Selskapet har svart
تجربهم واقعاً خوب بود. هم روند خرید راحت بود، هم پشتیبانی خیلی سریع جواب میداد. سفارشم بدون دردسر و همونطور که انتظار داشتم به دستم رسید. حس کردم واقعاً به مشتری احترام میذارن. کلاً ازشون راضیم و... Vis mer
I haven’t been paid for weeks, and this is starting to look like a scam. But The “Livo-AI trading bot” has not denied me in profit the bot generates weekly payments.
NPE Market Limited is a registered financial services provider based in Saint Lucia (Company No. 2024-00497). We offer a multi-asset trading platform with access to Forex, commodities, indices, and cryptocurrencies. Our focus is on transparency, competitive conditions, and fast execution through robust technology. We also operate NPE Prop, a proprietary trading division that gives skilled traders the opportunity to trade funded accounts without risking their own capital. Our goal is to empower traders through fair opportunities, advanced infrastructure, and continuous support.
The One Tower Building, 24th Floor, Barsha Heights, P.O. Box 390114, Dubai, De Forente Arabiske Emirater
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
I have had a very good experience with NPE
من تازه با این بروکر آشنا شدم و هنوز تجربه استفاده از اون رو ندارم ولی نظرات مثبتی رو راجع بهشون شنیدم امیدوارم که همونطور که میگن باشن
پشتیبانی جامع و سریع
خواستم تجربه کار با این شرکت باهاتون به اشتراک بزارم
برداشت چهارم از این شرکت بود ، همه برداشت های من در همان روز ثبت برداشت
پردازش و پرداخت شد،
سرور با اسپرد عالی و کمترین اسلیپج
مزیت رقابتی این شرکت بنظرم سرعت عمل در پشتیبانی و دغدغه مندی نسبت به مشتریان هستش دوستان
سلام خسته نباشید میگم به پرسنل خونسرد و مودب ، واقعاً حوصله به خرج میدن و با احترام خاصی رفتار میکنند ، سرعت پاسخگویی بالا ، پرداخت سود سریع و بدون هیچگونه اذیت بنظرم جزو ۳ تایی اول هستند امیدوارم همینطوری پیشرفت کنند ممنون از تیم و مدیریت حرفه ای شرکت NPE
Perfect spreed and support,best propfirm 👍👍
پشتیبانی آنلاین سایت و تلگرامشون خیلی سریع و دقیق پاسخ میدن، تیکت هارو هم همینطور...
قوانین منطقی ای دارن و طبق تجربه خودم و بقیه کاربرایی که دیدم پرداخت سودها هم سریع و بدون اذیت هست و ایراد الکی نمیگیرن برعکس بقیه پراپ هایی که کار کردم...
با تشکر از مجموعه NPE❤️🔥

یکی از ۵ پراپ برتر ایران
تیم پشتیبانی عالی عمل میکنه
من تا حالا ازشون برداشت نداشتم ولی تا الان ازش خیلی راضیم
تنها موردی که به نظرم باید کمی بهتر بشه ارسال حساب مرحله بعد اتوماتیک هست

امکانات زیادی داره همچنین پشتیبانی در دسترس هست و به موقع پاسخ میدن

Svar fra NPE Market
من تا حالا با چنتا پراپ کار کردم،ولی ان پی ای مارکت بهترین بوده از چند نظر.یکی اینکه پشتیبانی بسیار قوی،با دانش و با سرعتی دارن و واقعا من راضی هستم ازشون و دوم اینکه کمترین اسلیپیج و اسپرد را بروکرشون داره و خیلی عالیه این مورد و سوم اینکه پرداخت سودشون خیلی سریع و فوق العادست.تا الان من واقعا راضی هستم،امیدوارم همینجوری به پیشرفتشون ادامه بدن و ما هم همیشه راضی بمونیم ازشون.با تشکر از
NPE MARKET تیم خوب

Svar fra NPE Market
تجربه ای که داشتم با NPE Market تجربه خوب و کاملی بود. من حساب استاندار باز کردم و در ابتدا ۵۰ دلار شارژ کردم. بعد تو ۲ مرحله جداگانه دوتا ۱۰۰ دلار تتر حسابمو شارژ کردم. از لحاظ سرعت باز شدن معامله مشکلی نبود. اسپردها منطقیه و خوبه برای حساب استاندارد. کمیسیون هم نداشت. نکته ای که هست ۵۰ تا برای تست برداشت زدم که ۳ ساعته برام اومد تو ولت.
در مجموع از بروکر راضی ام.

Svar fra NPE Market
بررسی حساب در سریعترین زمان ممکن انجام شد و زیر 8 ساعت حساب ریل رو دریافت کردم. امیدوارم همین کیفیت در خدمات رو حفظ کنید. موفق باشید

Svar fra NPE Market
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.