Bestilte en t-skjorte 21 juli - har ennå ikke kommet (02 august). Har meldt dem sikkert 10 ganger om å få kansellert ordren, og få pengene tilbake, men får bare svar om at de beklager dette og at de t... Vis mer
Lang leveringstid Kontaktet kundeservice rett etter bestilling om jeg ved en feil bestillte 2 batteridrevne vaskere skulle ha en. Det skulle de ordne. Etter 4 uker kom 2 stk. vaskere. Men ledere... Vis mer
Da eg bestilte , la eg kortet inn på ein forsendelse. Veit ikkje kva som har skjedd men såg etter ei stund att eg var trekt for to forsendelser, no har eg no fått varena og dei ser bra ut fordi om eg... Vis mer
Enkel og god nettside og rask levering. Jeg bestilte en grønnsakskutter. Den fungerer absolutt slik den skal, men hengselet på lokket kunne vært noe stødigere da det av og til lander skjevt når du try... Vis mer
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Klarer meg ikke uten nå
det tok lit ekstra tid å fremme varer. Produkt er ikke god kvalitet som var på nettside.
det tok lit ekstra tid å fremme varer.
Etter lite bruk Batteri drivende snøSkuffer stoppet, virket ikke heletatt. Tok Kontant via epost om den, fikk rask svar om erstattinig menn som aldri kom. Nå for ikk svar. av epost heletatt. Hvet ikke hva gjør jeg videre. anbefaller ikke at publicum handler fra denne nett frima.
Kinabutikk uten returmuighet
Kinabutikk. Er i praksis ikke mulig å returnere varer da de må sendes tilbake til Kina. De tilbyr å beholde varene mot at du får en liten refusjon. Refusjonen kommer ikke. De svarer bare med nye unnskyldninger hver gang de kontaktes på email. Styr unna denne nettbutikken
DU BLIR LURT!
Vi ble lurt og du blir lurt. Nordhjem : "et lite norsk firma som prøver å kjempe mot de store gigantene -du vet hvem vi mener" Selskapet er svensk, men de har et stråselskap på Elverum. De sender din bestilling i ditt navn direkte til kina! Vi betalte kr 512,0 til et svensk Firma (Bangerhead) for et produkt vi kunne kjøpt for kr 145 inkl moms og frakt fra Aliexpress Produktet var helt ødelagt ved mottagelsen.
Kalles dropshopping. Oppleves som svindel.
Bestilte vedkløyvere
Bestilte vedkløyvere, annonse sier solide i støpejern, bedrag, disse var laget i simpelt jern for myke til å kløyve med. Gjorde avtale om refusjon alt virket ok men i ettertid er ikke Nord Hjem interessert i å gjøre opp for seg kommer med gjentatte bortforklaringer hver gang jeg purrer. Useriøst firma, stor risiko for at varene er produsert i Kina og ikke holder hva de lover Vær varsom stor mulighet for å bli lurt
Varen jeg bestilte var en dårlig kopi…
Varen jeg bestilte var en dårlig kopi av originalvaren. Da jeg skulle returnere, var det vanskelig å sende i retur. Det var mange krav til hvordan returen skulle foregå. Valgte likevel å returnere, men har aldri fått igjen pengene.
Svindel
Svindel. Sender feil varer og gjør ikke opp for seg. Lyver om ting og unnlater og svare på direkte spørsmål
Dårlig håndtering og dobbeltbetaling
Bestilte reisevesker 15. februar. Ble belastet to ganger for samme kjøp og tok umiddelbart kontakt med kundeservice. De skylder på banken og opplyste at det ville ordne seg innen 5 virkedager. Nå har det gått 10 virkedager, og jeg er fortsatt dobbelt belastet.
I tillegg er ingen varer sendt, og jeg får kun beskjed om at varehuset «jobber med saken» uten konkret oppfølging eller løsning.
Svært skuffende opplevelse. Ville styrt unna.
Dårlig produkt
Dårlig produkt, el snøskuffe. Defekt andre dagen eg skulle bruke den. Tlt nr som er oppgitt på siden stemmer ikke. Over 2000kr borte. Ikke handl der.
Min erfaring med Nordhjem nettbutikk…
Min erfaring med Nordhjem nettbutikk har dessverre vært negativ. Selv om kundeservice svarte både høflig og raskt, var det ikke mulig å kansellere bestillingen samme dag som den ble lagt inn, og jeg fikk heller ikke benytte meg av 14 dagers angrerett. Retur ble i praksis svært vanskelig, da varen måtte sendes som hjemmelevering til en privat adresse i en stor boligblokk – uten oppgitt leilighetsnummer og ikke til et lager – noe som gjorde en trygg og dokumenterbar retur nærmest umulig. Refusjonen som ble lovet, er fortsatt ikke utbetalt.
Tidslinje for bestillingen:
25.12.2025 – Bestilling lagt inn
08.01.2026 – Bestillingen sendt fra nettbutikken
16.01.2026 – Varen mottatt
21.01.2026 – Selger bekreftet skriftlig at refusjon skulle utbetales
Tips til kjøpere som vil beskytte sine rettigheter:
1.Klage til bank (kortreklamasjon/chargeback):
Hvis du har betalt med kort og ikke får refusjon, kan du opprette reklamasjon i nettbanken (ofte under “Reklamasjon på korttransaksjon”) eller kontakte banken direkte.
2.Klage til Forbrukertilsynet:
Tvister om netthandel kan meldes via forbrukertilsynet.no
3.Kontakt Fagforbundet (hvis medlem):
De kan gi veiledning om rettigheter og videre fremgangsmåte fagforbundet.no
4.Anmeld til Politiet ved mistanke om svindel:
Digital anmeldelse kan sendes via: anmeldelse.politiet.no
Jeg kjøpte solcellelampen med ugleform…
Jeg kjøpte solcellelampen med ugleform til hagen min. Den lyser faktisk sterkere om natten enn jeg hadde forventet. Plasten føles litt lett, så jeg håper den holder seg gjennom vinteren, men den ser søt ut på terrassen.
Labubu-en jeg mottok fra Nordhjem ser…
Labubu-en jeg mottok fra Nordhjem ser ut til å stemme overens med det som vises på nettet. Fargene er konsistente, og detailjene er fine. Leveransen gikk greit, men det er rom for forbedring når det gjelder sporingsoppdateringer.
Kvalitetan og håndverket på…
Kvalitetan og håndverket på NordHjem-produktene er enestående. Hvert enkelt produkt gir hjemmet mitt sjarm og komfort. Jeg synes den positive opplevelsen var minneverdig og oppløftende.
Enkle rutiner for bestilling
Enkle rutiner for bestilling. Produktet var 100% som forespeilet i annonsen og fungerte utmerket. Eneste negative var 21 dager leveringstid. Lang leveringstid kunne vært kommunisert bedre. Det handler om forventnings styring
Elendig kundeservice og lang leveringstid
Bare «scam» alt sammen
Bare «scam» alt sammen. Elendig kvalitet. Har ventet i snart 2 måneder, fortsatt ikkje fått hva jeg bestillte. Håper ingen andre bestiller der igjen.
Har fått mus i bobilen
Har fått mus i bobilen.
Prøver disse mattene for å få fanget de.
Ingen fangst ennå.
Brukt ca 1 uke
Veldig fornøyd med produktet og…
Veldig fornøyd med produktet og levering. Det var en julehilsen fra Nordhjem vedlagt pakken som var veldig søt :)