100% noget jeg ville anbefale, fik købt to parfumer, hvor begge kom i god indpakning og massere af "Bubble-wrap". 2 hverdage tog det for levering. Plejer aldrig at give anmeldelser, men giver en a... Vis mer

Der er ikke noget at sætte fingeren på som sådan. Norza havde en billigere pris ift. andre webshops. Prisen spiller en kæmpe faktor :-) Pakken blev endda indleveret samme dag/aften ordren fandt s... Vis mer

Faren var fantastisk godt pakket ind både i bobleplast og en tilpas stor papkasse. Eneste minus ved hele handlen må være den manglende tracking, men den må være på grund af Shop appen. Køber gerne... Vis mer

1. Leverandør av kosmetikk og parfyme
  2. Engrossalg av skjønnhetsprodukter
  3. Kosmetikkforretning
  4. Parfymeri

Hos Norza gør vi luksusparfumer tilgængelige for alle – altid til Danmarks bedste priser. Vi er dedikerede til at tilbyde eksklusive og svære-tilgængelige dufte, som alle kan få råd til, og vores udvalg inkluderer både dup-parfumer og arabiske parfumer i verdensklasse. Norza.dk er din kilde til unikke, eftertragtede parfumer, der leverer kvalitet og tilfredshed uden overpris. Hos os er alle parfumer garanteret de billigste priser i hele Danmark.

4,4

Enestående

Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Lång leveranstid

Lång leveranstid, inga svar på mail. Parfym annullerades av företaget utan info trots att jag hade köpt & betalt den. Tog lång tid att få pengarna insatta igen! Rekommenderar inte!!

31. mars 2026

Perfekt

Bestilte en parfume hos Norza og jeg modtog den få dage efter. Parfumen var rigtig godt pakket ind og er 100% ægte. Super god oplevelse og jeg vil helt sikkert handle hos jer igen.

11. mars 2026

Gode varer

Gode varer, god og hurtig levering. Vild med at man kan købe samples af 'små' parfumer som man ikke kan prøve andre steder og oven i købet i valgfri størrelser. Håber de fortsætter det gode tiltag og endda udvider sortimentet.

6. januar 2026

Jeg har bestilt for længe siden

Jeg har bestilt for længe siden. Intet har jeg modtaget. Ordre #N1705
Nicolaj Knudsen.

28. desember 2025
Logoen til Norza

Svar fra Norza

Hej Nicolaj,

Vi kan bekræfte, at din pakke blev klargjort med en forsendelsesetiket. Imidlertid har vi desværre ingen yderligere sporingsinformationer om dens nuværende placering. På grund af den forløbne tid har vi annulleret din ordre, og du vil naturligvis modtage en fuld refusion.

Vi beklager den ulejlighed, dette måtte medføre.

Super godt

Har handlet hos Norza flere gange.
Gode priser som de burde være. Det kan mange lære noget af.
God indpakning med bobbelplast mv., og relativt hurtig levering.
Hvis der har været bøvl, hvilket der for mig kun har været en enkelt gang med over 14 dages levering, har de kompenseret mig, hvilket jeg synes er god stil og på sin plads.
Generelt rigtig god forretning, virkelig sød fyr der driver det og så håber jeg, at Norza vil fortsætte det glimrende arbejde.
Mvh Emanuel

2. januar 2026

Sende den forkerte parfume så havede…

Sende den forkerte parfume så havede ikk nogen julegave til min bror. Maget ireterende

9. desember 2025
Logoen til Norza

Svar fra Norza

Hey Miron,

Vi beklager, at du har modtaget den forkerte ordre. Er det muligt for dig at kontakte os på kontakt@norza.dk, så vi kan undersøge sagen nærmere?

Flabet kommentar

Flabet kommentar da der bliver stillet spørgsmål omkring prisen på et produkt. Jeg spurgte ind til grunden af pris på et Facebook opslag som ummilbart fremgår som privat salg, men han smider så en kommentar med hans trustpilot side, og siger jeg skal " anerkende at du tager fejl, og komme videre i livet "

24. desember 2025