NordFPV är en svensk FPV-butik och drönarplattform med fokus på tinywhoops, freestylequads, cinewhoops och allt som hör till FPV-hobbyn. Vi erbjuder ett noggrant utvalt sortiment av drönare, reservdelar, tillbehör och elektronik från ledande tillverkare som BetaFPV, GEPRC, Walksnail och många fler. NordFPV är mer än bara en webshop – vi är en del av den nordiska FPV-communityn. Vi erbjuder även tjänster som drönarreparationer, tuning, personlig rådgivning, samt flygfotografering och filmproduktion med både FPV och traditionella drönare. Vi har vår bas i Sverige och skickar till hela Europa, med särskilt fokus på kunder i Sverige, Danmark och Finland. Genom vårt Instagramkonto, TikTok och vår YouTube-kanal delar vi tester, tutorials, freestylevideor och produktrecensioner för att inspirera både nya och erfarna piloter. Oavsett om du bygger själv, vill komma igång med FPV-flygning eller letar efter visuellt material till ett projekt eller fastighetsannons – NordFPV hjälper dig lyfta.
Astrakanvägen 12, 17833, Ekerö, Sverige
- +46761005578
- info@nordfpv.com
- nordfpv.com
Köp härifrån!
Så himla bra att ha ett nordiskt alternativ för att köpa fpv-produkter!
Jag beställde ett paket som DHL tappade bort, jag fick superbra och fin hjälp av NordFPV, de skickade ett nytt paket, jag är så nöjd både över beställningen - priset och servicen!
Bra service.
Hjälpsam, trevlig och enkel att ha att göra med.
Jag behövde en produkt akut och efter att kontaktat nordfpv så löste det sig snabbt. Kommer handla här framöver.
Extremt bra
Snabb frakt, bra priser, bra kundtjänst, bra packat, väldigt trevlig ägare. Rekommenderar!
Hade gett fler stjärnor om det gick.
Hade gett fler stjärnor om det gick.
Beställde en whoop från ett annat företag.
Denna whoop såldes som bind and fly elrs 3.
Men gasen var inte på default ställe utan på höger spak.
Det var enormt svårt att få hjälp av de som sålde den till mig.
Nordfpv hjälpte på en gång och dessutom gratis.
Så nu är det första stället jag letar om jag behöver något.
Snabb order hantering och bra…
Snabb order hantering och bra kundservice, la en laddare med fel kontakt typ i beställningen och fick en förfrågan om det verkligen stämmde innan den skickades. Utan tvekan bästa stället att köpa drönar delar i sverige om man inte vill vänta >30d och beställa från kina.
Mycket bra priser och fantastiskt…
Mycket bra priser och fantastiskt bemötande vid kontakt! Företaget har inte lika brett sortiment som övriga aktörer men jag väljer oftast Nordfpv när det gäller produkter där de är auktoriserade återförsäljare då priserna då är mycket lägre. Ofta finns möjlighet att ta in produkter från leverantören som inte finns i lager, det här är ett stort plus!
I recommend!!
Prices are good, high-quality products, fast shipping, and very fast and good response in chat and over email!
Couldn't wish for more!
God erfaring
Har handlet her to gange - problemfrit og med hurtigt afsendelse.