o2o Bicycle Leasing Anmeldelser

4,6

Bij het overnemen van mijn fiets bleek ik enkele documenten verloren te zijn. Ik belde uiteindelijk met Caroline R. (Bicycle Services expert)van O2O op enkele minuten kreeg ik heel gestructureerd uit... Vis mer

Alles ging vlot, de site was heel duidelijk en gemakkelijk navigeerbaar. Ook was het gemakkelijk dat mijn fietswinkel de offerte rechtstreeks kon uploaden.

Plateforme vraiment très facile à utiliser en tant que biker. L'upload des documents se fait sans accro. J'ai pu voir directement le loyer mensuel/annuel. Aucune inconnue Je comprends l'intérêt de r... Vis mer

1. Leasing

Fietsleasing via het werk? Bij o2o Bicycle Leasing kennen we de fiets als geen ander. Met onze slimme tools helpen we werkgevers, werknemers en fietshandelaars vlot op weg om met fietsleasing van start te gaan. Zo stimuleren we een toegankelijke, goedkope en duurzame mobiliteit in Belgische organisaties. Samen altijd #wijsopweg!

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Alle anmeldelser

127 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Ik heb een knop gemist op de pagina…

Ik heb een knop gemist op de pagina waarop ik de offerte moest indienen gemist (mss duidelijker ergens plaatsen).
Maar dat werd opgelost door een supervriendelijke dame (ik heb telefonisch contact opgenomen), die alles onmiddellijk in orde maakte!
Bedankt

1. juli 2026

Dank je wel, Kristof ❤️

Fietsleasing top

Heel gemakkelijk om een offerte in te brengen.
Zeer overzichtelijke site.

26. juni 2026

Dank je wel, Stef ❤️

SLECHTE DIENST OOIT

IK MOEDIG IEDEREEN DIE PROBLEMEN ONDERVINDT MET O2O AAN OM DEZE TE MELDEN BIJ DE FOD CONSUMENTENBESCHERMING. ZE STARTEN EEN ONDERZOEK NAAR HET BEDRIJF.
Bij de bestelling werd niet alle informatie verstrekt en sommige informatie was misleidend op hun webpagina. Later hebben ze dit per e-mail erkend, maar er werd geen duidelijke verantwoordelijkheid genomen voor de fout.
Ik heb gevraagd om dit probleem recht te zetten, maar er werden kosten gevraagd die niet vermeld stonden in het contract of de algemene voorwaarden.
Ik had het gevoel dat er weinig ruimte was voor een eenvoudige oplossing en dat een juridische procedure waarschijnlijk de enige optie zou zijn.

22. juni 2026

Dag Csilla,

Jammer om te horen dat je niet tevreden bent. Op onze website communiceren we geen leverdatum, omdat de levertijd per offerte verschilt. Los daarvan is het natuurlijk vervelend dat je wat langer op je leasefiets moest wachten, dat begrijpen we absoluut.

Onze collega's lieten weten dat je inmiddels je leasefiets in ontvangst hebt genomen en we hopen dat je er toch heel blij mee bent.

Mochten we toch nog iets voor je kunnen doen, je kan ons bereiken op support@o2o.be.

Veel plezier met je leasefiets.

Transfert contrat de leasing

Suite à un changement de travail, j'ai entrepris les démarches pour transférer mon leasing velo vers mon nouvel employeur (la démarche a été actée par toutes les parties).
Le démarche de transferts étant déjà très compliquée, aujourd'hui o2o m'envoie des factures (+rappel) pour que rachete mon vélo vu que je change de travail. Quand j'appelle la centrale on me dit que je ne dois pas la payement mais les courriers de rappel s'entassent. je suis vraiment étonné par le manque de structure de ce groupe.

15. juni 2026

Bonjour Pierre,

Merci pour votre message. Le transfert de votre contrat de leasing est désormais entièrement finalisé. Nous nous excusons pour la confusion concernant le paiement supplémentaire.

Notre support est toujours disponible si vous avez d'autres questions.

Cordialement,
L'équipe o2o

Zeer handige website

Zeer handige website. Duidelijk en gemakkelijk.

18. juni 2026

Dank je wel, Petra ❤️

Rapide et clair

Rapide et clair. Possibilité de rentrer le devis dans le O2O et d'adapter.

30. mai 2026

Merci, Émilie ❤️

Lange tijd voor opgeladen offerte goedgekeurd wordt.

Lease offerte voor nieuwe fiets ingediend (als vervanging voor aflopend contract). 1 week later nog geen goedkeuring. de AI assistent geeft geen informatie enkel dat ik de site en mijn mailbox regelmatig moet checken. Nochthans claimt O2O op hun website dat binnen de 2 werkdagen een offerte wordt goedgekeurd. Via de helpdesk/AI assistant is mijn vraag uiteindelijk doorgeven maar opnieuw (mininum?) 1 dag wachten op antwoord.

12. juni 2026

Svar fra o2o Bicycle Leasing

Hallo Franky, bedankt voor je review! Je fietsleaseofferte werd gisteren goedgekeurd.
Veel fietsplezier! 🚲