2,6

Under middels

TrustScore 2.5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Dårlig oplevelse med kundeservice

Jeg er blevet ringet op flere gange, hvor det første jeg hører er: “Hej du bliver optaget.” Jeg har ikke givet tilladelse til at blive optaget, og jeg synes, det er dybt uprofessionelt at starte en samtale på den måde uden at give et klart valg fra starten.

I dag blev jeg faktisk sur over det og sagde direkte: “I har ikke ret til bare at optage mig.” Svaret jeg fik var, at jeg bare kunne slå det fra – men jeg påpegede, at det netop er deres ansvar at oplyse mig om, at jeg har et valg, når de siger, at samtalen bliver optaget. Som kunde skal man ikke selv gætte sig til rettighederne.

Derudover bliver jeg ringet op, fordi jeg ikke har betalt en regning – men jeg har gentagne gange gjort opmærksom på, at jeg ikke får mine fakturaer på mail, som jeg har bedt om. Som virksomhed har jeg en bogholder, der håndterer betalinger, og det er uholdbart, at jeg skal logge ind i e-Boks hver gang. Når jeg får fakturaen på mail, bliver den betalt – enkelt og effektivt.

At jeg oveni skal spilde tid i telefonkø, gør oplevelsen endnu værre. Alt i alt en meget frustrerende kundehåndtering, der kunne løses nemt, hvis de blot lyttede til kundens behov og rettigheder.

16. oktober 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Inkasse men hov regningen var betalt...!

Santandar bruger dem åbenbart som samarnejds partner for inkasso opkald, jeg har ikke misset nogle regninger og har flere bil lån igennem dem som ingen problemer har, men pga Santandars system havde problemer med PBS oprettelse så ender det med de ringer til mig som en anden kriminel og fortæller mig at jeg skal betale, da vi snakker og får fortalt at det ikke er mig som er problemet og jeg iøvrigt allerede har betalt regninger.. så siger han "hov det kunne han godt se" og så lagde han bare få!

Hold kæft det firma er til grin og sikke en måde de opføre sig på! jeg har klaget til dem til santandare og de er allerede begyndt at kigge ind i sagen da de også skal kunne stå inde for hvilke noget ravl og krat de bruger som samabejdspartnere

19. juni 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Umuligt at komme igennem til dem.

umuligt at komme igennem til dem, købte en bil og lånte igennem Santanderbank og fik en SAFE forsikring med i aftalen som jeg ikke ønskede og ville benytte mig af mine 30 dags fortrydelsesret men efter flere opkald og e-mails er det efter en mdr stadig ikke lykkedes at komme igennem til dem på nogen måder, ingen svar på mine mails og når man ringer til dem, ringer den bare i det uendelige.

efter 10 min hvor den bare ringede og ringede lykkedes det endeligt at komme igennem i dag og efter en kort snak med en meget flink medarbejder, fik jeg opsagt min forsikring.

27. mars 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv