Enkelt att beställa, jättesnabb leverans och kunde välja faktura utan avgift. Tyvärr missvisande färg på produkt så jag skickade tillbaka den utan några helst problem. Från beställning och leveran... Vis mer
Kabinen är av mycket bra kvalite och lätt att montera , det som skämde leveransen var att den ena dörren var i småsmulor , skada under transporten. Leverantören fixade en ny snabbt. Bra. Mitt tips... Vis mer
Plus för att kaklet var finare i verkligheten än på bild. Det ser inte ut att vara industritillverkat, utan varje platta har sin karaktär. Det hade varit bra om man kunde få det levererat till dörre... Vis mer
Fantastisk service som sträcker sig utöver det vanliga. Snabb leverans även om kaklet fick beställas från Italien, leverans fram till dörren, helt utan problem. Rekommenderas starkt!
Hos Norfloor Kakel hittar du ett stort sortiment kakel, klinker, marmor, mosaik och badrumsinredning som badrumsmöbler, toaletter, duschar, badkar, blandare m.m. I vår webbshop hittar du kakel, klinker, mosaik, inredningsaccessoarer, verktyg och utvalt sortiment med badrumsinredning. Vi är specialister och ger dig gärna råd inför din badrumsrenovering. Du är även välkommen till vår butik i Södertälje.
Klastorps Backe, 1, 152 42, Södertälje, Sverige
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker

Bra kvalitet! Bra kundservice. Starkt rekommenderat

Svar fra Norfloor Kakel
Enkelt att beställa, prisvärt och snabb leverans. Är helt nöjd med allt. Varan känner jag till sedan tidigare och tycker den är toppen!

Svar fra Norfloor Kakel
Mycket snabb och korrekt hjälp, bra priser

Svar fra Norfloor Kakel
Den var lättsppliocerad fogförseglingen i sprayflaska.
Hur effekten är får vi se om något år.

Svar fra Norfloor Kakel
Jag beställde en produkt som de inte hade i butiken och jag fick professionell och snabb hjälp. Stort tack.

Svar fra Norfloor Kakel
Stort utbud av kakel och klinker på hemsidan. Lätt att beställa och mycket snabb leverans. Något ljusare klinker än på bild- men jag är supernöjd med färgvalet.

Svar fra Norfloor Kakel
Mycket bra service och råd. Dessutom oerhört snabb leverans.

Svar fra Norfloor Kakel
Enkelt att beställa och snabb leverans.👍🏻👍🏻

Svar fra Norfloor Kakel
Poor communication from them, and the promised delivery date was not kept, despite the comparatively high delivery cost. Norfloor skyller kanske på DHL för att leveransen dröjade, men att använda DHL är ju deras val, inte mitt. I am speculating about what caused the delay because I received no explanation or apology from Norfloor customer service when I enquired.