Bestelling nodig voor een bruiloft en wist niet zeker of die bijtijds geleverd zou worden. Heb hierover contact opgenomen en kreeg meteen een persoonlijke reactie dat ze hier achteraan ging. Uiteindel... Vis mer
Selskapet har svart
Helaas zijn de simpele ringetjes (clip-on) zo strak en heb ik ontstoken gaatjes waar ze wel tegen aan drukken dat de druk alsnog pijnlijk wordt. Deze drie oorbelletjes (twee gemiddeld en een kle... Vis mer
Selskapet har svart
Produkte super, allerdings ist die Erreichbarkeit des Kundenservice nach einer Rücksendung recht schwierig. Mein erstes Paket ist, wie hier einige schon schreiben angeblich auch bei Post.nl verl... Vis mer
Selskapet har svart
Ik heb op 28 augustus een bestelling geplaatst en nog altijd niet ontvangen. Heb ondertussen al een e-mail gestuurd en een bericht via instagram maar krijg geen antwoord! Update: ondertussen heb ik a... Vis mer
Selskapet har svart
Norie is een merk met unieke, trendy, betaalbare en handgemaakte sieraden. Mix and match onze te gekke oorbellen en dare to ware! Geen gaatjes in je oren? We hebben ook Clip Oorbellen!
Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Top service!
Nieuwe oorbellen gekregen omdat de vorige niet goed bleven zitten!

Svar fra Norie
Die Ohrringe sind mega schön und sitzen den ganzen Tag bombenfest :) der Kundensupport ist wirklich freundlich und schnell! die kleinen „basic“ Ohrringe tun leider am Ende des Tages echt weh und meine Ohren haben sogar angefangen zu bluten :/ das eine Paar was ich bestellt hatte, sah leider gar nicht so aus wie auf der Website. Ich habe dem Support geschrieben und sie haben mir bestätigt, dass sie mir das falsche Produkt geschickt hatten. Da ich die trotzdem schön fand habe ich die Ohrringe trotzdem behalten, aber ich habe die anderen, die ich ursprünglich bestellt hatte nochmal bestellt, leider wurden schon wieder die falschen geschickt und jetzt habe ich letztendlich zweimal die falschen Ohrringe. Es geht dabei um die Little Beans Clip Ohrringe, welche ich auf der Website sehr schön fand, die die ich bekommen habe sehen leider komplett anders aus. Ansonsten top Shop mit fairen Preisen und einem echt sympathischen Team! Auf jeden Fall eine Empfehlung :-)

Svar fra Norie
Oorbellen zien er leuk uit en zijn fijn als je geen gaatjes hebt of een tweede gaatje wil, ook blijven ze goed zitten maar bij mij doen ze al vrij wel meteen pijn en de pijn blijft ook wel erg lang. Ze knellen en zitten pijnlijk.

Svar fra Norie
Het zijn mooie en goede oorbellen! De levering duurde ietsje te lang, maar ze reageerde wel direct op mijn mail.
Helaas voor mijn dochter zijn ze alsnog niet geschikt, want ze was ze binnen no time kwijt. En ze is niet per se een wildebras.
Maar voor mij waren de oorbellen wel goed! Na aan tijdje dragen kreeg ik een beetje last. Ik had wel aardig grote en met de nieuwste sluiting. Hoe dan ook, voor clipon oorbellen is de kwaliteit echt goed en is het dragen redelijk pijnvrij. (net zoiets als hakken dragen, is het comfortabel? mwah, maar kan je er een feestje mee doen? ja!)

Svar fra Norie
Ik had lang getwijfeld over welke clip oorbellen ik wou kopen en had uiteindelijk gekozen voor de Bigger the Better. Maar toe ze aankwamen waren ze kleiner van verwacht en leek de structuur die er op zit TOTAAL niet zoals op de foto’s. Daarnaast kon ik ze niet langer dan 1 min inhouden want daarna deden ze veel pijn. Over al niet de best ervaring

Svar fra Norie
Mega leuke oorbellen! Heel erg tevreden met de kwaliteit, uitstraling en het voelt prettig aan het oor. Bij mij zijn ze nog nooit uitgevallen. zeker een aanrader! 💞💞

Svar fra Norie
De eerste keer dat ik oorbellen bestelde was ik erg tevreden, deze gingen echter na maar 3 maanden kapot. Ik heb toen nieuwe opgestuurd gekregen, of nou ja dit was de bedoeling. Eerst duurde het weken voordat dit gebeurde, daarna werd het naar het verkeerde adres gestuurd. Deze gingen na 2x dragen kapot. Ik heb toen gevraagd of ik mijn geld terug kon krijgen omdat ik er geen vertrouwen meer in had dat het volgende paar wel heel zou blijven. Dit mocht, maar na meerdere herinneringen staat het geld maanden later nog steeds niet op mijn rekening. Het contact gaat ook slecht. Er komen steeds beloftes en die worden niet nagekomen.
Update:
Er is contact opgenomen en heb mijn geld, werd nu binnen 24u opgelost!

Svar fra Norie
Prachtige collectie voor een mooie prijs. Wordt keurig verpakt als een kadootje.
Ik ben zeer tevreden over de vriendelijke afhandeling en service.
Jonge onderneemsters die het heel goed doen, leuk!

Svar fra Norie
Prachtige oorbellen, je ziet echt bijna niet dat het clips zijn. En de service is echt perfect, wordt snel gereageerd, goed geholpen, echt perfect!

Svar fra Norie
Nach einem Missverständnis bzgl. Einer Retoure wurde alles schnell und nett geklärt.

Svar fra Norie
Heb na een paar dagen de clip oorbellen voor mijn dochter ontvangen.ze speelt heel rustig in haar kamer, maar bij de minst geringste beweging die zij maakt vallen ze meteen uit. En al met al toch 20 euro voor betaald. Ik kan het zeker niet aanraden. Zonde van je geld.

Svar fra Norie
Tot op heden geen track and trace ontvangen en krijg geen contact met de webshop. Via whatsapp zou er binnen 8 u gereageerd moeten worden. Heb ook een mail verzonden. Hoop alsnog iets te horen want het ging om
Een cadeautje v mijn dochters verjaardag zaterdag.
B.Teule
Inmiddels gereageerd! Dank Noortje!

Svar fra Norie
Update: inmiddels fijn contact met het bedrijf en ze hebben ervoor gezorgd dat ik binnen twee werkdagen toch nog het bestelde heb gekregen. Top gedaan!
Ik heb op 25-09 een bestelling geplaatst van €112 maar tot op heden nog niks ontvangen en alleen een bevestigingsmail gekregen van de bestelling. Ik heb geprobeerd contact op te nemen via Instagram e-mail chat whatsapp en geprobeerd te bellen helaas wordt er op geen enkel kanaal antwoord gegeven. Ik hoop dat dit wellicht helpt om contact te krijgen of mijn geld terug

Svar fra Norie
Er was iets waardoor mijn eerder bestelde oorbellen niet zo goed bleven zitten, maar ben super lief en snel geholpen met nieuwe oorbellen die super blijven zitten!! 🩷
Ik bestel al een flinke poos bij Norie. Dit bedrijf is voor een perfecte oplossing aangezien ik geen "echte" oorbellen meer in kan, maar wel een clip. Altijd mega tevreden, super leuk assortiment en hele snelle service.
Ik had bij de afgelopen bestelling helaas een oorbel waar het achterkantje defect leek, dus hen hierover gemaild. Na overleg en foto's, gelijk een passende oplossing gekregen. Ook de nieuwe oorbel was weer mega snel verstuurd en bij mij binnen.
Echt mega blij en tevreden over Norie!!! Ga zo door 💘

Svar fra Norie
Hele goede service!! Altijd erg tevreden over de oorbellen en dan wel niet wordt er gekeken naar een oplossing! top!

Svar fra Norie
Erg leuke sierraden en veel keuze!
Zelf heb ik clip oorbellen besteld, ziet er super leuk uit en valt niet op dat het geen echte zijn, maar wel knellen ze erg en gaat het na een tijdje pijn doen.

Svar fra Norie
Ik vind het een erg leuk idee dat ze rekening houden met mensen die geen gaatjes willen of niet tegen oorbellen kunnen. Ze hadden heel veel keuze en dat vond ik erg fijn. Het pakketje werd redelijk snel bezorgd en was erg leuk ingepakt!

Svar fra Norie
Met de bestelling en verzending ging het een paar keer niet helemaal goed. Wat een prettig contact en fijne service! Daar kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen.
Toen het pakketje nog niet was aangekomen zochten ze, nog voor dat ik het had gedaan, zelf al contact met me op. Meteen werd een nieuw pakketje opgestuurd. Vriendelijk en correct.

Svar fra Norie
Super blij met de aankoop van mijn oorbellen. De klantenservice is TOP! Raad dit bedrijf absoluut aan!

Svar fra Norie
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.