Nordic Hydrate Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hej Nordic Hydrate. I får fem stjerner for en helt igennem fantastisk kundeoplevelse . Efter jeg modtog mit Nordic Produkt Hydro Bottle H2 Generator, fik jeg kort tid efter lidt udfordringer med... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hurtig levering! Overskuelig hjemmeside! Fantastisk kundeservice! Produktet taler for sig selv. Lækker kvalitet i hård plastik, hvor ergonomien i håndtagene er i top. Låse funktionen er... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hurtig nem bestilling og levering kun 3 dage via dao levering. Har kun positivt at sige om min hydrogenvandflaske fra Nordic Hydrate. Bruger den hver dag til at få mere energi og styrke min væske bala... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Bestilte en termorude to-go kop, den virker til at være god kvalitet og holder tæt i låget. Ved bestilling blev leveringstid oplyst til 2-3dage, men der gik flere dage før det blev oplyst at varen nu... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Netthandel

Skrevet av virksomheten

NordicHydrate flasker, er ikke bare almindelige flasker - Det er flasker, som er designet med fokus på funktionalitet, stabilitet og at tilføre gode vaner til forbrugeren. Det som gør vores flasker unikke er, integrationen med appen, der medfølger alle modeller. Appen gør det muligt for dig at holde øje med dit vandindtag, sætte mål og modtage påmindelser, så du altid er hydreret præcis efter dit behov. Flasken tracker selvfølgelig automatisk dit væskeindtag og du kan følge med i dit daglige mål på de indbyggede display. Sidst men ikke mindst, så får du muligheden for at kunne UV-sterilisere vandet i flasken med blot et trykt. Dette vil dræbe 99,9% af alle bakterierne i vandet.

Kontaktopplysninger

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

7 anmeldelser i de siste 12 månedene

Modtog en flaske

Modtog en flaske, der var lidt problemer med. Uden problemer blev den byttet, og jeg er rigtig glad for den nye. Kundeservice fra bedste hylde

17. januar 2025

Hej Anders,

Tusind tak for din anmeldelse – og hvor er det dejligt at høre, at du er glad for den nye flaske!

Vi sætter stor pris på dine ord om vores kundeservice – det er lige præcis sådan, vi ønsker at gøre det.

Team Nordic Hydrate💧

Fin drikkedunk/flaske.

Var på jagt erten en drikkeflaske der kunne gå i opvaskemaskinen. Faldt over Nordic Hydrate. De havde mange forskellige, dog også mange der var udsolgt. Men fandt en. Den er lige som den skal være. Forskellige drikketude mm. Manden er glad for den. Når lageret er fyldt op, skal jeg finde en til mig selv også.

19. desember 2024
Vurdert til 4 av 5 stjerner

God service! Jeg har købt et par flasker hos Nordic Hydrate, hvilke jeg har været tilfreds med, jeg har desværre en UV-C flaske, hvor at sensoren er defekt. Denne har de været så venlige at tage retur.

16. desember 2024

Super support

Der var problemer med at få en rabat frem i betalingsfeltet, men supporten var super gode til at trække rabatten fra internt, så jeg kun betalte netto beløbet. Endvidere meget fleksibel til at ændre en tekst på flasken i sidste øjeblik efter ordreafgivelse. 5 stjerne herfra 👍

8. desember 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Godt produkt og god kundeservice

Godt produkt og god kundeservice. Tak.

4. oktober 2024

Hej Betinna,

Tusind tak for dinanmeldelser! Vi er glade for, at du er tilfreds med både produktet og kundeservicen. Det betyder meget for os at høre :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hurtig levering,- og et rigtig godt…

Hurtig levering,- og et rigtig godt produkt

28. september 2024

Hej Lene

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med både leveringen og produktet. Din feedback betyder meget for os!

Mega fed flaske🤨

Mega fed flaske🤨. Vandet er koldt og friskt, gør en kæmpe forskel for mit energiniveau og har fået renere hud😌. Helt klart worth it!!!!!😍

21. september 2024

Fint design:)

18. august 2024

Tak for din anmeldelse, Annette! Vi er glade for, at du kan lide designet. 😊

Helt perfekt kundeservice

Helt perfekt kundeservice! Havde nogle spørgsmål til et produkt jeg overvejede at købe. De blev hurtigt svaret på, og jeg købte efterfølgende mit produkt!

Fantastisk oplevelse!

11. september 2024

Svar fra Nordic Hydrate

Tak, Andreas! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice. Vi er her altid for at hjælpe! 😊

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Går meget op i min sundhed

Går meget op i min sundhed, så valgte at prøve sådan en hydrogen flaske. Jeg føler at det har en effekt og bruger den faktisk meget oftere end hvad jeg havde forstillet mig.

16. september 2024

Hej Philip,
Det er dejligt at høre, at du bruger flasken så meget og mærker effekten! Tak for din anmeldelse. 😊

Fantastisk service og produkt

Hej Nordic Hydrate.
Hydro Bottle H2 Generator, fik jeg kort tid efter lidt udfordringer med flasken, hvor jeg henvender mig til jeres kundeservice, her vil jeg gerne fremhæve Anders Madsen Engemand , sikke en høj service og hjælp jeg har fået, så han fortjener helt sikkert de 5 stjerner. Ikke mindst et fantastisk produkt , som lever op til mine forventninger.

27. august 2024

Hej Charlotte

Mange tak for din flotte anmeldelse! 🌟 Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har haft en fantastisk kundeoplevelse.

Vi sørger for, at Anders Madsen bliver anerkendt for sin indsats. Det er vigtigt for os, at vores kunder altid får den bedst mulige service og hjælp, så det glæder os at høre, at du føler, vi har levet op til dine forventninger.

Hvis der skulle opstå yderligere spørgsmål eller behov for hjælp, er du altid velkommen til at tage fat i os igen.

Termoflaske 1L

Jeg har haft termoflasken i et par uger og er meget tilfreds. Den holder mit vand koldt længe og er god kvalitet. Smart man kan skifte mellem lågene

9. september 2024

Hej Amalie,

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med din termoflaske, og at den holder vandet koldt i lang tid. Det er fantastisk, at du også sætter pris på de forskellige låg – det giver jo ekstra fleksibilitet! Hvis du har nogen spørgsmål i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Super god service

Super god service, ingen fejl på flasken. Så jeg er rigtig glad for flasken. Ikke sidste gang jeg køber derinde

2. september 2024

Hej Marcus,

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både flasken og servicen. Vi arbejder altid for at give vores kunder den bedste oplevelse, så det betyder meget for os.😊

Nordic Hydrate 💧

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv