Se hva andre synes

Selskapet har svart

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

تجربه‌م واقعاً خوب بود. هم روند خرید راحت بود، هم پشتیبانی خیلی سریع جواب می‌داد. سفارشم بدون دردسر و همون‌طور که انتظار داشتم به دستم رسید. حس کردم واقعاً به مشتری احترام می‌ذارن. کلاً ازشون راضیم و... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

I haven’t been paid for weeks, and this is starting to look like a scam. But The “Livo-AI trading bot” has not denied me in profit the bot generates weekly payments.

Informasjon om virksomheten

1. Finansmegler

Skrevet av virksomheten

NPE Market Limited is a registered financial services provider based in Saint Lucia (Company No. 2024-00497). We offer a multi-asset trading platform with access to Forex, commodities, indices, and cryptocurrencies. Our focus is on transparency, competitive conditions, and fast execution through robust technology. We also operate NPE Prop, a proprietary trading division that gives skilled traders the opportunity to trade funded accounts without risking their own capital. Our goal is to empower traders through fair opportunities, advanced infrastructure, and continuous support.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

عالی و اینده روشن

سلام دوستان
خواستم تجربه کار با این شرکت باهاتون به اشتراک بزارم
برداشت چهارم از این شرکت بود ، همه برداشت های من در همان روز ثبت برداشت
پردازش و پرداخت شد،
سرور با اسپرد عالی و کمترین اسلیپج
مزیت رقابتی این شرکت بنظرم سرعت عمل در پشتیبانی و دغدغه مندی نسبت به مشتریان هستش دوستان

14. august 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

سلام خسته نباشید میگم به پرسنل خونسرد و…

سلام خسته نباشید میگم به پرسنل خونسرد و مودب ، واقعاً حوصله به خرج میدن و با احترام خاصی رفتار میکنند ، سرعت پاسخگویی بالا ، پرداخت سود سریع و بدون هیچگونه اذیت بنظرم جزو ۳ تایی اول هستند امیدوارم همینطوری پیشرفت کنند ممنون از تیم و مدیریت حرفه ای شرکت NPE

1. juni 2025

پشتیبانی عالی و سریع، سایت یوزرفرندلی و تحویل حساب سریع

پشتیبانی آنلاین سایت و تلگرامشون خیلی سریع و دقیق پاسخ میدن، تیکت هارو هم همینطور...
قوانین منطقی ای دارن و طبق تجربه خودم و بقیه کاربرایی که دیدم پرداخت سودها هم سریع و بدون اذیت هست و ایراد الکی نمیگیرن برعکس بقیه پراپ هایی که کار کردم...
با تشکر از مجموعه NPE❤️‍🔥

5. august 2025

ممنونیم بابت این بازخورد ارزشمند و انرژی‌بخشتون
باعث افتخارمونه که تونستیم تجربه‌ای حرفه‌ای، سریع و شفاف براتون فراهم کنیم. تیم پشتیبانی ما همیشه تلاش می‌کنه در سریع‌ترین زمان ممکن و با دقت کامل پاسخ‌گوی کاربران عزیزمون باشه. همچنین خوشحالیم که ساختار قوانین و پرداخت‌ها براتون منطقی و منصفانه بوده.

حمایت شما بزرگ‌ترین انگیزه برای ادامه‌ی مسیرمونه

تنها موردی که به نظرم باید کمی بهتر بشه ارسال حساب مرحله بعد اتوماتیک هست

30. juli 2025

ممنون از نظرتون و انرژی مثبتی که منتقل کردین
افتخار بزرگیه که مجموعه NPE رو جزو ۵ پراپ برتر ایران دونستین

خوشحالیم که از عملکرد تیم پشتیبانی رضایت داشتین و ممنونیم که تجربه‌تون رو با ما به اشتراک گذاشتین.
در مورد ارسال خودکار حساب مرحله بعد، حتماً بازخوردتون رو منتقل می‌کنیم تا روند رو سریع‌تر و هوشمندتر کنیم

امیدواریم همیشه از همکاری با ما راضی باشید و به‌زودی لذت برداشت سود رو هم تجربه کنید

