Dette produktet må du ikke kjøpe. Det er skikkelig dårlig, suger ikke opp noen ting. Elendig kundeservice. Produktet er sendt fra Kina. Bortkasta penger, «støvsugeren» er nå kastet!!
Nordivac
Starpod støvsuger er skikkelig dritt. Styr unna, ikke kjøp. Støvsugerhodet gikk istykker etter 4 gangers normalt bruk og den suger ikke opp mer enn bittesmå støvdotter. Smuler etc suges ikke op... Vis mer
Denne støvsugeren er en livredder! Med en bamsehund og ni barn er det alltid et kaos på gulvene. Denne støvsugeren fikser alt! Den fjerner hundens hår og støv fra både tregulvet og teppegulvet, uten... Vis mer
Kjøpte denne for å ha en ekstra støvsuger som var enkel å ta frem til lett støvsuging.Helt grei støvsuger for det enkle.Suger greit enkelt smuss.Små` steiner som ligger inne på dørmatta eller blitt dr... Vis mer
Our service goal is to treat customers as God.
9 Ecclestone Road, DA101FX, Western Cross, Storbritannia
- support@nordivac.com
- nordivac.com
Andre kikket også på
Svindel
Ikkje bestill frå dette firma. Det er svindel.
Dette er svinde.
Hold dere unna dette firmaet. Dette er bare svindel.
Dårlig batterikapasitet
Synes lading av batteriet tar veldig lang tid. Batterikapasiteten er liten, ca 20 minutter med støvsuging og batteiet er flatt. Suger godt på tepper, men ikke på gulv.
Var som jeg fryktet etter å ha lest…
Var som jeg fryktet etter å ha lest disse andmeldelsene. Han nektet å kansellere ordenen min. Og klarna nektet å hjelpe, det eneste de klarer å komme med er at jeg må kontakte firma. Et svindel firma. Virker ikke som de bryr seg om at de har et slikt firma på siden dems. 2400 kr tapt
Svindelfirma
Svindelfirma. Ville returnere min vare rett etter jeg mottok varen. Har jobbet med dette i et halvt år nå, da jeg hadde bestilt varen gjennom Klarna. Klarna har vært elendig på service og nå har jeg fått beskjed at regning må betales til tross for en iherdig forsøk på å få returnert varen i mange måneder. Etter min mening er både Nordivac og Klarna firma som driver med svindel. Styr unne begge to!!!!
Svindel!
Svindel!! Kansellerte bestillingen min 1-2 minutter etter at jeg hadde lagt inn bestillingen. Skulle lest anmeldelser først!!
Umulig å kontakte kundeservice. Fikk heller ikke hjelp av Klarna, da de mener Nordivac må gi tilbakemelding først. Har sendt de mange eposter, men får ikke svar.
Dårlig produkt og tilbyr ikke retur!!
Prøvde å kansellere kjøpet umiddelbart da jeg fant ut at test var svindel, men de påsto at varen allerede var sendt. Når den kom var det ikke med returadresse og den nektet de å sende. Støvsuger har elendig sugeevne , noe jeg dokumenterte både ovenfor Nordivac og Klarna men mottok ingen returadresse. Holdt igjen betaling fra Klarna, men de valgte å aktivere den igjen og stole på leverandør. MEst skuffet over Klarne har egentlig!!
Jeg har samme dårlige erfaringen som…
Jeg har samme dårlige erfaringen som flere andre her. Men det verste var behandlingen hos Klarna. Jeg hadde fryst betalingen hos Klarna og tok kontakt med dem flere ganger og forklarte hvordan butikken ikke ville gi meg returadresse. Jeg fikk ikke medhold hos Klarna. Klarna hørte på butikken, og mente jeg ikke hadde fulgt butikkens returordning, noe som selvfølgelig ikke stemmer.
Håpløst firma og produkt
Både støvsuger og firmaet er helt håpløse. Ikke noe som fungerer. De vil ikke oppgi returadresse og mener støvsugeren bare behøver rengjøring selv om den er helt ny. Den suger ikke opp støvet. Kina vare av billigste type og dårligste kvalitet. Ikke gjør samme feil som meg og mange andre. Dette er bare juks og fanteri. Etter ca 40 mail til Nordivac og 11/2 måned senere fikk jeg kansellert kjøpet med hjelp fra Klarna. Fikk stort sett samme svar fra Nordivac hver gang, uansett hva jeg skrev eller spurte om. Ser at noen er fornøyde, men de fleste av disse skriver dårlig norsk og jeg tror derav at disse anmeldelsene er fikserte , på lik linje med testen der Nordivac støvsugeren ble best i test.
