Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jag uppfattade företaget som svenskt, men det är det inte. Det tog väldigt väldigt lång tid innan varan kom och det fanns ingen att kontakta. Det känns som ett lureriföretag. Jag skulle aldrig hand... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Som tur är har jag vant mig att läsa på Trustpilot om okända företag och det är tydligen en bra vana! Jag såg annonsen om en led-list som skulle vara "enkel att montera" men HUR stod inte. Och efter a... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Oetiskt o bluff företag. Utger sig på hemsidan att de är ett svenskt företag men i verkligheten är det kinesiskt. Hur de lyckats ansluta sig till Klarna är för mig oklart. Trodde i min enfald att Klar... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Många minus på detta bluffföretag. Jag gjorde en beställning och fick en leverans, men två fakturor från shopping online. Jag har stridigt sedan juli men dåligt med respons. Blev inte mycket bättre hj... Vis mer

Informasjon om virksomheten

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Vet inte om jag hade tur

Vet inte om jag hade tur, men allt funkade bra, jag beställde stolsöverdrag xl svarta som kom efter en vecka och jag kunde följa hela transporten från kina till mig, produkten motsvarade mina förväntningar.
Janne

10. januar 2023

Köp ej på denna sida.

Köp ej på denna sida.

Köpte Japanskt knivset från dom. Knivarna kom med repor, vissa var matta och två var snea. Skrev till dom och ville få nya skickade fast även att det står att dom gör returer 7 dagar efter man fått varan så stämmer inte detta. Dom skiter fullständigt i sina kunder.
Önskar att jag hade gjort min re-search bättre innan jag köpte här...

20. november 2022

Bluff företag

Gjorde en beställning i morse som blev fel. Har mailat dem 4 ggr för att återkalla beställningen, men inte fått svar. Samtidigt har de skickat tre mail och önskar mig välkommen och undrar vad de kan hjälpa mig med...
Står att man kan avbryta beställning inom 24 timmar.Detta är ett riktigt bluff företag. Får jag inte min beställning återkallad kommer jag att polisanmäla dem.

19. november 2022

Ren skitbutik

Ren skitbutik. Produkten la av efter en månad. När man försöker nå dem på mail svarar dem inte. Önskar jag hade läst recensioner om butiken innan.

26. september 2022
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ett företag som är helt oseriöst

Det är ju helt uppenbart att detta är ett skojarföretag

När jag fick fel färg på överdragen och vill byta så påstod skojaren att det var ett utländskt företag som inte omfattas av den svenska konsumentköplagen vilket är rent nonsens.

Enligt konsumentverket är det så att om websidan är på svenska och uppenbart vänder sig till svenska konsumenter så gäller konsumentköplagen och distansköplag med 14 dagars ångerrätt, så är det.
Att dom dessutom tar betalt i svenska pengar styrker ytterligare det faktumet. Så det är glasklart att dom omfattas av både konsumentköplag och distansköplag.

Ångerrätten14 dagar i distansköplagen har de reducerat ner till 24 timmar. Man ska alltså ångra köpet innan man överhuvudtaget har fått varorna.

Jag är ganska övertygad om att skojaren sitter nånstans i norra delen av Sverige hemma i sitt kök och administrerar beställningarna som hen sen bara vidarebefordrar till nåt företag i Kina.

Deras affärsvillkor är på engelska och där hittar man roliga formuleringar. Ett exempel:
"Vi är inte ansvariga om information som görs tillgänglig på denna webbplats inte är korrekt, fullständig eller aktuell. Materialet på denna webbplats tillhandahålls endast för allmän information och bör inte litas på eller användas som den enda grunden för att fatta beslut utan att konsultera primära, mer exakta, mer fullständiga eller mer aktuella informationskällor. All tillit till materialet på denna webbplats sker på egen risk."

Här säger dom i princip att de inte är att lita på utan man ska konsultera primära källor för att få korrekt information. Primär källor???? Vilka då?

Det finns andra idiotformuleringar där som ger indikation om vilka skojare det handlar om.

Tyvärr är dom väl omöjliga att komma åt....

16. august 2022

Jag är inte nöjd med NorrButik

Jag är inte nöjd med NorrButik
Jag köpte och betalade 320 kr för Självhäftande Läderlapp 50cm x 138cm × . den: 05/07-23. Jag har inte fått min beställning ännu.
Jag skulle inte rekommendera händer med NorrButik
Hälsningar
Kamal

31. juli 2022
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Beställde självhäftande konstläder för…

Beställde självhäftande konstläder för fem veckor sedan och idag dök det slutligen upp. Har efterlyst beställningen med ett antal mail som jag inte har fått svar på. För drygt två veckor sedan kom en spårningslänk till Deutsche Post som var ogiltig, funkade inte hos någon annan transportör heller. Pengarna drogs omgående efter beställningen, så det fungerade utmärkt...
Borde naturligtvis ha läst recensioner innan beställningen, då hade jag köpt direkt från Wish för en tredjedel av priset.
Unvik detta företag!

