Nordesthetics Clinic Anmeldelser 950

4,8

Anbefales En profesjonell og moderne klinikk i Litauen. Jeg hadde tigh lift og kirurgen og teamet var helt enestående. Norsktalende ansatt svarer raskt og effektivt på mail, og jeg hadde en positiv... Vis mer

Helt utrolig bra oppfølging fra start til slutt. Er så fornøyd med Dr Goda som utførte operasjon med team anestilegen var en sprudlende morsom kar som fortalt hvordan det ville bli med narkose på... Vis mer

1. Klinikk for plastisk kirurgi

Nordesthetics is a leading plastic surgery clinic for medical tourists in the European Union. A team of 15 plastic surgeons performs more than 3,500 plastic surgeries a year, welcoming around 80% of its patients from abroad.

4,8

Enestående

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Resultat etter operasjon

Ser at alle disse anmeldelsene er fra 2018/2019. Jeg var på denne klinikken i fjor og skal tilbake snart. Meget skuffet over resultatet og svaret da jeg klaget. Er helt ødelagt under haken og det eneste svaret var lipo. Har ingen tro på at lipo fikser problemet. Har nå betalt 700 auro for revisjon og i tillegg fly og opphold selv. Men kunne få nytt ansiktsløft for halv pris noe jeg takket nei til. Men siden jeg skal tilbake straks er det beste kanskje å vente å se hva kirurgen sier på vårt møte

30. mars 2025

Kjære Rita,

Takk for at du deler dine erfaringer, og for at du fortsatt velger å fortsette behandlingsforløpet hos oss.

Vi forstår at du er skuffet over deler av resultatet og oppfølgingen du har fått, og vi setter pris på at du tar deg tid til å formidle dine bekymringer.

I slike tilfeller vurderes hver situasjon individuelt, og ulike behandlingsalternativer kan bli foreslått basert på den enkeltes behov. Vi har forståelse for at slike vurderinger kan kreve tid og nøye gjennomgang.

Vi er glade for at du kommer tilbake til en oppfølgingskonsultasjon, da dette gir kirurgen mulighet til å vurdere situasjonen din grundig og sammen med deg finne den beste veien videre.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake og til å følge deg videre i prosessen.

En klinikk i toppklasse!

Jeg kom hjem fra NordClinic for en uke siden. Det har vært en spennende og fantastisk reise.
Jeg startet først å se til klinikker hjemme i Norge for at det er hjemme, det er det jeg er vant med å tenke på som trygt.
Prisene her i Norge er veldig høye, og av erfaring vet jeg at jeg blir sendt hjem kun timer etter narkosen.
Jeg søkte derfor videre på nett etter andre klinikker og kom tilfeldigvis over NordClinic. Jeg så meg ikke tilbake.

For det denne klinikken kunne tilby meg i forhold til det jeg hadde fått hjemme både prismessig og kvalitetsmessig er det vanskelig å nå opp til. Dette må jeg bare si er en femstjerners klinikk.
Helt fra min første kontakt med norsktalende Agnė som er kundekontakt følte jeg meg ivaretatt. Alle spørsmål og bekymringer jeg hadde ble tatt imot og godt besvart.
Jeg var ute etter skifte av bryst implantater med brystløft, og mageplastikk etter flere svangerskap og keisersnitt.
Jeg ønsket dette utført på kort varsel. Så nøyaktig en måned etter jeg tok første kontakt var dagen jeg lå inne på klinikken og fikk utført operasjonen.

Jeg ble møtt på flyplassen i Vilnius av en veldig hyggelig sjåfør som jobber på NordClinic, jeg ble kjørt direkte til klinikken der jeg ble møtt av smilende resepsjonister og sykepleiere for blodprøver, høyde, vekt, hjertesjekk og det som skal til av papirer.
Alt er en kombinasjon av profesjonalitet og vennlighet. Selve klinikken kan lett forveksles med en hotell lobby, rent, delikat, med en behagelig atmosfære. Alle er engelsktalende, så kommunikasjon er ingen problemer.

