1. Vektreduksjon
  2. Trening og ernæring

The name“Nupo” is a combination of the words; Nutritional Power = NuPo. Nupo has existed for more than 40 years and the vision is still the same as when Nupo was established: To make diets a positive experience. Nupo’s products are split into three categories: Diet, One Meal, and Slim Boost. The products can be enjoyed separately or can be combined. Nupo is approved by the Ministry of Environment and Food Denmark as a full diet replacement. This means that you can replace your daily diet, entirely with Nupo Diet products, throughout the diet program.

4,3

Enestående

2k anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Beste produkt for vektnedgang

Beste produkt for vektnedgang, smaker godt, og er veldig effektivt

8. januar 2025

Svar fra Nupo

Mange tak for din anmeldelse 😀
Dejligt du er glad for produkterne.

Hilsen Louise.

God oplevelse

Rigtig god oplevelse både før og efter bestilling. Alt fungerede problemfrit. Pakken kom som lovet og forventet og jeg vender helt sikkert tilbage, når den første sending er "konsumeret".

18. juni 2024

Hej 🤩
Mange tak for din anmeldelse. Vi er SÅ glade for, at du er glad for både behandling og produkterne.

Hilsen Louise
Team nupo

Virker ikke

26. desember 2023

Svar fra Nupo

Jeg er ked af din oplevelse. Til vores kosttilskud anbefaler vi altid en sund og varieret kost, og så kan kosttilskuddene være en hjælp på vejen.

Jeg håber du finder et andet produkt der kan hjælpe dig.

Hilsen Louise
Team nupo

Super produkt, meget godt!

Godt, godt, Godt, godt, Godt, godt, Godt, godt, Godt, godt, Godt, godt,

2. februar 2023

Svar fra Nupo

Tak for din anmeldelse 🤩 Vi er glade for, at du er tilfreds med produkterne, og ønsker dig masser af medvind på din vægttabsrejse.

Godt produkt

Godt produkt - der virker

1. mai 2022

Svar fra Nupo

Det er vi glade for du syntes, og vi er glade for, at kunne hjælpe dig på vej med et vægttab. Tak for anmeldelsen :)

Super dårlig service,

Super dårlig service…

6. mars 2022

Svar fra Nupo

Hej 😊 Vi skrev også sammen over mail, og jeg beklager at jeg ikke kunne give dig den rabat du ønskede. Vi kan som sagt ikke varsle hvad/eller hvornår vi har rabatter eller eftersende rabatkoder hvis man har lagt en ordre inden et tilbud. Jeg forstår det er frustrerende hvis man har lagt en ordre, og der efterfølgende kommer et tilbud. Jeg håber vi "ses" igen :) Du er i hvert fald altid velkommen.

Super kundeservice der matcher deres…

Super kundeservice der matcher deres fine produkter. Har kun gode erfaringer med dem og kan klart anbefale produkterne.

23. september 2021

Svar fra Nupo

Tak for anmeldelsen, og dine venlige ord der kom med på vejen. Vi er bare så glade for at kunne hjælpe, både kundeservice-, og produktmæssigt.

Vis anmeldelser på alle språk. (2 188 anmeldelser)