op tijd

26. februar 2026

Beste Peter,

Bedankt voor uw review en vier sterren. Hopelijk tot weer snel op de webshop.

Stacy

Nog steeds geen juiste factuur…

Nog steeds geen juiste factuur ontvangen. Ik kon geen btw nummer ingeven bij aanmaken van klant

18. februar 2026

Beste Jan,

Ik zie dat mijn collega van klantendienst afgelopen maandag u een terugkoppeling heeft gegeven en dat er een creditnota aankomt voor het btw-bedrag. Hopelijk is hiermee de zaak afgehandeld.

Pakkets niet ontvangen

Pakket niet ontvangen. Het adres werd verkeerd aan de transporter medegedeeld. Dus geen leveling.

5. februar 2026

Beste Johan,

Ik heb vernomen van mijn collega's van klantendienst dat ze vanmorgen contact met u hebben gehad over deze nazending.

Teleurstellend

Het bestellen zelf verliep vlot, de levering daarentegen ... Na ruim 2 weken nog steeds geen spoor van besteld product. Klantendienst gecontacteerd waarna ticket werd aangemaakt met belofte binnen de 2 werkdagen te antwoorden. Ook hier geen reactie. .

17. januar 2026

Beste Hendrik,

Bedankt voor uw feedback. Ik zie dat mijn collega navraag intern heeft gedaan, maar u nog niet verzien heeft van een terugkoppeling. Ik heb hem gevraagd dit na te lopen.

Beste Ghislain,

Bedankt voor uw feedback. Ik zie dat er nog geen inhoudelijk contact geweest is met mijn collega's van klantenservice. Ik heb mijn collega's gevraagd om contact met jou hierover op te nemen.

Tevreden klant

Mijn bestelling werd zeer vlug geleverd. Het was ook goed verpakt.

24. januar 2026

Beste Christel,

Dank voor uw positieve feedback. We hopen u snel weer te verwelkomen op de webshop.

Snelle levering

Snelle levering. De trafo/dimmer voor ledlampjes werkt prima. Bovendien duidelijke uitleg voor installatie.

15. januar 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw positieve feedback en review. We hopen u snel weer te kunnen verwelkomen online.

Vlotte bestelling

Vlotte bestelling, betaling, en levering !

14. januar 2026

Beste Dirk,

Bedankt voor uw positieve review. We hopen u snel nogmaals op de webshop te verwelkomen.