15. juni 2022
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jag har fått mina beställningar och de…

Jag har fått mina beställningar och de var ingen fel på men jag blev portad från deras fb annons eftersom jag skrev att jag tycker inte om att bli lurad att tro att det är ett svenskt företag för det är det inte. Det är en marknadstrategi förstås o då har man också hjälp från en som kan svenska. En sak jag märkte då, det var många som gjort ett inlägg men kolla profilen ofta har de ett utländsk namn o skrev mycket bra svenska. Otrolig att man livnärar sig för att lura folk huva 🙈

20. mai 2022

Sämsta butiken någonsin!

Sämsta butiken någonsin!! Min vara gick sönder efter 2v och kundtjänst svarar bara att dom skickat reklamationen vidare. Nu har det går över 4mån utan återkoppling. Helt sjukt!!
Beställ inget här!!!!

3. april 2022

Värsta usla dyngföretaget!

Värsta jäkla dyngföretaget! Garanterat någon okunnig idiot som fått hjälp att snickra ihop en hemsida som ser bra ut men som egentligen inte kan ett smack om kundhantering och service. Jag kontaktade dem 10 min efter ha fått leveransen då produkten ej uppfyllde vad de utlovade på hemsidan men fick till svar att de inte ingår i svenska konsumentköplagen och att de inte tar några retur. Vid vidare mailkontakt struntar de i att svara på mailen.
Håll er ifrån detta blufföretag då de struntar fullkomligt i sina kunder! En okunnig mupp som gömmer sig bakom sin hemsida och aldrig vågar stå upp för sina löften..

15. mars 2022
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Köp aldrig nåt från denna oseriösa…

Köp aldrig nåt från denna oseriösa butik!
Jag köpte stolsöverdrag men fick en annan färg än den jag beställde.
Fick till svar att bilden stämmer inte riktigt överens med verkligheten i färg och att de inte är ett svenskt företag/butik så de ingår inte i svenska konsumentköplagen. Så de gör inga returer. Om man ångrat sitt köp ska man göra det inom 24 timmar efter beställning.
Så nu blev jag blåst på de pengarna.
De vet precis vad de gör.

4. mars 2022

Wish!

Wish!
Ett oseriöst företag som trots deras websida säger att ordern går att avboka innan den är packad och skickad inte gör så. Skickade 2 mail om makulering av order. Får till svar att de inte kunde göra det därifrån utan skulle vidarebefodra uppgifterna. 6 dagar senare kommer ett leverans besked att ordern är skickad. Hade jag velat ha knivar från WISH hade jag beställt från wish!!! Ett företag som verkar ta sakerna från wish till ett högre pris. Avråder starkt från att ha någon som helst kontakt med detta företag! Beställ hellre direkt från wish. Blir billigare.

2. mars 2022
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dålig kundservice och dålig kvalitet på produkter..

Beställde ett knivset och trots att jag diskat och torkat av dom direkt efter användning så kom det snabbt små rostprickar på några av knivarna.. Jag mailade företaget direkt när jag upptäckte detta, vilket är flera månader sedan! Jag har fortfarande inte fått något svar alls från dom, vilket är under all kritik att inte ens få ett svar tillbaka!

Jag bestämde mig idag för att lägga en recension här då jag idag höll på att skära mig i fingrarna efter att jag diskat och torkat kniven jag använde och skulle lägga tillbaka den i sitt fodral som sprack..

Och just det, innan jag la min recension här så försökte jag även lägga upp på deras sida och det kom upp att den blivit uppladdad, men finns inte med. Så de väljer säkerligen ut enbart positiva recensioner att publicera...

20. februar 2022
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Varning för detta bluff företag.

Varning för detta bluff företag jag trodde att detta var ett svenskt företag men fick veta att det är Kina ägt. Vi beställde en ljusslinga som är 15m men när vi fick hem den då står det en varningstext att slingan inte får vara mer än 10m då kan det vara farligt. Jag kontakta Norrbutik 2 ggr under flera veckors tid och fick slutligen svar att företaget inte är svenskt och därmed inte följer den svenska konsumentköplagen och inte gör något åt saken. Därmed kan vi bara kasta ljusslingan i papperskorgen och varna andra köpare att det inte finns några garantier oavsett om varan är trasig eller feltillverkad.

1. februar 2022

Undvik detta företag!!!

Undvik detta företag!!!
Lågpris produkter till höga priser.
Enormt lång väntan på leverans.
Kontakten med kundtjänst är ett skämt, det tog nästan en vecka innan jag fick ett svar, och då hade jag skrivit flera ggr.

1. februar 2022
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv