1. Alternative økonomitjenester

Develop Your Forex and CFD Trading Skills with Expert Guidance At Now We Trade, we empower both beginners and seasoned traders in the dynamic landscape of financial markets. Enhance your skills with our renowned MetaTrader 5 (MT5) platform. Now We Trade Trading Hub: Perfect for Beginners Our platform is designed for user-friendliness, providing an intuitive environment for those new to trading. Start your journey today by signing up, funding your account, and exploring the markets with Now We Trade Trading Hub. World-Class Forex Education & Personalized Coaching At Now We Trade, we emphasize client education. Our extensive resources cater to traders of all levels, from beginners to experts. Knowledge is the Key to Successful Trading. Our clients’ achievements speak volumes. Access our comprehensive educational materials, including market analyses, economic calendars, tutorial videos, and eBooks, all designed to enhance your trading skills.

2,3

Under middels

Har ikke svart på negative anmeldelser

Grosse arnaque

Ils ont utilisé la page de la rtbf de « on est pas des pigeons ( en l’occurrence, si) pour faire leurs pubs. Ils sont très convaincants et parle bien français, ensuite, une fois le premier placement fait les galères commencent. Harcèlement téléphonique en numéro masqué, mails etc…., et avec un français beaucoup plus approximatif . Pour ensuite vous rediriger vers un chat, qui répond quand il veut! Dernier appelle, ha si vous voulez clôturer le compte il faut payer un droit de conversion par rapport au montant etc… bref de l’argent perdu!!! Fuyez

12. mai 2026

There's no way in hell this nowwetrade…

There's no way in hell this nowwetrade cares about you.They make you look like you're in control where as they are controlling everything from behind closed doors waiting to show their true colors when you try to take out your money.My experience with them was a total disaster they use their annoyingly slow app to cheat their customers.Orders are never placed on time and if you've been trading i'm sure you know the importance of quick execution.To cap it all up withdrawal was impossible,but i found a way around it by giving AcdAdvisors-llc the go ahead to hamstring them and return my assets.Don't trade with these thieves

3. oktober 2025

Oui ,ces vrais on se fait harceler

Oui ,ces vrais on se fait harceler, des milliers d'appels avec des numéros cacher,et quand on décroche pour leur dire que je suis pas intéressé et qu’il doive clôturer le compte, il mon menacé ,
Ces pas normal, car déjà votre site est trompeur, il avait utilisé lesoir en racontant une histoire qui est très convaincant et delà, il y a un lien où vous donner votre mon et gsm et la commence la galère.

Ces pas normal que ces gens utilisé cette pratique
Ici il sont utilisé le journal lesoir, et ce journal ne vérifie pas car je pense que beaucoup de gens ce se fait arnaquer

6. mai 2026

Ce sont des escrocs !

Ce sont des escrocs !
Ils utilisent cette plateforme pour se faire leur marge avec votre capital en plus et puis vous ne revoyez plus votre placement initial. Versé sur un compte aux Pays-Bas. Ou ailleurs également probablement.

28. april 2026

nowwetrade.com

They are not registered or regulated! My bank and the UK FCA (Financial Conduct Authority) suspects them to be scammers...you have been warned.

3. april 2026