امکانات زیاد

امکانات زیادی داره همچنین پشتیبانی در دسترس هست و به موقع پاسخ میدن

28. juli 2025

ممنون از بازخوردتون
خوشحالیم که امکانات مجموعه و دسترسی سریع به پشتیبانی برای شما رضایت‌بخش بوده
هدف ما همیشه این بوده که هم از نظر فنی و هم از نظر خدمات پشتیبانی، تجربه‌ای حرفه‌ای و قابل اتکا برای کاربران فراهم کنیم

همراهی شما انگیزه ما برای بهتر شدن هست

NPE MARKET تجربه کار با

من تا حالا با چنتا پراپ کار کردم،ولی ان پی ای مارکت بهترین بوده از چند نظر.یکی اینکه پشتیبانی بسیار قوی،با دانش و با سرعتی دارن و واقعا من راضی هستم ازشون و دوم اینکه کمترین اسلیپیج و اسپرد را بروکرشون داره و خیلی عالیه این مورد و سوم اینکه پرداخت سودشون خیلی سریع و فوق العادست.تا الان من واقعا راضی هستم،امیدوارم همینجوری به پیشرفتشون ادامه بدن و ما هم همیشه راضی بمونیم ازشون.با تشکر از
NPE MARKET تیم خوب

28. juli 2025

سپاس از اینکه تجربه‌تون با NPE Market رو با جزئیات به اشتراک گذاشتید
برای ما باعث افتخار و دلگرمیه که در مقایسه با سایر پراپ‌ها تونستیم رضایت شما رو جلب کنیم

رضایت از پشتیبانی، کیفیت اجرای معاملات و سرعت پرداخت سود دقیقاً نشون‌دهنده مسیریه که همیشه برای حفظش تلاش می‌کنیم
بازخورد شما به تیم ما انگیزه بیشتری می‌ده برای ادامه دادن با همین کیفیت و حتی بهتر

ممنون از همراهی‌تون

Vurdert til 5 av 5 stjerner

تجربه ای که داشتم با NPE Market تجربه…

تجربه ای که داشتم با NPE Market تجربه خوب و کاملی بود. من حساب استاندار باز کردم و در ابتدا ۵۰ دلار شارژ کردم. بعد تو ۲ مرحله جداگانه دوتا ۱۰۰ دلار تتر حسابمو شارژ کردم. از لحاظ سرعت باز شدن معامله مشکلی نبود. اسپردها منطقیه و خوبه برای حساب استاندارد. کمیسیون هم نداشت. نکته ای که هست ۵۰ تا برای تست برداشت زدم که ۳ ساعته برام اومد تو ولت.
در مجموع از بروکر راضی ام.

17. juli 2025

از اینکه تجربه‌تون رو با ما به اشتراک گذاشتید، صمیمانه سپاسگزاریم
شنیدن این‌که از بین چندین پراپ مختلف، NPE Market رو بهترین دونستید باعث افتخار ماست

رضایت شما از عملکرد پشتیبانی، کیفیت اجرای معاملات و سرعت پرداخت سود، دقیقاً همون چیزیه که تیم ما برای رسیدن بهش تلاش می‌کنه
امیدواریم در ادامه مسیر هم بتونیم در همین سطح اعتماد باقی بمونیم و حتی فراتر بریم

با آرزوی موفقیت‌های بیشتر برای شما

Vurdert til 4 av 5 stjerner

بررسی حساب و پشتیبانی

بررسی حساب در سریعترین زمان ممکن انجام شد و زیر 8 ساعت حساب ریل رو دریافت کردم. امیدوارم همین کیفیت در خدمات رو حفظ کنید. موفق باشید

21. juli 2025

ممنون از اینکه تجربه‌تون رو با ما در میان گذاشتید
خوشحالیم که روند بررسی حساب و تحویل حساب ریل برای شما سریع و رضایت‌بخش بوده
تلاش ما همیشه حفظ همین کیفیت و حتی بهبود مداوم خدمات هست

امیدواریم در ادامه مسیر نیز همراه خوبی برای شما باشیم
با آرزوی موفقیت

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv