NR1 motor Anmeldelser 29 911

TrustScore 4.5 av 5

4,3

Se hva andre synes

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Uitzoeken op merk type bouwjaar is prima, ze hadden 5 sterren gekregen als de levertijd wat preciezer was geweest. Verteld werd 4 werkdagen levertijd, geleverd op de volgende dag. Je zou kunnen zeg... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Service is uitstekend, had eigenlijk liever een snellere levertijd gezien, maar je kunt ook niet alles hebben. Al met al zeker volgende keer weer daar iets kopen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Had remblokken voor mijn motor besteld maar bleken niet de juiste,andere voorklauwen. N1 motor stuurt de juiste gelijk na en mag de verkeerde retourneren. Heel fijn contact met N1 motor, snelle lever... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Barnett set zeer goed ontvangen, wat beter zou kunnen is de leveringstermijn in de webshop!, personeel kan geen duidelijk antwoord geven op de vragen die aan de telefoon gesteld worden, zo ontst... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1 stjerne

Har svart på 96 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle språk

Vurdert til 2 av 5 stjerner

levertijd is slecht

website is goed, levering en voorraad uitermate slecht. niet duidelijk met datums en wanneer. wacht nu al 2 weken op mijn bestelling. en telkens een mailtje "misschien volgende week"...

22. mars 2026

Svar fra NR1 motor

Bedankt voor uw feedback. Onze excuses voor de vertraging en de onduidelijkheid omtrent de levertijd; dit is uiteraard niet de service die wij willen bieden. Inmiddels is uw bestelling verzonden en wij hopen dat u deze spoedig in goede orde ontvangt. Mocht u nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Anne - NR1Motor

Service is uitstekend

16. mars 2026

Svar fra NR1 motor

Bedankt voor de review! Tot de volgende keer.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Denkt goed mee met de klant en bod een…

Denkt goed mee met de klant en bod een goed alternatief/oplossing ivm een te late leveringen. Raad daarom NR1 Motor ten zeerste aan.

14. mars 2026

Svar fra NR1 motor

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen!

Snelle levering, scherpe prijs

15. mars 2026

Svar fra NR1 motor

Fijn om te horen! Tot de volgende.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fout advies? Zo weer hersteld!

Via website motoraccu besteld, niet zelf het type gecontroleerd, bleek een verkeerd type accu.
gebeld, direct retourticket ontvangen, volgende dag de juiste geleverd gekregen.

13. mars 2026

Svar fra NR1 motor

Fijn dat het zo snel is opgelost.

Rapide

Rapide, transparent, professionnel.

23. januar 2026

Svar fra NR1 motor

Fijn om te horen, dankjewel!

Snel en correcte levering

Snel en correcte levering

11. mars 2026

Svar fra NR1 motor

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zoals meerdere webshops tegenwoordig…

Zoals meerdere webshops tegenwoordig kan ook NR1 hun levertijd belofte niet waarmaken. Pakket 4 dagen later geleverd dan op de productpagina en bij afrekenen wordt aangegeven.

Als binnen 2 dagen leveren niet haalbaar is, zet dit dan niet op de productpagina.

11. mars 2026

Svar fra NR1 motor

Vervelend dat de levering later is aangekomen dan verwacht. Wij doen ons best bestellingen zo snel mogelijk te verzenden, maar zijn voor de uiteindelijke bezorging ook afhankelijk van de vervoerder.

Goede prijs snelle levering

Verteld werd 4 werkdagen levertijd, geleverd op de volgende dag.
Je zou kunnen zeggen zeur niet zo, maar daardoor heb ik werkzaamheden aan de motor verplaatst terwijl dit niet nodig zou zijn geweest.
Verder dikke prima

9. mars 2026

Svar fra NR1 motor

Bedankt voor uw positieve reactie!
We doen ons best alle bestelling zsm te versturen.

Goede service , snelle levering , en feedback

8. mars 2026

Svar fra NR1 motor

Dank voor de 5 sterren! We waarderen uw feedback.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Doen wat ze beloven, daadkrachtig en snel.

Vorig jaar een accu bij ze besteld, na 11,5 maand komt er allemaal roze prut uit de accu zetten. gebeld en ze hebben me direct een nieuwe toegezonden.

