Nytelse.no Anmeldelser 2 288

4,0

Jeg er veldig fornøyd med nytelse.no Har bare gode erfaringer med og handle der. Hadde bestilt en vare derfra som ikke fungerte som den skulle. sendte e-post til dem og forklarte situasjonen, og vi... Vis mer

Rask levering og fine produkter, men «forundringspakken» var en skikkelig nedtur. Det var noen rare lær-saker, som garantert er beregnet på avanserte folk som liker å binde hverandre fast til ting.

Var som å holde en makrell. Elendig maskin. Sugingen var bare et vakum og runkingen var bare at maskinen hoppet helt febrilsk, endte opp med at jeg tok ut gummidelen og vare brukte den, noe som fu... Vis mer

Det jeg setter mest pris på er at man kan velge Instabox for levering. Det gjør at produktet kommer mye raskere frem enn med Posten/Bring, noe som er et stort pluss. Nytelse.no er etter min menin... Vis mer

Nytelse.no AS ble startet i 2003 og har i løpet av 18 år vokst til å bli en av Norges største nettbutikker innen sexleketøy og erotiske produkter. Etter snart 20 år i bransjen har vi blitt eksperter i vårt fagfelt og våre medarbeidere gjør sitt ytterste for å gi den beste kundeopplevelsen. Hos oss får du alltid trygg og rask levering med prisgaranti.

4,0

Bra

2k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Jeg har fortsatt ikke mottatt pakken…

Jeg har fortsatt ikke mottatt pakken fra dere en uke etter bestilling. Avtalen var at den skulle leveres dagen etter bestilling.

Hei 💐

Tusen takk for at du tar deg tid til å dele tilbakemeldingen din – vi beklager virkelig at pakken ikke kom frem som avtalt. 🌟

Det har vært litt forsinkelser med pakking grunnet en pakkemaskin som streiket noen dager før nyttår, som skapte utfordringer for flere ordrer. 💜 Ser at pakken ble levert i går kl. 21:39, og håper alt nå er i orden og at innholdet gir masse glede.

Nytelse-teamet 💜🌟

Hadde blitt fem stjerner,men har ikke…

Hadde blitt fem stjerner,men har ikke fått produktet enda 👍😊ok takk for svar,da ble det 5 stjerner👍🥳

Tusen takk for 4 stjerner og tilbakemeldingen din! 🌟

Vi beklager at produktet ikke har kommet frem ennå – pakken ble sendt fra oss 31.12., og ser den har fått oppdatering hos Posten i dag, så satser vi på at den ikke er langt unna. 💜 Håper det løfter til 5 stjerner når den lander!

Nytelse-teamet 💜🌟

Bare rot og det ble levert nesten 1 uke…

Bare rot og det ble levert nesten 1 uke for sent med mange forskjellige forklaringer .treige på mail osv

Hei 💐

Tusen takk for at du deler opplevelsen din – vi er oppriktig lei oss for at det ble rot, forsinkelse på nesten en uke, og at svar på mail føltes treige. 🌟

Det har vært høyt trykk og litt utfordringer med pakking etter jul/nyttår, inkludert en pakkemaskin som streiket, som skapte forsinkelser for flere kunder. 💜 Vi tar tilbakemeldingen på alvor og jobber for å strømlinje alt bedre fremover. Ta gjerne kontakt på kundeservice@nytelse.no hvis det er noe mer vi kan hjelpe med nå.

Nytelse-teamet 💜🌟

Fant senga å skulle prøve sugemaskin…

Fant senga å skulle prøve sugemaskin jeg akkurat henta i posten. Veldig godt når den begynte, men er ikke mulig å skru av. Den står fortsatt på etter 3-4timer 🤷‍♂️ ingen av knapper fungerer

Hei 💐

Tusen takk for at du deler tilbakemeldingen din – vi er oppriktig lei oss for at sugemaskinen ikke lar seg skru av og har stått på så lenge. 🌟

Det høres ut som et defekt, og det skal selvfølgelig ikke skje. 💜
Ta gjerne kontakt med oss på kundeservice@nytelse.no med ordrenummer og litt info om produktet, så hjelper vi deg raskt med garanti eller erstatning.

Nytelse-teamet 💜🌟

Fikk den opplevelsen jeg fantastisk fantastisk hadde…

Fikk den opplevelsen jeg hadde forespeilet meg .

Tusen takk for stjernene! 🌟

Så deilig å høre at du fikk akkurat den opplevelsen du hadde forespeilet deg – det er nettopp sånn det skal kjennes ut når man unner seg noe ekstra. 💜 Håper lysten frister til flere gode opplevelser fremover.

Hurtig og diskret

Hurtig og diskret

Tusen takk for 4 stjerner og en fin tilbakemelding! 🌟

Så godt å høre at leveringen var hurtig og diskret – akkurat slik vi ønsker at det skal oppleves hos oss. 💜 Håper vi kan løfte til 5 stjerner neste gang du unner deg noe ekstra.

Tusen takk for 4 stjerner og en hyggelig tilbakemelding! 🌟

Så flott å høre at leveringen var veldig fort og servicen god – akkurat den kombinasjonen vi jobber for hver dag. 💜 Håper vi kan friste til 5 stjerner neste gang!

