Super fint museum
Super fint museum. Rundvisning kan klart anbefales. Vi har nu været der to gange - begge gange en super god oplevelse
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Min kæreste og jeg besøgte museet i dag og vi havde den bedste oplevelse. Ingen af os havde forestillet os at det ville være så spændende som det faktisk var. Udstillingerne var utrolig interessante og guiden, Peter, var helt igennem fantastisk til at formidle historien om den kolde krig med dyb seriøsitet og fantastisk humor.
Vi vil helt sikkert anbefale alle uanset alder at besøge museet.
Vi var 1 voksen og to børn på hhv 12 og 8 år. Guiden, Kasper, var rigtig god til at fortælle detaljeret uden at det blev kedeligt og han var god til at inddrage børnene i at hjælpe undervejs. Alle tingene var meget realistiske. Det kan varmt anbefales og en guidet tur er bestemt anbefalelsesværdigt.
Rigtig god oplevelse at besøge museet.
Rundviseren var meget engageret og en god formidler.
Et super godt og meget interessant besøg. Lars viste rundt og det er fantastisk at det er en person som ved så meget om stedet, og hele historien fra 1. verdenskrig og frem til i dag. De mindre special udstillinger (Olsen banden & Politiet) var også rigtig gode og underholdende. Jeg kan på det varmeste anbefale et besøg i bunkeren.
Per Jepsen Odense
Super interessant museum om den kolde krig, set fra en civil vinkel.
Det var spændende at høre om hvordan man ville fortsætte civilsamfundet, under en evt. krig med WAPA.
Og så vil jeg klart anbefale at man tager en guidet rundvisning. For så får man også alle de små anekdoter om nogle af de mennesker der skulle arbejde i bunkeren.