Absolutely stay away from this company you WILL LOOSE your well earned money go to the nearest drain and throw it away because that's what you will be doing so save yourself the time!
Gjort beställning, betalat, fått orderbekräftelse. Skickat flera mail utan att få svar. Ringt, ringt igen, ringt ytterligare en gång och fick då svar samt löfte om att de skulle ringa upp då något ”gå... Vis mer
Fy vilket blufföretag! ”Leverans 2-5 dagar”, har gått två veckor och inte hört ett pip. Mailat två ggr men noll respons. Så sjukt tråkigt då det förmodligen inte kommer komma några varor innan sonens... Vis mer
I ordered 2 prints from Nordic Poster Collective 3 weeks ago. A parcel arrived with someone else’s Order inside. I emailed the company and got a response from a lady called Maria who said she woul... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Hos oss hittar du ett brett urval av posters, från många olika formgivare och i flera olika stilar - så att du kan hitta en unik och personlig poster som passar hemma hos dig.
Almbacksgatan 9, 21154, Malmö, Sverige
- info@nordicpostercollective.se
- nordicpostercollective.se
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Snabbt och smidigt
Snabbt och smidigt. Trevligt bemötande. Superfin poster.

Rekommenderas
Snabb leverans och bra förpackad 30x40 cm poster. Rekommenderas!

Svar fra Nordic Poster Collective
Snabb leverans och fantastiska posters
Snabb leverans och fantastiska posters. Tjockt bra papper. Topp klass!

Trevligt utbud
Trevligt utbud och snabbt levererat. Priserna är lite höga, men jag gillar att man lyfter fram duktiga svenska och nordiska formgivare/fotografer. Känns kul att stödja.
Dock skulle jag önska att alla mina posters hade en liten byline med namn på respektive formgivare på antingen fram- eller baksidan. För att ge dem lite extra cred och för att jag själv vill komma ihåg namnen på skaparna.

Svar fra Nordic Poster Collective
Kvaliteten på de relativt dyra ramarna…
Kvaliteten på de relativt dyra ramarna mötte inte förväntningarna. De ländes klena och lätta och mycket billigare än ramar från möbeljätten.

Svar fra Nordic Poster Collective
The picture quality was really bad from…
The picture quality was really bad from what it looked like on screen. Bad resolution when printed in 50x70cm and no sharpness. Really disappointed and won't be ordering from here again.

Snabb service
Snabb service, rimlig fraktkostnad. Det enda jag saknade på siten var att kunna välja motiv sorterat på färger.
Vilken servicenivå Nordic Poster har
Vilken servicenivå Nordic Poster har! De hjälper till med problemen tills de har löst sig, de är vänliga och flexible. Mycket nöjd.

Svar fra Nordic Poster Collective
Snabb leverans men tyvärr saknade en…
Snabb leverans men tyvärr saknade en produkt i paketet

Svar fra Nordic Poster Collective
Underbar kvalité på tavlorna!

Svar fra Nordic Poster Collective
Proffsigt bemötande. snabb leverans och finfint motiv!
Proffsigt bemötande och snabb leverans! De båda posters vi beställde var så fina på det speciella papper det tryckts på. Fick en 3D-känsla av motivet men även en känsla av att det var målat med akvarell :) Så fint!

Smidig och snabb leverans
Smidig och snabb leverans. Superfina posters, ser verkligen ut som på bilden.

Snabbt och säkert
Snabbt och säkert. Kommer beställa härifrån igen.

Svar fra Nordic Poster Collective
Snabb leverans och fin kvalitet på…
Snabb leverans och fin kvalitet på bilderna

Seg leverans dessvärre.

Mycket stilig og modern

Svar fra Nordic Poster Collective
100% service och ett proffsigt o…
100% service och ett proffsigt o trevligt bemötande!
Kommer definitivt att återkomma som kund!