Noyaï geeft een geweldige service. Ik had een bestelling geplaatst en deze werd geleverd door PostNL. De koerier leverde het pakket op het verkeerde adres en liet het onbeheerd achter. Resultaat, het... Vis mer
Fijne olie, trekt goed in de huid...voelt goed omdat het een 100% product is. Heb na medische behandeling een erg droge huid gebruik het sinds een paar weken maar de huid voelt al een stuk fijner aan.... Vis mer
Heel blij met het produkt het werkt echt super
Echt topkwaliteit arganolie!” Ik was eerst sceptisch, omdat je zoveel nep-producten ziet, maar deze olie is puur en doet precies wat het belooft. Mijn huid en haar voelen superzacht aan, en je merkt e... Vis mer
Bij Noyai draait alles om eenvoudige, effectieve verzorging waar je huid blij van wordt. In onze webshop vind je zorgvuldig geselecteerde verzorgingsproducten met een focus op arganolie en olie gebaseerde huidverzorging voor gezicht, hals, haar en lichaam. We houden van producten die prettig aanvoelen, snel intrekken en waarbij een paar druppels al het verschil kunnen maken. We kiezen bewust voor kwaliteit en een fijne gebruikservaring. Daarom letten we op textuur, geurbeleving en gebruiksgemak, zodat je onze producten makkelijk kunt opnemen in je dagelijkse routine. Of je nu op zoek bent naar extra voeding, een mooie glow of een zachter huidgevoel, we helpen je graag om een keuze te maken die bij jou past. Service vinden we net zo belangrijk als het product zelf. We streven naar een duidelijke webshop, snelle verwerking van bestellingen en vriendelijke, persoonlijke ondersteuning als je een vraag hebt. Je kunt ons altijd benaderen voor advies over gebruik, combinaties of wat het beste past bij jouw huidtype en wensen. Jouw ervaring betekent veel voor ons. Reviews en feedback gebruiken we om steeds te verbeteren en om anderen te helpen de juiste keuze te maken. Welkom bij Noyai, fijn dat je er bent.
Burgermeester Bickerstraat 50, 1111CC, Diemen, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Ik heb de pure arganolie besteld samen met de scheerolie. Ik kan zeggen dat ik verrast ben, heel snel geleverd en je merkt ook echt dat het 100% puur is, ik gebruik het al een paar maanden.