Product is zeer goed verpakt en zeer…
Product is zeer goed verpakt en zeer mooie kwaliteit. Aanrader!

Svar fra Novesk
Geen plek is zo persoonlijk als jouw bureau. Dit is jouw persoonlijke basis. Vanuit hier opereer jij, ben je productief, creëer je, denk je, speel je. Hier ben je in je flow, of juist even niet. Wat die plek ook voor jou betekent, hij verdient aandacht. Daarom geloven wij in kwalitatief hoge producten die jouw plek versterken. Slim ingericht, afgestemd op jouw behoeften, jouw smaak en jouw manier van leven. Wij bij Novesk geloven dat iedereen een zo’n persoonlijke plek nodig heeft. Maak het jouw plek.
Parkweg 102, 7545MV, Enschede, Nederland
Product is zeer goed verpakt en zeer mooie kwaliteit. Aanrader!

Svar fra Novesk
Ik heb onlangs bij Novesk een monitorstand, laptopstandaard, telefoonhouders en een koptelefoonhouder besteld en ontvangen. Ik ben enorm onder de indruk van de kwaliteit en de afwerking van alle producten. Alles voelt zeer degelijk aan en ziet er strak en professioneel uit.
Wat ik vooral erg prettig vind is het modulaire systeem. De accessoires worden niet bevestigd aan vaste schroefpunten maar worden geplaatst op een soort rails aan de onderkant. Hierdoor kun je alles precies positioneren zoals jij dat wilt en dat maakt het gebruik extra flexibel en persoonlijk. Dit komt allemaal weer ten goede aan mijn productiviteit.
Daarnaast is de communicatie vanuit het bedrijf uitstekend. Op vragen van mijn kant werd snel en duidelijk gereageerd en dat geeft veel vertrouwen. Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop en kan Novesk van harte aanbevelen. Niks dan lof.

Svar fra Novesk
Top product! Ook makkelijk zelf te installeren.

Svar fra Novesk
Kwalitatieve producten ondanks een lagere prijs dan de concurrent. Novesk zal de eerste zijn naar wie ik terug kom!

Svar fra Novesk
Snelle aflevering en het product werkt zoals verwacht

Svar fra Novesk
Erg blij met de monitor stand! Heb er 2 accessoires bij, maar dat zullen er wel meer gaan worden.

Svar fra Novesk
Kwaliteit is echt goed en levering was op tijd! Erg blij met de monitor verhoger