Nytelse-teamet 💜🌟

Ikke fått bestillingen så feil…

Ikke fått bestillingen så feil tidspunkt å spørre på😅

Hei 💐

Tusen takk for tilbakemeldingen din – vi beklager virkelig at bestillingen ikke har kommet frem ennå, og at tidspunktet føles feil. 🌟

Pakken ble sendt fra oss 30.12.25, men det har vært typiske etterjul-forsinkelser hos Posten som rammer mange akkurat nå. 💜 Ta kontakt på kundeservice@nytelse.no med ordrenummeret ditt hvis ingen oppdatering kommer snart, så hjelper vi deg videre.

Nytelse-teamet 💜🌟

Verdifulle tester og beskrivelse av…

Verdifulle tester og beskrivelse av produkter.

Tusen takk for 5 stjerner og den fine tilbakemeldingen! 🌟

Så gøy å høre at tester og beskrivelser av produktene våre føles verdifulle – det er akkurat det vi jobber for å levere. 💜 Håper du fortsetter å finne gode opplevelser hos oss!

Nytelse-teamet 💜🌟

Har alltid fått en god utnyttelse av de…effekten er topp

Har alltid fått en god utnyttelse av de produktene jeg har kjøpt hos dere 👍😊🌸

Tusen takk for 5 stjerner og den herlige tilbakemeldingen! 🌟

Så deilig å høre at du alltid får god utnyttelse av produktene våre – det varmer ekstra på en travel dag her. 💜 Håper vi kan fortsette å glede deg fremover!

Nytelse-teamet 💜🌟

Teit å få denne før varen i det hele…

Teit å få denne før varen i det hele tatt er sendt med posten.

Hei 💐

Tusen takk for tilbakemeldingen din – vi beklager virkelig at det føles teit å gi stjerner før varen er mottatt, og setter pris på at du sier ifra. 🌟

Denne pakken ble sendt fra oss 30.12.25, men det har vært typiske etterjul-forsinkelser hos Posten som rammer mange akkurat nå. 💜
Vi ser at den i dag har ankommet terminalen i Trondheim, så den burde være hos deg snart. 💜 Håper dette løfter opplevelsen til 5 stjerner når den lander!

Very satisfied

Very satisfied

23. november 2025

Hi 💐

Thank you so much for the stars! 🌟

We’re so happy to hear that you’re “very satisfied” — it truly means a lot to us that your experience hit the mark. 💜
We’ll do our very best to make sure it continues that way going forward as well.

Wishing you a lovely day! 💖
The Nytelse Team 💜🌟

Fungerte bra

Fungerte bra, og enkel og grei levering, og diskret.

22. november 2025

Tusen takk for 4 stjerner og en hyggelig tilbakemelding! 🌟
Så godt å høre at alt fungerte bra, med enkel, grei og diskret levering – akkurat slik det skal være hos oss. 💜 Håper vi får lov til å gi deg en ekte 5-stjerners opplevelse neste gang.

godt utvalg

godt utvalg, rask levering,
god kvalitet.

14. desember 2025

Tusen takk for stjernene! 🌟
Så flott å høre at du opplever godt utvalg, rask levering og god kvalitet – akkurat den kombinasjonen hele gjengen hos oss jobber for hver dag. 💜 Det er gull for oss med sånne tilbakemeldinger!

Bra kundeservice

9. desember 2025

Tusen takk for stjernene! 🌟
Så hyggelig å høre at du opplevde bra kundeservice – det betyr veldig mye for gjengen på support som står på for å hjelpe hver dag. 💜 Vi skal gjøre vårt ytterste for å holde kvaliteten oppe videre også.

Spennende pakke

30. november 2025

Tusen takk for 4 stjerner og en hyggelig tilbakemelding! 🌟

Så gøy å høre at pakken opplevdes som spennende – akkurat slik vi håper når noen unner seg litt ekstra. 💜
Håper innholdet gir masse god nytelse fremover.

Varen kom meget raskt.

26. november 2025

Tusen takk for stjernene! 🌟

Så godt å høre at varen kom meget raskt – akkurat slik vi ønsker at det skal være hver gang. 💜 Det er gull for oss!

Nytelse-teamet 💜🌟

Herre produkettet overgikk all…

Herre produktet overgikk all forventelse 👍. For en nytelse, anbefales til dere som ønsker en vanvittig orgasme og glede 😃. Kanskje e produktet litt stort. Men det e greit å holde seg fast i noe når du k.....😉. (Et fantastisk leketøy)

29. november 2025

Tusen takk for stjernene! 🌟

For en herlig anmeldelse – fantastisk å høre at herreproduktet overgikk all forventning og leverer vanvittig orgasme og glede, selv om det kanskje er litt i største laget. 😉 Elsker beskrivelsen din av det som et fantastisk leketøy – sånt gjør dagen vår! 💜

Sinnsyk raskt levert

Sinnsyk raskt levert! Bestilt fredag kveld og hentet mandag kveld!

28. november 2025

Tusen takk for stjernene! 🌟

Så sinnsykt gøy å høre at du fikk pakken fra fredag kveld til mandag kveld – akkurat så raskt vi ønsker at det skal gå! 💜
Det er gull for oss å levere så kjapt.

Diskré og raskt levering

29. november 2025

Tusen takk for stjernene! 🌟

Så godt å høre at du opplevde både diskret og rask levering – akkurat slik vi ønsker at det skal føles å handle hos oss. 💜 Det er gull for oss!