Jeg valgte å bo i leilighetshotellet til NordClinic som er i etasjene under selve klinikken. Store og moderne innredede hotell leiligheter. Vi har også et fellesrom der med en liten selvbetjent butikk, som var et veldig hyggelig møtested. Der fant vi igjen hverandre fra NordClinics WhatsApp gruppe. Det blir et helt unikt felleskap, samhold og hjelpsomhet blant alle i samme situasjon. Noen nyankomne og flere nyopererte. Et sted der du senker skuldrene og legger vekk den daglige perfeksjonisme.
De aller fleste av oss reiser alene, noe som de aller fleste også finner best i en slik situasjon. Når alt kommer til alt alt så er du ikke alene, du er omringet av et fellesskap som forstår og som står i det samme selv. Og du er bare en etasje fra fagfolkene om du skal trenge noe eller lurer på noe. Det er også daglig besøk fra sykepleier på hotellrommet.

Dagen før operasjonen hadde jeg møte med Dr. Aurimas Dobilinskas. En veldig trygg, hyggelig og imøtekommende mann. Vi ble da enige om hva som var nøyaktig de beste prosedyrene for at jeg skulle få det riktige og beste resultatet. Jeg kom med mine ønsker og han kom med sine anbefalinger. Jeg ga han den friheten at han måtte gjøre det han så ville gi meg det beste resultatet. Det kan jeg nå ettertid si at var et veldig godt valg. Dette er fagfolk som kan sin profesjon.
Dagen selve operasjonen var møtte jeg opp 2 timer før kirurgien. Jeg fikk utdelt et lyst og fint rom, skiftet på meg tøy, og fikk besøk av en hyggelig anestesi lege. Jeg følte meg trygg og ivaretatt.

Fikk utdelt en restaurant meny for de kommende 2 døgnene innlagt på avdelingen. Etter det ble jeg tatt med til kirurgen som tegnet opp linjene han skulle utføre sin magi ut ifra og ble ikke lenge etterpå tatt med inn på operasjonssalen. Følte meg trygg og ivaretatt, sovnet veldig raskt og våknet rolig i senga mi på klinikken.
Jeg fikk noen timer etterpå smake den beryktede nydelige ostekaka. Og den sto til forventningene.
Hadde legevisitt alle dagene innlagt.

Dagene etterpå ble brukt til hvile med Netflixen i leiligheten og småturer for å strekke på beina å sosialisere seg litt. Var der i 6 dager etter kirurgien.
Dagen før utreise hadde jeg ett nytt møte med kirurgen, fikk byttet tape på sårene og sett at alt heales fint.

Dette må jeg utelukkende si er en positiv opplevelse og har fortsatt god kommunikasjon med klinikken etter hjemreise.
Det er en omfattende kirurgi jeg har gått igjennom, men med den måten jeg har blitt møtt, alt i fra første tilbakemelding på e-post, sjåfør, hotellansatte, sykepleiere, leger, lokaler og med en vakker by som Kaunas som lokalisasjon så gir jeg 10 av 10.

2. august 2024

Anbefales

Anbefales
En profesjonell og moderne klinikk i Litauen. Jeg hadde tigh lift og kirurgen og teamet var helt enestående. Norsktalende ansatt svarer raskt og effektivt på mail, og jeg hadde en positiv opplevelse av klinikken fra første kontakt. God oppfølging både før og etter operasjon.

Jeg ble hentet av klinikken på flyplassen om natten i Kaunas, og ellers kjørt til og fra avtaler av veldig hyggelige ansatte. Klinikken anbefales på det varmeste.

27. juni 2024

Mislykket resultat

Dro til denne klinikken for 5 år siden da jeg hadde tubulære bryster og ønsket å korrigere de. Tok da to ulike operasjoner som var brystforstørrelse + areolareduksjon. Etter disse operasjonene så resultatet enda verre ut enn det var til å starte med.

Prøvde å ta opp dette med klinikken for å få korreksjon, men fikk her beskjed om at resultatet ikke var mulig å gjøre noe med. Dette har vist seg å ikke stemme i det hele tatt, da jeg nylig har fått korreksjon på en annen klinikk i hjemlandet mitt og fått et fantastisk resultat.

Også da jeg var på konsultasjon for korreksjon fikk jeg beskjed om at de operasjonsteknikkene som ble brukt ALDRI burde blitt brukt i mitt tilfelle, og jeg er heldig at utfallet ikke ble verre.

13. juni 2023

Kjære Mathilda,

Takk for at du tok tid til å gi oss denne tilbakemeldingen.

Vik beklager at operasjonen du tok for 5 år siden ikke svarte til dine forventninger. Det er viktig å forstå at medisin ikke er en eksakt vitenskap, og selv om kirurgen gjør alt for å oppnå de beste resultatene, kan resultatet av operasjonen - forventede kroppsformer og proporsjoner - ikke garanteres.

Det er veldig synd at vår kirurg ikke kunne hjelpe deg da du tok kontakt ift korrigerende inngrep. Det er viktig å påpeke at vurderingen for hver operasjon avhenger av en rekke faktorer som kan endre seg over tid, og de kirurgiske alternativene og anbefalingene endres tilsvarende.

Vi er veldig glade for at du endelig oppnådde resultater som du er fornøyd med, selv om det ikke var på vår klinikk. Vi håper at resultatene blir langvarige og vil fortsette å gjøre deg glad.

Skulle ønske man kunne gi 0 stjerner

Pengemaskin!

Alt er bra helt til du ikke er fornøyd og du legger inn en klage, da blir du møtt av en vegg, og de sletter negative omtaler i de lukkede chatterommene på messenger så andre ikke ser dem.

De er svært så hjelpsomme og hyggelig helt til du har betalt, da omgjøres du til en ting og de vil ha deg fort ut, du har ingen verdi lenger,

Min operasjon var fullstendig mislykket og da jeg la inn klage ble jeg ikke hørt og hele opplegget fremstår som veldig useriøst.
Det er mange kirurger der så snakker kun utifra erfaring med min kirurg.

Min anbefaling, styr unna.

16. mai 2024

Kjære Mari,

Takk for at du tok tid til å gi oss en tilbakemelding.
Vi beklager hvis dine forventninger ikke ble oppfylt etter besøk på vår klinikk.

Vi vil gjerne påpeke at pasienter har mulighet til å diskutere de potensielle resultatene av operasjonen med kirurgen under konsultasjon, stille spørsmål, og etter å ha tatt en informert beslutning, samtykker pasientene i operasjon og mulige risker ved konkret kirurgisk behandling. Selvfølgelig hender det noen ganger at resultatene av operasjonen ikke blir som forventet på grunn av ulike omstendigheter og fordi medisin ikke er en eksakt vitenskap, men vi alltid tilbyr pasienter mulige løsninger i samsvar med våre revisjonsregler.

I kommunikasjonsplattformer for pasienter vil vi gjerne skape et åpent og trygt rom for pasienter til å dele sine erfaringer, bilder osv., og vi har et mål å være så gjennomsiktige som mulig, så vi vil forsikre deg om at ingen innlegg eller kommentarer som ikke bryter de generelle reglene i gruppen, selv om de er negative, blir slettet.

Dersom du har fylt ut klageskjemaet, vil vi gjøre deg oppmerksom på at standard klagefrist er 20 dager, så vi oppfordrer deg til å kontakte vårt kundeservice for oppdateringer.

Klinikken er suveren med veldig høy…

Klinikken er suveren med veldig høy standart, personale er veldig hjelpsomme og serviceinnstilt, kirurgen og representanten min har vært helt fantastiske, her føler man seg virkelig ivaretatt og jeg vil anbefale denne klinikken på det sterkeste. Superfornøyd med resultatene mine så langt. Tusen takk til hele teamet på Nordesthetics for alt, dere er enestående!

6. mars 2023

Jeg reiste alene fra Norge og ned til…

Jeg reiste alene fra Norge og ned til Litauen.
Ble hentet av en hyggelig dame på flyplassen og kjørt til klinikken , der fikk jeg møte kirurgen min, som helt fantastisk , vi snakket om hva jeg vill oppnå med denne operasjonen , og han kom med en anbefaling på hvilke type operasjon jeg burde ta mtp på resultatet jeg ønsket.
Dagen etter ble jeg hentet på hotellet og kjørt til klinikken for å bli operert. De var så søte og hyggelige alle de jeg møtte som jobber på klinikken. Passer på at man har det bra, at man ikke har smerter etter operasjon.
Jeg lå to dager på klinikken , ble kjørt til hotellet og var på kontroll time dagen jeg reiste hjem.
Jeg skal tilbake så jeg er 100% fornøyd med klinikken, kirurgen , personalet helt fantastisk 😊

6. februar 2023

Veldig god oppfølgning da dette har…

Veldig god oppfølgning da dette har vært en lang prosess før jeg bestemte meg, så min kontakt person har svart på alt jeg lurte på, det gjorde det lettere og ta min avgjørelse da jeg reiste alene til kaunas og følte jeg ble ivaretatt og tatt vare på mine behov, så kan absolutt anbefale det til andre som lurer men er redd og ta steget alle har vært helt positive og service innstilt 🙂

31. januar 2023

Full bukplastikk . Sy sammen magemuskler

Helt utrolig bra oppfølging fra start til slutt.
Er så fornøyd med Dr Goda som utførte operasjon med team anestilegen var en sprudlende morsom kar som fortalt hvordan det ville bli med narkose på en morsom måte 👍
Bodde på sykehus hotellet å wow for et flott rom og oppfølging der også
Anbefaler denne klinikken på det sterkeste

24. oktober 2022

Jeg er super fornøyd med hvordan jeg ble tatt i mot og operasjonen gikk helt fantastisk 💃💪💖

Jeg er super fornøyd med hvordan jeg ble informert om operasjon hele veien👍klart litt skeptisk om hvordan det var å reise til et fremmed land Litauen for operasjon og hvordan det var på Nordesthetics Clinic.Det var helt fantastisk,ble hentet på flyplassen og kjørt tilbake av 2 nydelige mennesker 🕺💃 Hele tiden fikk jeg bedsjed om det var noen endringer.På Clinicen ble jeg tatt i mot med åpne armer av de som jobbet i resepsjonen og min operasjons lege Dr. Ghassande W. Said fikk god info de tok blodprøver og veide og måle meg. Så ble jeg fulgt til mitt rom av ei hyggelig Dame.Jeg bodde i 3 etasje på et nydlig rom på Nord sin Clinic i 1 uke,alt fungerte supert.Fikk brukt senga godt 😁 viktig å ta det med ro,ble mye film😁Operasjonen gikk kjempe bra, følte meg virkelig ivaretatt 💖 Ble fulgt opp med god informasjon hvordan jeg skulle stelle sår m.m.Ble også kontaktet på mail etter en tid når jeg hadde kommet hjem igjen 👍nå er det 6 uker siden og jeg ser at resultate ser veldig bra ut.Jeg tok et brystløft og flyttet brystvortene, etter å ha ammet 4 barn var brystene på vei ned i buksa 😂😁 nå er de små men henger ikke mer👍💪så bare å fortsette å ta det rolig det er viktig for god healing for et godt resultat 💃💖Jeg kan virkelig anbefalle Nordesthetics Clinic 💪😘viktig å dra etter par dager før om en har lyst å se Litauen 🕌⛪for etter operasjon bør en ta det helt rolig,det er investeringer til seg selv og viktig for god healing av kroppen,den trenger ro og hvile 💃🕺💖

30. august 2022

Har hatt en kjempe fin opplevelse på…

Har hatt en kjempe fin opplevelse på Nords, følte meg mye bedre ivaretatt der enn det jeg ville gjort hjemme i Norge. Har ikke noe negativt å si om min opplevelse og så langt er resultatene mine helt utrolige. Jeg må indrømme jeg var litt redd for at alt skulle gå galt så fort jeg kom hjem, men alt har gått utrolig bra! Kommer garantert tilbake! Tusen takk til alle de flotte sykepleierne som hjalp meg og anestesilegen og ikke minst Mantas kievisas som ga meg kroppen min tilbake .

6. juni 2022

Dr. Samulenas er Magisk

Hei! Har vært i Kaunas i april i 2021, ble hentet på flyplassen av ei service innstilt person. Flott klinikk som passer på pasienter sine :-) Fikk tolk uten noe problem. Også jeg hadde en fantastisk avsender som het Elena. Hun ga rask tilbakemeldinger og alle svarene jeg lurte på. Møte med Dr.Samulenas, veldig bra og beroligende. Jeg er meget fornøyd, jeg liker virkelig resultatet. Jeg trodd aldri at noen kan forandre formen min på pupper.
100% anbefaler denne kliniken og Dr.Samulenas. Og vil si en stor TAKK til der alle for deres profesjonalite <3
Det er veldig trist at jeg kan ikke vise bilder her.

