Dette produktet må du ikke kjøpe. Det er skikkelig dårlig, suger ikke opp noen ting. Elendig kundeservice. Produktet er sendt fra Kina. Bortkasta penger, «støvsugeren» er nå kastet!!
Nordivac
Starpod støvsuger er skikkelig dritt. Styr unna, ikke kjøp. Støvsugerhodet gikk istykker etter 4 gangers normalt bruk og den suger ikke opp mer enn bittesmå støvdotter. Smuler etc suges ikke op... Vis mer
Denne støvsugeren er en livredder! Med en bamsehund og ni barn er det alltid et kaos på gulvene. Denne støvsugeren fikser alt! Den fjerner hundens hår og støv fra både tregulvet og teppegulvet, uten... Vis mer
Kjøpte denne for å ha en ekstra støvsuger som var enkel å ta frem til lett støvsuging.Helt grei støvsuger for det enkle.Suger greit enkelt smuss.Små` steiner som ligger inne på dørmatta eller blitt dr... Vis mer
Our service goal is to treat customers as God.
9 Ecclestone Road, DA101FX, Western Cross, Storbritannia
- support@nordivac.com
- nordivac.com
Andre kikket også på
Elendig kundeservice og gikk i stykker etter 2 måneder
Fikk støvsugeren og den virket i 2 måneder. Sendte reklamasjon og fikk hurtig svar at jeg måtte sende video av hva som skjedde. Gjorde det og fikk hurtig beskjed om at jeg måtte sende video av hva som skjedde dersom jeg forsøkte en annen måte. Gjorde det og sendt. Etter det har det vært helt stille. Får ikke svar. Ikke kjøp denne.
Nordivac støvsuger
Noen som har kontaktinfo for nordivac? Prøver og avbestille en støvsuger, men får bare dette tilbake: 552 5.1.1 Mailbox delivery failure policy error.
De har visst stengt eposten
KJØP IKKE DENNE STØVSUGEREN OG HANDLE IKKE MED DETTE FIRMA.
Forferdelig firma og handle med. Kommer med trusler om det ene og det andre. Vi testet støvsugeren samme dag vi fikk den. Ladet den helt opp og satte den på 100% på displayet. Suger så dårlig. Sugeevne på høyde med en billig støvsuger for bil på Biltema. Kontaktet de og sa at jeg var svært missfornøyd med støvsugeren og ønsket å returnere den. Da ville de ha en video av hvor dårlig den var. Fikk også beskjed om at jeg ikke kunne returnere til de, men til China. Jeg har ikke handlet med et firma i China sa jeg og har heller ikke betalt til et firma i Chine. Har hatt masse eposter til de, men får bare de samme svara tilbake. KLØP IKKE DENNE STØVSUGEREN.
Denne støvsugeren er helt perfekt for å…
Denne støvsugeren er helt perfekt for å få opp hundens hår og sanden han drar inn. Jeg har hatt en Dyson før, og denne er faktisk bedre. Suget er like bra, men denne er mye lettere og glir lett over gulvet.
Støvsuger virker ikke
Støvsuger virker ikke. Børsten fungerer ikke. Ualminnelig dårlig sugeevne. Skal nærmest putte inn støv og fnuller med fingrene. LED virker heller ikke, men hadde dem bare kunne brukes til å støvsuge med hadde det være fint! (Retter gjerne anmeldelsen hvis den kan rettes til å virke)
Denne støvsugeren er en livredder
Denne støvsugeren er en livredder! Med en bamsehund og ni barn er det alltid et kaos på gulvene. Denne støvsugeren fikser alt! Den fjerner hundens hår og støv fra både tregulvet og teppegulvet, uten problemer.
Den er lett og enkel å bruke, til og med 9-åringen vår klarer det uten problemer. Den eneste ulempen er at selgeren er litt treg med å svare på e-poster.
Utmerket service
Denne støvsugeren har ikke bare sterk sugekraft og førsteklasses rengjøringseffekt, men har også svært hensynsfull ettersalgsservice.
Denne støvsugeren er kraftig og…
Denne støvsugeren er kraftig og effektiv for hjemmet. Batteriet lades langsomt, så kjøp et ekstra batteri for kontinuerlig bruk.
SKAM
Jeg fikk støvsuger med udelagt/ gammel batteri. Etter flere uker (15 mailer fra.eks. bruk andre lader, eller send oss en video av hvordan lader den ikke) ankomst ny batteri. Den også lades ikke. Og da er jeg igjen i samme plass- send oss video etc.
Kan ikke returneres, kan ikke få pengene mine tilbake. De gjør absolutt alt mulig å reklamere produkten som fungerer ikke! Skam!!!
Styr unna!
At denne er kommet ut som best i test er ren svindel. Gjør så vidt jobben. Anbefaler folk å lese testen av denne støvsugeren hos Tek.no. Den er nok mer reell.
Dette produktet er perfekt for de…
Dette produktet er perfekt for de daglige rengjøringsoppgavene, spesielt i mindre hjem eller når hyppig rengjøring er nødvendig.
Enten du har harde gulv eller tepper i…
Enten du har harde gulv eller tepper i hjemmet, fungerer denne støvsugeren utmerket!
Prøvde kansellere ordreren 4 timer…
Prøvde kansellere ordreren 4 timer etter den var gjord. Da var varen allereden sendt hvilket var usant. Ser at pakken blev sendt dagen etter. Prøver å få returadresse daglig slik at varen kan sendes tilbake. Selger svarer men gir ikke returadresse uten spør hva som er galt med varen. På nettsiden oppgis det at man kan sende tilbake varen i løpet av 14 dager. Omtaler om best i test er fake.
Til nå har klarna stoppet transaksjon og jeg venter spent på hvis det kommer til å ha noe å si. Skal fortsette å spørre etter returadress.
Varen er sendt fra tyskland men dit får man ikke lov å sende produktet.
Jeg elsker hvor lett og lett den er å…
Jeg elsker hvor lett og lett den er å bruke, spesielt når du skal regjøre rundt i huset, og det føles befriende å ikke bli bundet fast av ledninger.
Useriøst firma og en elendig maskin, styr unna!
Lot meg lure av en topplassering i en støvsuger test, som viste seg å være falsk.
De reklamerte også med fri frakt, men "glemte" å opplyse om at det var over 600,- i toll ved henting av pakken.
Vurderte å bare la være å hente den ut, men det koster 800,- i gebyr.
Åpnet opp pakken og ser på maskinen til 3000,- og tenkte at denne er kanskje verdt 500,-.
Og det stemmer nok det..
Har brukt den noen ganger nå, og den er elendig på alle mulige måter!
Det eneste positive er at du kan ha den med deg rundt omkring.
Men husk laderen, for den er tom for strøm på et øyeblikk!
Angreretten ivaretas ikke av Nordivac
Angreretten ivaretas ikke av Nordivac
Har prøvd å få en returadresse for den støvsugeren jeg feilaktig bestilte. Har ikke lyktes enda etter ca 10 emails
Eller fler
Angret etter to timer min bestilling…
Angret etter to timer min bestilling men fikk beskjed om at varen var allerede sent. For noen tull.
Nettsidene der varen gis toppscore i tester er ikke ekte. Anbefaler å bruke seriøse testsider før du handler og styre unna denne butikken.
Kun kontakt pr mail og på engelsk. Kjempe dårlig sugekraft og dermed ubrukelig. Umulig å returnere produktet og få penger tilbake.
HOLD DEG UNNA!!!
HOLD DEG UNNA!!!
Angret på bestilling etter å ha lest noen erfaringer (ja, det ble lest litt for sent..).. Angret ca 10min etter bestilling var lagt inn. Fikk beskjed noen dager etter at det var for sent, varen var allerede sendt... Som jo da selvfølgelig var løgn. Tok LAAAAAAAANG tid før pakke ankom posten, og vi fikk beskjed om at det måtte betales ekstra for å hente ut pakken. Siden jeg ville returnere hentet jeg derfor ikke ut pakken. Nå kommer det mail om at jeg må betale ekstra siden jeg ikke hentet ut pakken, rett i underkant av 900kr! MØKKASELSKAP.
Forøvrig fremstår de som norsk, men all kommunikasjon er på engelsk.
Ikke verdt prisen
Ikke verdt prisen, fungerer kun helt greit på full maks volum og ikke lang batteritid . Ikke verdt prisen og ingen reklamasjonsrett på ikke fornøyd produkt .