2,1

Under middels

Har ikke svart på negative anmeldelser

Geen mogelijkheid tot retourneren

Geen mogelijkheid tot retourneren. Bij aanvraag voor retourformulier kreeg ik het aanbod om 30% korting te krijgen als ik de bestelling niet terug zou sturen. Dat wilde ik niet en ik heb de bestelling teruggestuurd. Daar is het nooit aangekomen volgens hen terwijl het volgens PostNL daar wel is bezorgd. Dat kan natuurlijk gebeuren maar t aanbod van die 30% korting hebben ze vervolgens ook maar ingetrokken ;) raar bedrijf

3. september 2025

Hier gibt es eigentlich gar keinen…

Hier gibt es eigentlich gar keinen Stern zu vergeben. Die Ware kam, wurde getestet und für billige Ware, die wahrscheinlich nicht mal den Sicherheitsbestimmungen entspricht, beurteilt.
Letztendlich hat man hier noch nicht mal die Möglichkeit, die Ware zurückzusenden, da dieser unseriöse Verkäufer nicht auf Mails reagiert. Also bezahlt und ab in den Müll.
Novaaluxe......never ever

31. juli 2025

Oplichting, op grote schaal

Spullen zouden snel worden bezorgd. Dit duurde uiteindelijk ca 15 dagen. Door fout in bezorging werden goederen teruggestuurd naar leverancier. Klacht leverede reactie op maar na 6 weken niets ontvangen. Ik vrees met grote vrezen. Niet kopen!@

16. juni 2025

Koop hier niks!

Koop hier niks! Stelletje oplichters. Een badpak voor €40,- gekocht. Deze zou gevoerd zijn, op de foto’s duidelijk voorgevormde cups te zien. Na 3 weken ontvang ik een ontzettend goedkoop en lelijk afgewerkt stukje stof wat totaal niet voldoen een de beschrijving. Geen voorgevormde cups of niks.

11. juli 2025

OPLICHTERS!!!

Kreeg pas mijn pakje na 2 weken wachten en dan na al het wachten kreeg ik dan nog een neppe versie ook made in china. 1 goede raad niks kopen het zijn oplichters.

13. mai 2025

OPLICHTERS. NIKS KOPEN

Ik wil niet eens sterren geven aan dit bedrijf. Schoenen besteld en nooit iets ontvangen. Geen antwoord op mails, helemaal niks!!! In 1 woord SCHANDALIG!!!
MENSEN KOOP ER NIKS.

8. mai 2024

Svar fra Novaluxe

Beste Gerrie, wat vervelend te lezen dat je zo'n slechte ervaring hebt gehad. Wij zijn vanaf begin maart 2025 met onze website live gegaan op deze domeinnaam. Helemaal niet gekeken naar eerdere reviews dus hartstikke dom van ons. Wij hebben nu net een superleuke collectie online gezet waar al heel veel leuke voorjaarsdingen tussenzitten. Dus mocht je het interessant vinden, probeer dan toch nog eens te kijken op www.novaluxe.nl

5 mailtjes en 1 apart

5 mailtjes en 1 apart. Er wordt gezegd dat de bestelling bezorgd is, maar dat is een leugen. Je bent echt je geld kwijt! Nooit iets kopen bij deze zaak

29. mai 2024

Svar fra Novaluxe

Beste Margot, wat vervelend te lezen dat je zo'n slechte ervaring hebt gehad. Wij zijn vanaf begin maart 2025 met onze website live gegaan op deze domeinnaam. Helemaal niet gekeken naar eerdere reviews dus hartstikke dom van ons. Wij hebben nu net een superleuke collectie online gezet waar al heel veel leuke voorjaarsdingen tussenzitten. Dus mocht je het interessant vinden, probeer dan toch nog eens te kijken op www.novaluxe.nl

We hopen natuurlijk tot snel!
Als je het niet wilt, dan snappen we dat.

Team NovaLuxe

Bestelling nog niet ontvangen en gn…

Bestelling nog niet ontvangen en gn reactie op mail ook duurder/ verkeerde info en prijs

5. desember 2023

Svar fra Novaluxe

Beste Barbara, wat vervelend te lezen dat je zo'n slechte ervaring hebt gehad. Wij zijn vanaf begin maart 2025 met onze website live gegaan op deze domeinnaam.