Bestilte en støvsuger og angret kjøpet…
Bestilte en støvsuger og angret kjøpet da jeg oppdaget at testen var fake, og at dette var et utenlandsbasert firma. De påstå produktet var sendt forlengst.
Testet sugeevne da jeg mottok den, den er elendig…..Jeg har nå prøvet å få en returadresse, hvilket de ikke vil gi meg.
Betalingen hos Klarna stoppet jeg umiddelbart, så kr går de ikke fra
Sender ikke
Sender ikke, svarer ikke.
Dette er det bare å styre unna.
STYR UNNA NORDIVAC.COM
Jeg har bestillt to støvsugere hos Nordivac. Jeg trodde dette var en norsk nettside og fant også en artikkel hvor de var kåret til best i test. Nå viser det seg at støvsugerne ble levert fra Kina og at denne testen som ligger ute er falsk. Personen som utfører den finnes ikke. Dette anser jeg som svindel og lureri. Jeg må nå returere støvsugerne for egen regning og de tar 10% av kjøpebeløpet. Klarna ville heller ikke hjelpe. De ber meg ta kontakt med butikken.
Dette er villeden markedsføring og å lure kjøperne de driver med. Forstår ikke at KLARNA kan ha slike butikker i stallen sin. Her kunne KLARNA også gjort en mye bedre jobb!
Svindel
Svindel!
Annulerte ordre 1time etter bestilling, da jeg leste anmeldelser her. Da var den vist allerede sendt, noe den selvfølgelig ikke var. Kom etter 3-4 uker.. Har sendt Mail til butikken fra bestilling og i flere uker om returadresse, da denne ikke er samme som avsender står det. Får ikke svart på det, og de svarer kun at den er sendt… om jeg returnerer til avsender trekker de 880.- fra tilbakebetalingen!
Får heller ikke hjelp med klarna, da de henviser meg til å kontakte butikken, selv om jeg sier de ikke svarer på mine spørsmål.
SVINDEL.
SVINDEL.
Det er et ræva produkt. Best i test anmeldelsen må være fabrikert. Etter mange mail om å få returnert varen får jeg ikke oppgitt en returadresse. Bare spørsmål om hva som er galt med støvsugeren. STYR UNNA.
Overraskende bra!
Jeg trodde jeg hadde gjort et skikkelig bomkjøp da jeg kom over anmeldelsene etter at jeg gjorde kjøpet. Jeg var skikkelig lei meg og tenkte at nå hadde jeg blitt grundig lurt av nåde nordicvac og "best i test" artikkelen jeg leste. Støvsugeren kom sent, det tok nesten en måned før den kom, og det tok enda noen dager før jeg åpnet den for å prøve.
Den er lett. Den er MYE mer stille enn min gamle menuett håndholdte støvsuger, og den tar kattepuspelsen i sofaen. Så jeg er godt fornøyd! Om den er verdt over 2000 kr + fortollingsmomsen? Mulig ikke. Men, jeg er fornøyd!
Heve kjøpet til støvsugeren
Hei.
Kjøpte en støvsuger, men ønsker å heve kjøpet. Kan noen her hjelpe til. Hvordan angre jeg kjøpet?
Elendig sugeevne
Elendig sugeevne! Elendig service! Nekter å oppgi returadresse. Svarer på elendig engelsk om at jeg skal få ny børste tilsendt for sugeevnen er ikke et problem. Klarna var veldig på at de skulle hjelpe, men kunden har ikke en dritt de skal ha sagt hos denne bedriften til slutt likevel. Alle "gode" omtalene på deres nettside må være datafabrikert. Møkka støvsuger!
Dårlig!
Dårlig!
Bestilte en støvsuger 30. Oktober og har FREMDELES ikke fått noen ordrebekreftelse. Sendte Mail og spurte om denne og skrev at dersom den ikke kom straks ville jeg ha pengene mine tilbake, men ikke fått svar på dette heller… Vil ha pengene mine tilbake.
Får heller ikke lagt meg kvittering her siden jeg IKKE har fått den..
Elendig!
Elendig!
Ikke kjøp!
Alle smuler ligger igjen. kun litt lo blir støvsuget opp.
Testen som refererte til at dette var best i test må ha vært svindel
Ikke kjøp her!!
Jeg angret mitt kjøp noen timer etter jeg hadde bestilt pga. Jeg leste dårlig anmeldelser her. De sier da jeg ikke får lov for de har allerede sent ( noe jeg tviler på at de har). De sier jeg kun kan kreve retur dersom det er noe feil med varen. Dette er tull. Har klaget til klarna og ender nå opp med å måtte betale retur selv til kina. Meget irriterende. Stay away!