2,5

Under middels

Slechte ervaring met Offerti.nl

Twee keer gereageerd op een opdracht die later werd ingetrokken (intern ingevuld). Credits werden wel afgeschreven van mijn saldo. Verschillende keren het contactformulier ingevuld met feedback, nooit reactie terug gekregen.

13. juni 2023

Slechte kwaliteit van leads

Hele slechte kwaliteit van leads. Van alle offertes die ik heb uitgebracht heb ik slechts van 1 persoon reactie gehad en die bleek een heel andere aanvraag gedaan te hebben dan omschreven. Andere leads reageren niet en nemen hun telefoon niet op. Zonde van mijn geld.

9. september 2022

Waardeloze bedrijf zonde van je geld!

Waardeloze bedrijf! zonde van je geld.

Pas op. Niemand reageert op de offertes.

Volgens mij geven ze mensen een kleine vergoeding om zich daarop aan te melden!
Dat kan niet dat iedereen opzoek naar een dienst is maar niemand reageert ergens op.

16. juni 2022

Waardeloze site

Waardeloze site. Als je als particulier hulp zoekt kun je beter een andere manier zoeken.
Blijkbaar tel je hier alleen mee waneer je een bedrijf bent. En zakken geld inbrengt.

4. april 2022

Goedkoop is duurkoop

Offerti.nl is een goedkope leadgenerator. Dit is dan ook goed terug te zien in de kwaliteit van de leads en de kwaliteit van de service. In het algemeen reageert 75% van de leads niet op de offerte, ook niet na meerdere e-mails of voicemailberichten.

Bij offerti hoef je niet te vragen om reclamatie als een lead helemaal niet reageert of zelfs aangeeft dat de opdracht in te trekken. Offerti geeft namelijk aan:
"er zit wel eens een aanvrager bij die niet perfect feedback geeft, dat weet iedereen." en
"De aanvragen zijn zeker allemaal serieus, omdat de aanvragen deze zelf in het systeem heeft gezet"

Nou Offerti, in 75% van de gevallen wordt helemaal geen feedback gegeven en als een lead aangeeft de opdracht in te trekken kan je zeker discussiëren of de lead serieus.

In verhouding met andere leadgeneratoren wordt offerti dan ook opeens een stuk duurder dan dat ze lijken. Is bovenstaande wat je verwacht? Dan zit je hier prima.

Verwacht je kwalitatief goede leads en als een lead toch geen lead blijkt te zijn een teruggave (reclamatie) in de kosten van de aangekochte lead? Dan is offerti niet de partner voor jou.

12. mai 2021

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis