Jeg bestilte et "Car engine kit" fra Fivola.no, som viste seg å være ren svindel. I stedet for et detaljert byggesett med bevegelige deler var det en dårlig støpt plastklump. Kan godt sammenlignes som... Vis mer
Bestilte et deksel
Bestilte et deksel. Fikk feil deksel og feil størrelse. De svarer ikke på kundeservice
Svindel
Jeg bestilte et defrostingbrett. Fikk aldri denne varen. Derimot ble jeg trukket for et abonnement som jeg aldri hadde opprettet 500,- pr måned. Oppdaget ikke dette før det hadde gått to mnd. Rapportrte det som svindel til kredittkortselskapet, men fikk ingenting tilbake ettersom det var opprettet et abonnement, som jeg ikke hadde gjort. Dette skjer visstnok noen ganger ved kjøp hos enkelte nettbutikker.
Vær obs på det!!!!
Jeg bestilt en perdokt I mai men di…
Jeg bestilt en perdokt I mai men di ikke sendet til meg jeg vente lenge.di er spam
Norgezo er spam ikke kjøpe neo fra di
❌️❌️
Kjøpte en 5i1 airstyler
Kjøpte en 5i1 airstyler. Denne virker overhodet ikke, den krøller ikke men lugger noe fryktelig. Har prøvd å kontakte kundeservice, men de vil ikke ta produktet i retur. Anbefaler å styre langt unna!
Bestilte to par sko
Bestilte to par sko. Fekk to par feil sko i feil størrelsa. Har hatt mange Mail frem og tilbake og dei skulle tilslutt sende meg nye sko. Fekk dei aldri. Dei slutta å svare på Mail. Betalte via Klarna men sidan dei sa til Klarna at dei skulle sende nye sko så fekk eg ikkje utsette betaling og no sitte eg med to ubrukelige sko og 1000kr fattigare. Ligg langt unda dei her!
Bestilte en krølltang
Bestilte en krølltang. Fungerte i 1 dag før den ble ødelagt. Har forsøkt å kontakte nettbutikken men de er umulig å få tak i. Svarer ikke på noe som helst. Aldri bestill herfra!
Norgopedisk
Norgopedisk -
Kjøpte sminkespeil. Fikk beskjed etter 14 dager at pakken var levert, jeg var hjemme - gikk rett til postkassen- ingen pakke !
Får ikke tak i de verken ved Mail eller telefon. Har prøvd sikkert 15 ganger av hver! Nå har jeg mottatt inkassovarsel!!
Utrolig useriøst !! Hold dere laaangt unna!!! Advarsel advarsel !!
Bestilte BH-er
Bestilte BH-er, fulgte størrelsesguiden som lå inne på Brondu.com varen er fortsatt alt for liten.
Selv om kun en av 3 er åpnet så kan man ikke returnere og få refundert varene som ikke er åpnet..
de tilbyr at man kan bytte størrelse. Men trolig blir det heller ikke rett størrelse om nan skal tro størrelsesguiden samt hvordan den første som ankom var i størrelse.
Om man ikke ønsker å bytte til en størrelse større kan de tilby 25 % refusjon eller 50 % rabatt på neste kjøp.
Men om det er så vanskelig å få refundert / returnert har man liten lyst til å kjøpe noe mer fra denne siden…
Eneste pluss at det tar kunn ett par dager mellom hver gang man får svar på epost.
ALT ved denne dritt nettbutikken er…
ALT ved denne dritt nettbutikken er galt!!!!!!! Hold dere langt unna!!!!hadde det vært mulig å gi 0 stjerner hadde jeg gitt det!!!
For 25 dager siden ble jeg lovt at de skulle gjøre opp for seg og sende det jeg FAKTISK bestille.. De tok på seg all skyld og skulle sende på nytt...
FOR 25 DAGER SIDEN!!!!
Jeg har utallige ganger purret på;hvorpå de lover at varene er sendt... ikke snakk om.. ba om sporingsnummer. De skulle sjekke ut....har gått en uke siden det...DRITT FIRMA MED LATTERLIG DÅRLIG KUNDESERVICE!!!!!
0 stjerner fra meg!! Hold dere LANGT unna!!!!!!!!!!
Fikk en vare som var langt fra hvordan…
Fikk en vare som var langt fra hvordan den skulle være iforhold til annonsen. I tillegg så var det utrolig dårlig kvalitet og liten i størrelse.
Hvis du skal returnere så skal det til Kina. Det kostet over 300 så det blir dyr vare.
HOLD DERE UNNA
Styr unna
Styr unna, nærmest umulig å få kontakt. Elendig kundeservice. Reklamasjon imøtekommes ikke på produkter med feil. Utgir seg for å sende fra Norge, men fakta er Kina.
Advarsel
Hold deg, for all del unna!! Her er min mail som jeg nettopp sendte dem:
«Hei igjen.
Dette lureriet orker jeg ikke lengre. Dere har gratis frakt når man bestiller varer hos dere. Hvis man da ikke passer/liker varen, må man betale rundt 450,- kr for å returnere varen??! Noe som er helt hinsides!
Dere utgir dere for å være en norsk nettside, men om man ønsker å returnere, må man sende til Kina!?!! Derfor hinsides returpris, og elendig kvalitet på klærne - iallefall jakken som var det jeg bestilte. Den er helt umulig å selge videre!
Dere tilbyr at man kan få returnert 30% av beløpet istedetfor, som jeg da tenkte jeg kunne gjøre, men som jeg måtte purre på. De skulle komme "innen 5 virkedager", og etter 15 dager purret jeg. Nå har det gått 21 dager, og det har fortsatt ikke kommet inn noe.
Alt dette får dere ta på deres kappe, så nå ønsker jeg en norsk adresse jeg kan returnere til, så får dere selv ta ansvar for frakten.
Det får være måte på å lure folk. Dette har jeg aldri vært borti før.
Mvh»
SVINDEL- styr unna!
Svindelforsøk
Bestilt 2 jeans fra Veridi Norge, fikk dem tilsend fra Oslo. Bestilt 2 størrelse for å prøve hva som passer best. Klær passet ikke og måtte returnere..til KINA! Kostet 480kr, fikk ingen returetikett. Betalt med Klarna og retur har vært så vanskelig..dem stiller mange spørsmål og selv om har gitt alt mulig info om retur sier dem at det er ikke nok og faktura skal åpnes til betaling. Har pratet mange ganger med KLARNA og send mange e-post med info angående retur. Lukter litt som svindel. Fikk e-post til butikk fra Klarna men e-posten eksisterer ikke.Anbefales ikke å bestille ingenting fra Veridi Norge.
Bestilte ett Loungesett som ikke passet…
Bestilte ett Loungesett som ikke passet og hadde elendig kvalitet.Ettersom de bruker Klarna og bruker firmanavn Veridi Norge er det nok enkelt med retur tenkte jeg. Pakken inneholder ikke returskjema og etter mange Mail fram og tilbake fikk jeg oppgitt en returadresse i Kina å sende varen til😡Dette koster mer enn selve settet koster og er uaktuelt å gjøre. Dette er utelukkende gjort for å «slite ut kunden» og sikre seg at de ikke vil motta returer og utrolig dårlig service.
Styr unna!!!!!!!
Bestilte fleece med hette hos Verdi…
Bestilte fleece med hette hos Veridi Norge. Leverte etter flere uker, kvalitet som søppel, ingen returlapp , svarer ikke på kundehenvendelser, ingen returadresse.
Fleece jakken destrueres som det søppel den er.
Svindel forsøk
Svindel forsøk. Ekstremt dårlig kundeservice, veldig frekk. Fikk varer som er ødelagt men hvis jeg skal sende den i retur så jeg må betale selv for frakt helt til Kina. Frakten er dyrere en varer. Styr unna Veridi norge.
Dette var EKSTREMT dårlig
Dette var EKSTREMT dårlig! Bestilte to par Birkenstokk 3 august og mottok de (etter purring) den 4. september ("sendes dagen etter bestilling", liksom). Dessuten ble den ene sandalen ødelagt når jeg skulle justere bredden. Hadde i tillegg ikke lyst på varene, men oppdaget at du ikke kunne sende tilbake varer som var på salg!
Svindel
Svindel. De holder ikke til i Norge så om de selger deg søppel slik de gjorde mot meg, må du selv betale for frakt og til Kina. Om du krangler med dem om dette får kanskje lov å sende det til Nederland, men du må sørge for at pakken kan spores, og du får ikke en garanti på at de aksepterer angreretten før du sender varen. De skal kun ha varen til «undersøkelse». Best å styre unna!
Advarer mot Sevara Norge
Advarer mot Sevara Norge. Dette er et useriøst firma! Kjøpte en buksedress som var så dårlig kvalitet at jeg prøvde den ikke en gang. Returnerte, det gikk som pakke til India eller China. Frakt var over kr 200. Umulig å få kontakt med firmaet, får ikke pengene tilbake, har nå betalt dressen med flere purregebyrer for å bli ferdige med dette. Klarna kunne ikke hjelpe selv om jeg hadde bilde av pakken som ble sendt. Denne dressen som jeg har returnert har kostet meg snaut kr 1.000. Returnerte 3.mai, det eneste jeg har hørt fra Sevara Norge er purringer med purregebyr, nå var inkasso neste steg, derfor betalte jeg….