9. mars 2026

Svar fra NR1 motor

Fijn om te horen dat u tevreden bent. Bedankt voor uw review!

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Bij het bestellen zou de accu op zondag…

Bij het bestellen zou de accu op zondag geleverd worden. Helaas zondag geen accu.

4. mars 2026

Svar fra NR1 motor

Onze excuses dat de accu niet op zondag is geleverd zoals verwacht. We begrijpen dat dit vervelend is.

Helaas zijn wij voor de uiteindelijke levering afhankelijk van de vervoerder, waardoor het soms kan voorkomen dat een pakket later wordt bezorgd dan gepland.

Incompleet

Beugelset besteld voor een hoop geld. Missen er 4 afwerking doppen. Ik gemaild. Ze kunnen je niet helpen! Top service mafkezen!

Update: Openbare berichten kunnen ze wel normaal en fatsoenlijk beantwoorden. Maar 1 op 1 via de mail, krijg je bijdehante opmerkingen en insinuaties.

6. mars 2026

Svar fra NR1 motor

Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat je bestelling niet compleet was.

We zien dat de bestelling inmiddels ongeveer 3 maanden geleden is geplaatst. Onze retour- en meldtermijn voor problemen met een bestelling is 1 maand. Deze termijn is helaas al verstreken, waardoor wij dit niet meer voor je kunnen oplossen.

Daarnaast hebben wij de afwerkingsdoppen ook niet los beschikbaar om na te sturen.

Onze excuses voor het ongemak.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Producten op voorraad bij leverancier.

Producten op voorraad bij leverancier.
Normaal is nr1 motor redelijk snel met de levering, op voorwaarde dat het product in eigen voorraad is. Er staat (vaak) keurig bij een product/onderdeel wanneer een artikel bij hun eigen leverancier op voorraad is en dat hier een wachttijd op zit.
In de basis geen probleem. Alleen wordt deze levertijd (zonder uitzondering) chronisch onderschat of positiever verkocht dan de wetenschap en werkelijkheid.
Tel er voor je eigen gemak een week bij op wanneer je producten mee besteld die geleverd moeten worden door hun leverancier zodat je je onderhoud beter kan plannen.
Hierdoor bestel ik eigenlijk alleen nog maar bij nr1 wat ik bij een andere shop niet (goedkoper) kan vinden.
Verder ervoer ik de contactmomenten die ik in het verleden had met nr1 als goed -ook als ik zelf iets doms had gedaan-, alleen dat gevreesde mailtje voor de update over je bestelling op de dag waarvoor het geleverd had moeten worden wordt ik niet blij van. Eerlijkheid halve is het positieve hiervan dat ze dat als een van de weinige shops wel een update geven over je bestelling.
Daarnaast is jullie truspilot weergave op de website niet zuiver. Alleen de meest recente beoordelingen laten zien die 4 of meer sterren geven.

6. mars 2026

Svar fra NR1 motor

Dank voor uw uitgebreide feedback. Wanneer producten bij de leverancier op voorraad liggen, zijn wij inderdaad afhankelijk van hun levertijden, waardoor dit soms langer kan duren dan vooraf aangegeven. We doen ons best dit zo nauwkeurig mogelijk te communiceren.

Wat betreft de Trustpilot weergave op onze website: hier hebben wij zelf geen invloed op; deze wordt automatisch door Trustpilot bepaald.

fout in ons systeem

wilde een accu bestellen woensdag 5-3; voor het bestellen contact opgenomen of hij op voorraad was; ja geen probleem u heeft hem donderdag of vrijdag binnen;
nu donderdag e-mailtje
Door een fout in ons systeem stond er een verkeerde leverdatum bij het product. We hebben het product besteld, en we verwachten het komende week op te kunnen sturen ;en dan de helpdesk ja sorry al meerdere telefoontjes over gehad we kennen er niks aan doen

5. mars 2026

Svar fra NR1 motor

Vervelend om te horen dat dit zo is verlopen. Door een fout in ons systeem stond er helaas een verkeerde leverdatum vermeld. Onze excuses voor het ongemak dat hierdoor is ontstaan. Mocht er nog iets zijn waar we u mee kunnen helpen, laat het ons gerust weten.

Liam – NR1 Motor 🏍️

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv