Nordiccraft Anmeldelser

3,3

Bestilte en klokke, som så for såvidt ser fin ut, men batteri boksen på baksiden er festet skjevt, og der sitter også opphengskroken, så da blir jo også klokken skjev når den blir hengt på veggen. Ko... Vis mer

Bestilte nummerskilt til huset (70cm), da det kom så mangler det et hull på den ene. Vi prøvde å fikse det selv, men da sprakk skiltet. Sendte en mail og informerte, og de kom tilbake veldig fort å be... Vis mer

Hyggelig sted å handle, god respons på kundeservice. Fine produkter. Bestilte verdenskart med navn på alle land, og var spent på om de klarte å få de norske navn riktige. Det klarte de ikke helt. Vi... Vis mer

Skuffet da eg såg innpakkingen. Et seriøst firma bør pakke bedre enn dette. Kjøpt blant anna en stor veggklokke og innpakkingen var ikke så solid som ventet. Tynn emballasje. Viserene på klokka har no... Vis mer

1. Interiørbutikk

NordicCraft ble startet av Frederik og Stine, med en stor lidenskap for å skape unike og personlige produkter til hjemmet og til livets spesielle begivenheter. Det hele begynte i vår garasje, hvor vi med stor nysgjerrighet og skapertrang kastet oss ut i å designe produkter som kunne bringe glede og sette et personlig preg i folks hverdag. Interessen vokste raskt, og i dag har vi flyttet produksjonen til flotte lokaler i Viborg, Danmark. Vi er stolte av å produsere alle våre varer lokalt i Viborg – dansk håndverk med kjærlighet til detaljene. Våre produkter blir laget av nøye utvalgte materialer, hovedsakelig eik og akryl, som sikrer høy kvalitet og lang holdbarhet. Når du bestiller hos oss, settes produksjonen som regel i gang samme dag, fordi vi jobber hver eneste dag for å levere raskt og effektivt uten å gå på kompromiss med kvaliteten. I dag består NordicCraft av et engasjert team på 50 medarbeidere som sammen med oss deler lidenskapen for godt håndverk og kreative løsninger. Vår visjon er enkel: å skape vakre, holdbare produkter som gjør en forskjell i hjemmet ditt og til dine store øyeblikk.

Middels

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 32 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Alle anmeldelser

81 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Veldig fine produkter

Veldig fine produkter, er kjempe fornøyd

10. oktober 2025

Svar fra Nordiccraft

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen,
så hyggelig å høre at du er fornøyd med produktene våre 🌸
Det setter vi stor pris på! 💛

Husnummer

Flott skilt og pent pakket inn👍🏼 Anbefales⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

21. oktober 2025

Svar fra Nordiccraft

Tusen takk for den fine anmeldelsen! 🌸
Så hyggelig å høre at du er fornøyd med husnummeret og innpakningen – det betyr mye for oss 💛
Takk for anbefalingen! ⭐️

Nadia / Nordiccraft

Pakken min kom aldri frem

Pakken min kom aldri frem. Det ble brukt UPS.

29. september 2025

Tusen takk for tilbakemeldingen din 🌸

Vi kan se at pakken din er registrert som levert av UPS, men det ser dessverre ut til å ha oppstått en feil under selve leveringen.
Feilen ligger derfor hos transportøren (UPS) og ikke hos oss, men vi hjelper deg selvfølgelig gjerne med å følge opp saken videre, slik at du får varen din 💛

Har bestilt varer

Har bestilt varer. Har ikke fått varene. Etterlyst de, men ingen svar på mail.. Dårlig kundeservice

9. oktober 2025

Tusen takk for tilbakemeldingen din 🌸

Vi beklager den lange svartiden, men vi har stengt i helgene og svarer ellers normalt innen 24–48 timer, avhengig av hvor travelt vi har det.

Jeg kan se at du nå har mottatt bestillingen din, og vi håper at alt er som det skal være 💛

Nadia / Nordiccraft

Akkurat hva jeg trengte hjelp til

Akkurat hva jeg trengte hjelp til, god service og rask levering.

3. oktober 2025

Så hyggelig å høre! 🌸
Tusen takk for den fine tilbakemeldingen – vi er glade for at du fikk akkurat den hjelpen du trengte, og at alt kom raskt fram 💛

Ikke fått varene

Bestilte for en mnd siden. Har fortsatt ikke fått noen varet eller tilbakemelding på forsinket levering.

13. september 2025

Hei,
Tusen takk for meldingen din 🌸

Vi kan kun finne en ordre fra 13. oktober, og den gjelder en børnelampe med forhåndsbestilling til uke 43.
Den blir sendt så snart som mulig 💛

Hvis du har lagt inn en annen ordre, må du gjerne kontakte oss direkte, så vi kan finne ut av det og hjelpe deg videre.

Nadia / Nordiccraft

Siste bestilling så hadde firmaet gjort…

Siste bestilling så hadde firmaet gjort feil så vi ikke fikk med skruer og festeanordning, dette skulle de ettersende. Det tar lang tid med levering (noe som er utenfor dems kontroll, men det er verdt å merke seg). Når vi nå har mottatt skruer så har vi kun fått for det ene skiltet, skiltet vi skulle ha med skjult oppheng har vi dermed ikke fått opphenget for og spent på om vi i det hele tatt får det. Det at det skal brukes så mye tid og ekstra for å skulle få produktet man bestilte i første omgang er ikke bra.

16. oktober 2025

Svar fra Nordiccraft

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en tilbakemelding 🌸

Vi beklager virkelig at det har skjedd en feil med leveringen av de gale skruene og festeanordningen – dette er selvfølgelig ikke slik vi vanligvis jobber, og vi forstår godt frustrasjonen din.

Vi håper de nye skruene nå er levert, og at du er fornøyd med produktene dine.
Hvis ikke, må du gjerne kontakte oss 💛

God kundeservice

Kjøpte et navneskilt hos Nordiccraft og fikk plutselig pakken stoppet, hvor jeg da fikk melding fra UPS om å betale dobbelt med frakt. Sendte en henvendelse til Nordiccraft, og de var veldig behjelpelige og forståelsesfulle, i tillegg var de også raske med å svare på henvendelsen. Helt topp kundeservice! Og navneskiltet var utrolig fint. Jeg kjøper gjerne herifra igjen 😊

26. september 2025

Svar fra Nordiccraft

Tusen takk for den fine anmeldelsen – det setter vi virkelig stor pris på!
Så godt å høre at du er fornøyd både med kundeservicen og navneskiltet 💛
Vi beklager selvfølgelig utfordringen med frakten, men er glade for at vi fikk løst det raskt sammen.

Velkommen tilbake når som helst – det gleder oss at du vil handle hos oss igjen! 🙏✨

Nadia
Team NordicCraft

Supert utført

Supert utført, kjapt levert👌🏼

6. oktober 2025

Svar fra Nordiccraft

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! 💛
Så hyggelig å høre at du er fornøyd både med kvaliteten og leveringen.

Nadia / Nordiccraft

Ble sagt at jeg skulle få leveransen…

Ble sagt at jeg skulle få leveransen tidligere, varen kom 4 dager senere. Det er ikke bra. Ellers ok

29. september 2025

Hei Anita

Takk for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding 🌿
Vi leverer normalt innen 4–6 virkedager etter bestilling, men ser at det i ditt tilfelle dessverre tok litt lenger tid.
Vi har vært i kontakt med UPS angående den forsinkede leveringen for å unngå at det skjer igjen.

Hyggelig å høre at du ellers er fornøyd 💛

Nadia / Nordiccraft

Skiltet var sprukket og de 2 platene…

Skiltet var sprukket og de 2 platene var montert skjevt .

28. september 2025

Hei Linda

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding 🌿

Vi beklager virkelig at skiltet ditt ikke var i perfekt stand ved levering. Vi har forsøkt å kontakte deg på e-post for å løse saken, men du må veldig gjerne ta kontakt med oss, så finner vi en god løsning sammen 💛

Nadia / Nordiccraft

Vis anmeldelser på alle språk. (81 anmeldelser)