Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg skulle købe min første Chanel taske til en gave, og endte med at vælge Noun Studio, da de leverede virkelig kompetent rådgivning og en god dialog hele vejen igennem. Laura var en stor hjælp i... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Den bedste vintage forhandler ! Har købt tre meget flotte tasker ved Laura og er aldrig blevet skuffet🤩Når man handler ved Laura bliver man altid mødt med stor forståelse, tålmodighed og venlighed.... Vis mer

Selskapet har svart

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Vintageklesbutikk

Skrevet av virksomheten

Salg af 100% autentiske preloved high end designertasker og luksusvarer. Sælges fra www.noun.dk eller vores showroom.

Kontaktopplysninger

4,3

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg skulle købe min første Chanel taske…

Laura var en stor hjælp i forhold til at finde den rette model og var enormt tålmodig i processen.

Tasken er virkelig god kvalitet og jeg synes, at vi fik meget for pengene ift andre steder, så kæmpe anbefaling.

24. oktober 2025

Kæmpe anbefaling!

Nouns univers af vintage tasker er gennemført og en ekstraordinær god kundeoplevelse. Jeg handler alle mine tasker hos Laura. Kæmpe anbefaling!!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

23. mars 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kan helt klart anbefales!!!

Jeg har købt hos NOUN siden de startede op og har været glad for hvert eneste køb, taskerne er altid i god stand til en helt fair pris. Der er god kundeservice som er imødekommende og jeg ville klart anbefale NOUN til en enhver der skal på vintage udkig😍 5 stjerner herfra!!!

19. mars 2026

No after-sales service

No after-sales service, very responsive until she gets your money, but after no response as the item was missing the serial number and the original dustbag which was on the website.

1. mars 2026

Hej Laura,

Du kontaktede os tidligere via Instagram i en grov tone. Af hensyn til vores medarbejdere afsluttede vi derfor dialogen der og henviste dig til at kontakte vores kundeservice via e-mail, hvis du ønskede hjælp med din sag.

Vi har efterfølgende gennemgået vores kundeservice og kan desværre ikke finde nogen e-mails fra dig vedrørende denne sag. Vi har derimod tidligere sendt dig en e-mail vedrørende manglende betaling på en anden ordre fra dig, som vi aldrig har modtaget svar på.

Hvis en vare ikke lever op til forventningerne, tilbyder vi naturligvis retur i henhold til vores returpolitik, og du har derfor haft mulighed for blot at returnere tasken.

Hos Noun Studio hjælper vi naturligvis gerne vores kunder, og du er fortsat meget velkommen til at kontakte os på e-mail, så vi kan se nærmere på sagen.

Noun Studio

Hello Laura,

You previously contacted us via Instagram in a rude tone. Out of consideration for our staff, we therefore closed the conversation there and asked you to contact our customer service by email if you required assistance with your case.

We have reviewed our customer service inbox and unfortunately cannot find any emails from you regarding this matter. However, we previously sent you an email regarding missing payment on another order you placed with us, to which we never received a reply.

If an item does not meet expectations, we of course offer returns in accordance with our return policy, and you therefore had the option to simply return the bag.

At Noun Studio we are always happy to assist our customers, and you are still very welcome to contact us by email so we can review the case.

Kind regards
Noun Studio

Helt perfekt

Helt perfekt !

Varen lever helt op til beskrivelsen , hvilket er så dejligt og skaber tillid .
Hurtig afsendelse .
Bare tilfreds

3. februar 2026

Svar fra NounStudio

Tusind tak for din fine anmeldelse 🤍

Det betyder virkelig meget for os, at varen lever op til beskrivelsen – vi gør os umage for at være så ærlige og præcise som muligt.

Og dejligt at høre, at leveringen også var hurtig!

Rigtig god fornøjelse ✨
Laura – Noun Studio

Fantastisk service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fantastisk service - og så midt i juletiden ♥️ Jeg modtog min metis efter få dage og den var endnu smukkere end på billederne 🥰 Kan varmt anbefales..

2. januar 2026

Kære Mie.
Først og fremmest tak for ordren og tilliden. Dernæst tusind tak fordi du har taget dig tid til, at skrive en anmeldelse. Det gør mig oprigtig glad, at vide at du er glad for din nye smukke taske.
Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang <3
De varmeste hilsner Laura

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har købt SÅ fine tasker hos Noun…

Jeg har købt SÅ fine tasker hos Noun Studio. Da lyset på nogle billeder ikke altid er flatterende, så her jeg spurgt om det var muligt, at se flere/andre. Jeg har så både modtaget billeder og video. Samt hjælpsomme svar ang. betaling. 🥰 Taskerne kommer hurtigt og fint indpakket. 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra.

23. september 2025

Kære Lotte.
Tusind tak fordi du har valgt, at handle hos os! Det gør mig meget glad, at du har bemærket at vi altid gør os umage i vores kundeservice <3
Tak for din fine anmeldelse, vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden :-)

De bedste hilsner Laura <3

Jeg købte 4 tasker og 1 tørklæde

Jeg købte 4 tasker og 1 tørklæde, og servicen var meget venlig, mens jeg brugte penge. Men da jeg indleverede en taske til salg, stoppede al kommunikation. Efter 3 måneders tavshed måtte jeg selv tage kontakt, kun for at få at vide, at jeg skulle hente den usolgte taske. Skuffende efter en ellers positiv start.

9. september 2025

Kære chloe.
Vi har været glade for at have dig som kunde og har altid besvaret dine henvendelse indenfor få dage både vedr. salg, køb, samt ombytning ved fortrydelse af køb igennem os. Vi solgte din ene kommissionsvarer på under en uge, du fik besked herom og penge blev udbetalt.

Din indleverede Prada taske var som aftalt på vores auktion 3 gange uden gebyr, dog uden tasken kunne sælges. Da du kontaktede os omkring tasken d.22 maj gav vi dig hurtigt besked samme dag om, at du altid var velkommen til at afhente tasken, men at vi gerne ville ligge den op en gang mere. Desværre blev tasken fortsat ikke solgt.

Tasken har derfor været opbevaret sikkert hos os indtil du d. 9 september kontakter os for, at spørge indtil tasken. Her oplyses det igen at du kan afhente tasken, da den desværre ikke er solgt.

Vi har desværre ikke ressourcerne til at rykke for afhentning af kommissionsvarer løbende, derfor udleveres betingelser, samt underskrives af alle kunder ved indleveringen. Her er det tydeligt at kunden selv har ansvaret for afhentningen af items såfremt de ikke er solgt efter 30 dage, medmindre andet aftales. Vi opbevare dem naturligvis indtil de bliver afhentet.

Jeg beklager at vi denne gang ikke kunne leve op til dine forventninger, da vi ikke kunne levere et salg på din ene taske, men jeg takker for det lange positive kunde samarbejde vi har haft siden 2023.

Ønsker dig alt godt i fremtiden, de bedste hilsner Laura, ejer Noun Stidio

Kæmpe anbefaling

Kæmpe anbefaling. Jeg købte fornyeligt en LV toilettaske. Da det er vintage betyder det meget, at varerne bliver fremvist og beskrevet korrekt - det gjorde denne. Den var helt som forventet med de beskrevne tegn på et “tidligere liv”. Så ingen irriterende overraskelser. Udvalget er godt og varieret, priserne er bestemt ikke urimelige, levering hurtigt og så er det et kæmpe plus, at der er returret. Jeg havde bestemt ikke brug for returret, men andre vintage forhandlere giver ikke returret, hvilket kan få en til at føle sig presset til at købe uden egentlig at have set varen. Meget ærlig og reel side

5. august 2025

Kære Louise.

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.
Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med både varen, beskrivelsen, leveringen og vores returpolitik. Vi gør os umage for altid at være ærlige og gennemsigtige omkring vores preloved varer – og det glæder os at mærke, at det giver tryghed i dit køb.

Vi håber, at din LV toilettaske bringer dig stor glæde i mange år fremover, og vi ser frem til at byde dig velkommen hos os igen.

De kærligste hilsner
Laura ejer
Noun Studio DK

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Den bedste vintage forhandler !

Den bedste vintage forhandler !
Har købt tre meget flotte tasker ved Laura og er aldrig blevet skuffet🤩Når man handler ved Laura bliver man altid mødt med stor forståelse, tålmodighed og venlighed. Så kan helt klart anbefale Noun Studio, for der kan man trygt handle flotte og autentiske tasker🩷

21. mai 2025

Kære Nina,
Tusind tak for dine søde ord og for altid at vælge os, når du finder dine taskeskatte 🤍
Det glæder os utrolig meget, at du føler dig tryg og godt behandlet hos os.
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

De varmeste hilsner
Laura – Noun Studio DK

Elsker min taske fra NounStudio

Elsker min taske fra NounStudio, de varmeste anbefalinger herfra!

1. juli 2024

Kære Isabella,
Hvor er det dejligt at høre, at du elsker din taske! 💕
Tusind tak for din anbefaling – det betyder meget for os.

Kærlig hilsen
Laura ejer – Noun Studio DK

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har endnu ikke købt noget hos…

Jeg har endnu ikke købt noget hos NounStudio, men ejeren har allerede leveret en yderst bemærkelsesværdig god service! Hun har bistået med professionelle råd og vejledning vedr. køb og reparation af taske (ej købt hos hende - kæmpe fejl) hvor hendes ekspertise og høje kompetence indenfor området tydelig skinner igennem. Min næste taske skal klart købes ved Nounstudio!

1. juli 2024

Kæmpe anbefaling herfra 👌🏻

Jeg har lige købt den smukkeste taske af Laura. Var så glad da jeg åbnede æsken 🥰 - tasken er flottere end jeg turde håbe ❤️
Jeg har fået den bedste hjælp og svar på alle mine (dumme 😉) spørgsmål. Jeg er meget glad og vil varmt anbefale alle andre taskeelskere at handle hos Noun Studio 👌🏻

27. mars 2024

Jordnær sælger

Har købt den sødeste lille taske til en rigtig fin pris.
Kan varmt anbefale denne søde, helt jordnære vintage sælger. Bliv ved med det🤗.

Her vil jeg helt klart handle fremover, har været en del dårlige oplevelser med en anden vintage sælger. Så du er min fremtidige taske pusher🥳💪🏽🤗.
Tak for dig😍

28. januar 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv