Köpte produkten men den fungerade dessvärre inte på mig. Mejlade Nordic Skin som i september 2021 lovade att återbetala beloppet. Jag har sedan dess kontaktat dem ett flertal gånger då några pengar in... Vis mer

Superbra kundservice. Jag fick kontakt med Måns som hjälpte mig med mitt ärende väldigt snabbt och smidigt. Produkten har jag däremot inte testat. Lite krångliga instruktioner och de var bara på e... Vis mer

Beställde en ipl laser 7/4, fick sedan mail om försenad leverans, bra att dom informerar. förra veckan när den inte kommit ännu så mailade jag dem och fick då till svar att min produkt var på väg. Ida... Vis mer

Beställde i förrgår och det stod att det kunde vara lite längre leveranstid ca 5-7 dagar. Igår fick jag sms att den lämnats in på posten i Danmark. Och idag låg den i brevlådan! Är sjuuukt imponerande... Vis mer

1. Kosmetikkbutikk
  2. Leverandør av skjønnhetsprodukter

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Innovative produkter til en fordelagtig pris! Du er altid velkommen til at henvende dig til Team@nordic-skin.dk

2,6

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Fruktansvärt dålig kundservice!

Fruktansvärt dålig kundservice!

Jag köpte en produkt från Nordic Skin i augusti, den höll 2-3 gånger sen funkade den inte mer. Försökte reklamera produkten flera gånger men fick inget svar :(
I januari fick jag ett mail där de ber om ursäkt för den långa svarstiden och frågar om jag önskar en ny produkt eller återbetalning. Jag svarade dom direkt men har fortfarande inte fått någon respons från dom, fast ytterligare 3 månader har gått nu! Sjukt dålig kundservice!

13. april 2022

øv øv øv...

øv øv øv...
jeg bestilte et produkt for længe siden, og det havde desværre ingen funktion for mig. Jeg tog jeg fat i firmaet for dén tilbagebetaling, man bliver lovet. De er ikke vendt tilbage med svar de 3 gange, jeg har skrevet!!! Jeg handler aldrig der igen og anbefaler ikke andre at gøre det samme.

14. mars 2022

VARNING för detta BLUFFÖRETAG !!

VARNING för detta BLUFFÖRETAG !!! Svarar ej på mejl. Finns inget telefonnummer. Jag har skickat tillbaka en vara innom 14 dagars ångerrätt så som de skriver på hemsidan. Var tvungen att betala fakturan då de ej svarar på mejl. Nu har det gått 2 månader utan svar. Har ej fått pengar tillbaka. Man blir ju vansinnig !!

15. februar 2022

Alle pengene værd!

Alle pengene værd!! Jeg købte min IPL hos jer for 12 uger siden, og er allerede så tilfreds med resultatet! Jeg bruger den nu kun en gang i måneden for at holde det ved lige :)

16. januar 2022

Varan kom snabbt,dålig kundtjänst

Varan kom snabbt,tyvärr funkade den inte på mej trots att jag använt den i flera veckor och flera gånger på samma ställe varje gång,den blev även väldigt varm.
Har försökt att komma i kontakt med företaget men det tar en väldigt lång tid att få svar om man ens får svar.
Har försökt få tillbaka pengar men får inget svar ☹️
(Nordic skin bad om mer info efter denna recension kom upp men sen ingen återkoppling igen) så drog av en stjärna till.

Uppdatering: NU har jag fått tillbaka pengarna ☺️

17. desember 2021

Bra kundservice, men lite långa ledtider

Produkten funkade tyvärr inte så bra på mig, men kundservice funkade desto bättre. Lite lång svarstid (4 dagar), men när jag väl fick svar var det trevligt och tydligt och det gick fort att få pengarna tillbaka. Leveranstiden av själva produkten var däremot inte vad de utlovade, så det i kombination med svarstiden gör att de inte får full pott i betyg.

6. desember 2021

Superproffsig kundservice

Tyvärr fungerar inte Nordic Skin PRO för mig, men jag fick superfin hjälp av kundservice och fick hela summan återbetald. Så proffsigt!

4. desember 2021

Jeg føler mig snydt

Jeg har købt en hårfjerner, som ikke virkede på mig, jeg fik at vide at vide at jeg fik mine penge tilbage, jeg har skrevet en 7-8 gange men der sker ikke noget, jeg fik så en mail hvor jeg fik lovning på at pengene ville blive sat ind efter 1til 3 hverdage, det er 8 dage siden, der sker ikke noget, jeg forstår ikke hvorfor de ikke bare sender de penge, det kan vel ikke være så besværligt😡

1. desember 2021

Jeg havde tilbage i sep købt IPL Hair…

Jeg havde tilbage i sep købt IPL Hair Removal Device, i håbet om at dette kunne hjælpe mig med at minimere min uønskede hårvækst. Da dette desværre ikke var tilfælde, skrev jeg en mail til dem og ønskede mine penge retur. Dette fik jeg uden problemer. Der var en god service og korrespondance via mail.

Mvh Trine

30. november 2021

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis