Jeg er veldig fornøyd med nytelse.no Har bare gode erfaringer med og handle der. Hadde bestilt en vare derfra som ikke fungerte som den skulle. sendte e-post til dem og forklarte situasjonen, og vi... Vis mer
Rask levering og fine produkter, men «forundringspakken» var en skikkelig nedtur. Det var noen rare lær-saker, som garantert er beregnet på avanserte folk som liker å binde hverandre fast til ting.
Var som å holde en makrell. Elendig maskin. Sugingen var bare et vakum og runkingen var bare at maskinen hoppet helt febrilsk, endte opp med at jeg tok ut gummidelen og vare brukte den, noe som fu... Vis mer
Det jeg setter mest pris på er at man kan velge Instabox for levering. Det gjør at produktet kommer mye raskere frem enn med Posten/Bring, noe som er et stort pluss. Nytelse.no er etter min menin... Vis mer
Nytelse.no AS ble startet i 2003 og har i løpet av 18 år vokst til å bli en av Norges største nettbutikker innen sexleketøy og erotiske produkter. Etter snart 20 år i bransjen har vi blitt eksperter i vårt fagfelt og våre medarbeidere gjør sitt ytterste for å gi den beste kundeopplevelsen. Hos oss får du alltid trygg og rask levering med prisgaranti.
Bentsrudveien 1B, 3083, Holmestrand, Norge
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Svar fra Nytelse.no
Det var veldig rask levering og produktet er helt hinsides bra

Svar fra Nytelse.no
Her finner du alt du kan ønske deg, og mer til. Veeeeldig mye spennende!!
Anonym levering er topp.
Vi er veldig fornøyd med produktene vi har kjøpt, og flere vil det bli!

Svar fra Nytelse.no
Er veldig fornøyd med sørvisen og rase leveringer, men noen av produktene har litt kortere levetid enn forventet.

Svar fra Nytelse.no
Helt nydelig 😋 produkt 🙂 kommer hver gang og så deilig

Svar fra Nytelse.no
Inn holdet, responsen er supert, tilbudet og prisen er overveldende. Veldig fornøyd. Takk til dere.

Svar fra Nytelse.no
Denne maskinen sto ikke til forventningene, den sugde ikke den onanerte ikke. Elendig leketøy.
Dessverre.

Her kan jeg skrive til blekket SPRUTER 🤣😉
Men maken til service skal man lete lenge etter.Fikk et produkt som dessverre ikke fungerte.Men ble erstattet på dagen.Så tommelen opp for alle i denne butikken.👍👍👍

Svar fra Nytelse.no
Rask og diskret levering.
Gode produkter.
God kundebehandling når produkter har hatt feil/ mangler.
Gøy med gave/ overraskelse i forsendelsen.