Nowa Aura Anmeldelser 13

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 33 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Zwykli oszuści

Zwykli oszuści , ktoś powinien się tym zająć , dziwne ze państwo dopuszcza taka firmę do rynku. Towar kompletnie niezgodny ze zdjęciem , które ma być pułapka dla klienta.

10. april 2026

OSZUSCI

LIVIA- MODAJAK I TA STRONA TO OSZUŚCI. PRZESTRZEGAM PRZED ZAKUPAMI U NICH, przysyłają chiński badziew pod przykrywką ekskluzywnych ubrań. brak możliwości uczciwego zwrotu.!!!

10. mars 2026

Straszny Scam nowa-aura

Niedość, że nie miałem totalnie pojęcia, że produkt trzeba potem aż do CHIN zwracać co praktycznie uniemożliwiło mi zwrot produktu, to dosłownie przed chwilą dostałem od nich maila, że dostanę zniżkę na 70% jak napiszę dobrą opinię na Trustpilot XD.

19. mars 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Witam - tak jest jak się nie czyta recenzji

Witam - niestety nie czytałem opinii innych , efekt zamówiłem zapłaciłem i widząc kontakt i siedzibę w PL byłem pewny że to dojdzie szybko i bezproblemowo. Niestety , mało informacji o przesyłce a tym bardziej o tym że wysyłka nie jest z Polski. Gorzej niż z Alli czy Temu .Nie polecam

20. mars 2026

Svar fra Nowa Aura

Bardzo nam przykro z powodu Pana/Pani doświadczenia i rozumiemy, jak bardzo rozczarowujące to musi być. Nie do końca odpowiada to poziomowi obsługi, jaki staramy się zapewnić.

Chcielibyśmy mieć możliwość przeanalizowania Pana/Pani sprawy i rozwiązania problemu. Prosimy o kontakt z nami i podanie szczegółów zamówienia, abyśmy mogli pomóc Państwu jak najszybciej.

OSZUKAŃCY !

Zakup z przedpłatą dokonany 09.02.2026 a zamówienie dotarło 10.03.2026 z deklarowanych maksymalnie 10dni. Produkty zupełnie odbiegają wizualnie od przedstawianych na stronie sklepu.
Jakość towaru poniżej krytycznej. W sklepie z używaną odzieżą są lepszej jakości. Za zwrot pobierają 25% wartości produktu. Brak opcji za pobraniem i nie dziwię się bo takiej dostawy nigdy bym nie przyjął. Kpina z klienta i oszustwo. NIE KUPUJCIE TAM! NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ!

10. mars 2026

Svar fra Nowa Aura

Dziękujemy za opinię. Przykro nam, że spotkało Cię takie doświadczenie i rozumiemy Twoją frustrację; z pewnością nie chcemy, aby nasi klienci musieli się z tym mierzyć.

Wkrótce wyślemy Ci wiadomość e-mail, aby jak najszybciej rozwiązać problem.

Sprawdź swoją skrzynkę odbiorczą. Z niecierpliwością czekamy na wyjaśnienie sytuacji i zapewnienie Ci lepszych wrażeń.

Uwaga! Firma oszust

Uwaga!! Firma oszukuje klientów!!! Mocno przestrzegam przed zakupem czegokolwiek w tej firmie!!!
Telefon nieaktywny. Adres podają polski ale to oszustwo!

2. mars 2026

Svar fra Nowa Aura

Dziękujemy za opinię i przepraszamy, ponieważ niedawno przenieśliśmy się do innego magazynu, w związku z czym nie mamy dostępu do telefonu.

Wkrótce wyślemy Ci wiadomość e-mail, aby jak najszybciej rozwiązać problem.

Brak zapłaconego zamówienia

Złożyłam zamówienie 11 lutego, po dwóch godzinach chciałam anulować. Niestety nie było takiej możliwości, bo podobno zamówienie zostało już wysłane. Dziś jest 1 marca, a zamówienia jak nie było, tak nie ma. Oczywiście na moje wiadomości, reklamacje odpowiada AI. Czuję się oszukana. Przestrzegam przed korzystaniem z tej strony!!!

11. februar 2026

Svar fra Nowa Aura

Bardzo nam przykro z powodu Pana/Pani doświadczenia. Chociaż zamówienie zostało już dostarczone i odebrane.

Chcielibyśmy ulepszyć nasze produkty i usługi.

Oszuści internetowi

Dostarczone produkty rażąco odbiegają od opisu oferty oraz zdjęć zamieszczonych na stronie sklepu, co oznacza, że są niezgodne z umową sprzedaży. Pomimo zgłoszenia niezgodności towaru z umową i odesłania produktu w stanie oryginalnym, przedsiębiorca poinformował mnie, że zwrot środków zostanie dokonany z potrąceniem 25% ceny zakupu, tytułem tzw. „opłaty za ponowne przyjęcie towaru do magazynu”, zgodnie z wewnętrzną polityką sklepu. Tym samym naruszają art. 43d i następne ustawy o prawach konsumenta. Sprawa zgłoszona do UOKIK

3. februar 2026

Oszuści

Oszuści! Zakupiony płaszcz w niczym (w gatunku, jakości i kolorze) nie przypomina wizualizacji na stronie. Utrudniony kontakt, brak możliwości odzyskania pieniędzy za zakup. Dokonałam zwrotu (na adres w Chinach- bo taki wymagają w grudniu), wysłałam im potwierdzenie nadania, do dnia dzisiejszego nie odzyskałam środków za zakup. Adres w Polsce podamny na stronie błędny, nie podejmują korespondencji. Ostrzegam przed robieniem zakupów!!!!

4. februar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Firma oszukuje swoich klientów

Firma oszukuje swoich klientów , zamówione płaszcze przyszły po 21 dniach a nie jak deklaracja do 7 dni . Zamówione płaszcze przyszły trzy rozmiary mniejsze niż zamawiane . Wysyłka towaru - zwrot tylko do Chin , polski numer telefonu nie jest aktywny . UWAGA nie polecam - to oszuści

29. desember 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv