Nowbeautyclub Anmeldelser

1 070

3,9

Mi sono interessata a questo sito in quanto ero interessata ad alcuni prodotti ma purtroppo erano esauriti. Per cui ho chiesto la disiscrizione dell'abbonamento e il servizio clienti sta provvedendo... Vis mer

Conforme con todo lo tramitado en support de esta app, hasta el momento ha sido un buen trato una vez de esta opinión decente verán el dinero antes no es posible conforme los procesos de la compañia... Vis mer

Der Einkauf und die Lieferung verlief Problemlos. Überrascht war ich allerdings über das automatisch abgeschlossene Abo mit 14 tägiger Abbuchung. Es lag vermutlich an einem Übersetzungsfehler meiners... Vis mer

Bra

1k anmeldelser

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

(1 070)

163 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

SCAM SCAM SCAM.. beware

SCAM ALERT.

"Zoe solved my problem of cancellation of my subscription".. this is what they wanted me to post here so that they can reimburse the amount .
But that's the scam. They never did it and I came to know that they will never do it.

You pay for something and it also allows to pay for a subscription and that renews every two weeks.

7. juli 2026

I wouldn't even rate it 1 star

I wouldn't even rate it 1 star!

I wanted to buy something from another website and once I paid, it redirected me to this website. I checked my account immediately and this website took multiple amounts of money from my bank. I found this strange because I didn't buy anything on this website! I can contacted their support team and they have only willing to refund me one of the payments they taken from me. Not yet got a refund though. They said the rest is on a balance on their website for me to use on their products!! The one I didn't even sign up to.

THIS IS A SCAM!

5. juli 2026

Attention arnaque

Prélévements dont je n'étais pas l'auteure, abonnement souscrit sans mon consentement. 80€ de prélevés au total, 4€ de remboursés après réclamation. Pure arnaque, site à fuir.

29. juni 2026

Conforme con todo lo tramitado en…

Esta es la tercer reseña que envio

17. juni 2026

Después de reclamarles un dinero que me…

Después de reclamarles un dinero que me cobraron , por suscribirme por error en su página,me dijeron que me devolverian todo mi dinero, en un correo electrónico, me d3volvieron solo una parte,y se lo sigo reclamando y ya no contestan a mis correos electrónicos, solo puedo decir que mienten y no cumplen con lo prometido, solo me queda denunciarlos ante consumidores y poner mi caso en las redes sociales, para que nadie caiga en estos engaños.

8. juni 2026

Abonnement non souscrit

Prélèvements non autorisés car abonnement non souscrit. Mais après des échanges par emails : le remboursement total des sommes prélevées a bien eu lieu. Cela me convient malgré le stress que cela a impliqué, les démarches auprès de ma banque (opposition, changement de CB, échanges de messages). L'histoire s'est bien terminée mais elle n'aurait jamais dû avoir lieu depuis le départ. Je remercie le SAV ou service qui a pris en charge le dossier mais certainement pas ceux responsables de ce type de stratégie de vente forcée.

5. juni 2026