Vores oplevelse med økonomi kompasset…
Vores oplevelse med økonomi kompasset var en god oplevelse.
Det var en professionel rådgivning og alt var perfekt, fra første samtale,til sidste møde.
Kan kun anbefale kastriot, til en samtale.
Hos ØkonomiKompasset hjælper vi dig med at skabe overblik og træffe de bedste valg for din økonomi. Uanset om du drømmer om ny bolig, renovering eller økonomisk frihed, tilbyder vi skræddersyet rådgivning, der passer til dine mål – helt uden skjulte interesser. Vores mål er at skabe løsninger, der giver dig tryghed her og nu, samtidig med at vi hjælper dig med at bygge en stærk økonomisk fremtid, der passer til dine drømme. Vi tror på, at tillid, tryghed og gennemsigtighed er nøglen til gode økonomiske beslutninger. Vores mission er at gøre økonomi enkelt og overskueligt, så du kan træffe beslutninger med ro i maven.
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Vores oplevelse med økonomi kompasset var en god oplevelse.
Kan kun anbefale kastriot, til en samtale.
Fantastisk proff oplevelse.
Vi blev holdt i hånden fra start til slut. Kastriot var hele tiden meget oplysende om hvor langt vi var i forløbet, og hvad der kom til at ske inden næste møde.
Meget behagelig omgangs tone og meget imødekommende.
Kan varmt anbefales
Havde ledt efter hus i 1 år og var ved at opgive og tænkte nu prøver jeg Økonomikomåasser jeg havde fundet et hus og lige pludselig gik det virkelig stærkt fantastisk service og måde at tage en igennem det hele de sørge også fo advokat og ja bare helt igennem tilfreds
Jeg anvendte ØkonomiKompasset i forbindelse med boligrådgivning, og det var en virkelig god oplevelse. Rådgivningen var grundig, let at forstå og tilpasset netop min situation. Det gav mig et klart overblik over både muligheder, optimering og begrænsninger i forhold til boligkøb – noget, der ellers kan føles uoverskueligt.
Jeg følte mig tryg gennem hele processen, og det var tydeligt, at der blev lagt vægt på uvildighed og gennemsigtighed. Kastri hjalp mig ikke bare med at tage en god beslutning, men også med at forstå min økonomi bedre generelt.
Kan varmt anbefales til alle, der ønsker ærlig og kompetent rådgivning – især hvis man står over for større økonomiske beslutninger som boligkøb.
Kastriot fandt den løsning, som passede bedst til vores familie. Det var trygt og rigtig god rådgivning. Det, der før virkede uoverskueligt blev vendt til at give mening. Vi endte faktisk bedre, end vi havde turdet håbe
Kan absolut anbefale Kastriot!
Kan klart anbefales! En rådgivning som gjorde en forskel. Det var dejligt nemt og gav et super godt overblik over vores muligheder.
Kastriot kom med gennemtænkte ideer samtidig med at han tog sig tid til at forklare, lytte og sikre at formidlingen forblev i øjenhøjde. Vi er utrolig glade for at vi fik anbefalet Økonomikompasset for vi blevet guidet og holdt i hånden hele vejen igennem. Kan klart anbefales!
Omhyggelig, transparent og 100% på vores side.
Kastriot klarlagde alle muligheder og vejledte os professionelt gennem hele forløbet. Fandt den bedste løsning og fik os trygt i mål i vores nye bank. Løsningen var skræddersyet til netop vores ønsker og vi kunne på ingen måde selv have forhandlet samme vilkår i egen bank.
Jeg kan varmet anbefale at bruge ØkonomiKompasset som uvildig rådgiver.
Jeg har været meget tilfreds med den gode rådgivning fra Kastriot – professionel, hjælpsom og kompetent hele vejen igennem. Kan absolut anbefales!
Mange tak til Kastriot, for at skabet et overskueligt overblik over min økonomiske situation, og nuværende lån. Meget professionelt og behageligt oplevelse.
Fantastisk rådgivning fra start til slut. Kan varmt anbefales!
En tryg rådgivning og effektiv betjening omkring mine nuværende lån. Jeg var i tvivl om hvordan jeg skulle forholde mig til markedet lige nu. Det blev jeg hurtigt klogere på efter et møde med Kastriot. Kan varmt anbefales!
Professionel og god rådgivning.
Vi var i et huskøb og havde flere bud på hånden fra forskellige banker. Men i en travl og hektisk hverdag, var det fantastisk at få en super rådgivning og hjælp til at hjemtage det helt korrekte lån. Kastriot fra Økonomikompasset fik forhandlet både et bedre lån og nogle bedre vilkår, end vi selv var kommet frem til! Vi kan varmt anbefale at benytte sig af Økonomikompasset.
Vi havde i en længere periode drømt om at købe et hus, og havde snakket med forskellige banker - dog uden held. Vi tog fat i økonomikompasset & talte med Kastriot som var super professionel, og forstående for vores situation, og som nu har hjulpet os med at realisere vores drøm om et hus køb.