Pätches Anmeldelser

1. Kosttilskuddsbutikk

Pätches är ett sömnplåster du sätter på armen innan du lägger dig. En jämn, lugn signal genom huden hela natten. Bakom Pätches står ett litet team. Hör du av dig svarar en av oss, även på helger.

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Alle anmeldelser

9 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Varning köp ej av oseriöst företag

Håller med Nina nedan, totalt oseriöst företag. Hävdar att de står för risken att man får prova i 30 dagar. Funkar det inte får man pengarna tillbaka. Stämmer inte alls. För det första ser plåstren inte ens ut som i reklamen. Sedan får man inte returnera efter att 30 dagar ha gått. Hur ska man då kunna prova i 30 dagar? Kundtjänsten är ett skämt, duckar bara och vägrar återbetala trots verkningslösa plåster. Vägrar även ta emot 2 oöppnade askar som jag aldrig kommer använda då plåstren är helt värdelösa. De vill bara ha dina pengar.

21. august 2026
Logoen til Pätches

Svar fra Pätches

Hej Karin!

Tack för att du hör av dig, och jag är ledsen att plåstren inte gav dig det du hoppades på. Du har verkligen gett dem en ärlig chans.

Garantin gäller i 30 dagar från leveransen, inte längre än så. Det är därför jag inte kunde ordna en återbetalning i ditt fall.

Att plåstren inte ser ut som i annonsen vill jag gärna titta närmare på. Mejla mig en bild på dem du fått, så kollar jag upp det.

Sara
Pätches

Jag kunde inte sova alls och efter att…

Jag kunde inte sova alls och efter att jag använde patches började somna. Det tog några dagar men det har funkat äntligen. Nu kan jag somna och sova hela natten nästan varje dag. Kan inte säga att har funkat perfekt men det har förbättrats min sömn.

21. august 2026

Att inte få sova på 1,5 dygn var inget…

Att inte få sova på 1,5 dygn var inget ovanligt för mig, men med pätches plåster har jag nu sovit varje natt i 3- 4 veckor/ innan var jag så trött att det gjorde ont i kroppen, nu längtar jag tills natten då jag får sova och slippa ångesten över en ännu vaken natt/ lollo

20. august 2026

Upplevelse efter ca två månaders användning

Jag har använt plåstren varje natt i ca två månader. För mej har de gjort stor skillnad. Tidigare sov jag ca fyra timmar per natt, sammanlagt. Med flera vakenperioder, där jag hade svårt att somna om. Jag låg vaken i timmar.
Nu sover jag ca sex, ibland tom sju timmar sammanlagt, med ett eller två avbrott för besök på toa. (Jag har alltid druckit mycket vatten). Men nu somnar jag om igen, nästan på en gång.
Så Tack för plåstren!

14. august 2026

Om jag lyssnar vad många säger i era…

Om jag lyssnar vad många säger i era annonser utan att tro att det är påhittat så måste jag prova och det gjorde jag. I
alla dessa år jag somnat med olika tabletter och vaknat groggy är slut nu.

Jag är överbevisad.
Jag behöver inte insomningstabletter längre tack vare pätches plåster
Jag är övertygad. Jag sover en normal sömn i 8 timmar.

13. august 2026

Varning för oseriöst företag

Varning! Jag beställde deras sömnplåster för 3 månader, som sedan inte funkade för mig. Det visade sig att företaget är helt oseriöst. Jag ville returnera varorna vilket visade sig att vara jättesvårt. I slutändan tappade de bort mitt paket som jag fick betala för att skicka. Dessutom fick jag betala för alla plåster och de vägrade att svara på mina många mail. Jag känner mig väldigt besviken på deras agerande. Jag avråder att beställa något från Nordicpatches.

1. juli 2026
Logoen til Pätches

Svar fra Pätches

Hej Nina!

Du har fått vänta alldeles för länge på svar från oss och det är jag ledsen för.

Returen har tyvärr aldrig nått fram till oss, och det är därför återbetalningen inte gått igenom. Förbetalda returpåser lämnas hos ett ombud i stället för att köras ut till adressen. Det är möjligt att paketet kommit tillbaka till dig.

Jag har skickat ett mejl till dig nu med hur vi löser det här. Du ska inte behöva jaga oss.

Sara
Pätches