14. juni 2021

Veldig fornøyd med operasjonen

Kontaktpersonen jeg hadde fra jeg bestemte meg for og ta operasjon var veldig fin. Raske tilbakemeldinger og fikk de svarene jeg lurte på. Ble hentet på flyplassen av ei service innstilt person. Flott klinikk som hadde lagt opp alt så det gikk på skinner. Fikk noen papirer som skulle besvares. Anbefaler andre og spør etter tolk. De papirene tok mye tid. Møte med kirurg, veldig bra og beroligende. Etter operasjon, litt dårlig oppfølging av sykepleiere bla. med smertestillende. Veldig hyggelige og serviceinnstilt sted. Bodde på det nye leilighetskomplekset i tilknytning til klinikken. Det er helt nytt så noen "barnesykdommer" er det. Rent og ordentlig. Jeg var veldig uheldig med konsultasjon før jeg skulle dra, med leger som var mer opptatt av og ta seg ut enn og svare på spørsmål. Men helheten er veldig bra.

18. mars 2021

Amazing Clinic amazing

Fra første konsultasjon til operasjonen fikk jeg god veiledning fra Valerija hele veien. Før og etter operasjonen ble jeg tatt hånd om av FANTASTISKE ansatte og selvfølgelig kirurgen. Anbefaler denne klinikken på det sterkeste👍

24. mars 2020

Valerija

Valerija
Jeg tok kontakt og fikk straks komme i dialog med Valerija. På sitt profesjonelle vis ble hun den som støttet meg gjennom prosessen. Alle mine spørsmål har blitt hurtig besvart og hun er positiv, hyggelig og systematisk. I tillegg har hun gitt meg all relevant informasjon når det har blitt aktuelt, hvilket har gitt meg mindre stress og har ført til at jeg har følt trygghet.
Tusen takk, Valerija.!

10. februar 2020

Anmeldelse

To uker etter operasjon og jeg er veldig fornøyd med resultatet. Jeg vil rette en stor TAKK til der alle for deres profesjonalitet. Helt siden første dag jeg bestemte meg for å trykke «send»på forespørsel til klinikken deres. Alt startet med at jeg skrev lårplastikk på safari, og hvor Nordestethics.com kom opp som et av flere alternativer. Beskrivelsen av klinikken var innbydende med erfarne, profesjonelle kirurger. Bilder fra før og etter kosmetiske operasjoner var avgjørende for mitt valg. Da jeg i tillegg fikk svar fra dere på norsk var jeg aldri i tvil, dette var trygt. Operasjonen og oppholdet på klinikken i forkant og etterkant av inngrepet var en trygg opplevelse med kirurg, anestesilege, og øvrig personale som alle viste meg full oppmerksomhet og den beste ivaretakelse.
Jeg vil anbefale deres klinikk på det varmeste.
Byen Kaunas var en flott by som vi likte godt, maten var eksepsjonell og menneskene flotte 🌸
Tusen takk ❤️

9. desember 2019

Mommy makeover

Kan virkelig anbefale denne klinikken og min kirurg Andrius Pajeda, han gjorde en mommy makeover på meg for ca 10 uker siden. Gleder meg til å se mitt endelige resultat om noen måneder til. Valerija er min kontaktperson, hun har svart på alle mine spørsmål og gitt god informasjon før og etter operasjon. Dr. Pajeda var helt fantastisk, proff og veldig nøye i sitt arbeid både før og etter operasjon. Alle som jobber på klinikken var super flinke og hyggelige.

18. november 2019

360 figurforming, liposuction

En ny og moderne klinikk, følte meg veldig trygg og ivaretatt under hele oppholdet i Kaunas i høst. Ble operert av Tomas Budrius, han var meget flink - godt fornøyd med resultatet! Det vær lett å kommunisere med han, han tok seg god tid under konsultasjonen og han var ærlig. Anbefaler absolutt Budrius!
Den norske kundekontakten Valerija er også veldig hjelpsom, hun svarer på alle spørsmål via tlf eller mail i forkant, og man får all info skriftlig på mail før reisen.
I Kaunas har de et eget team som sørger for transport til og fra flyplass, hotell og klinikken- fungerte utmerket, veldig hyggelige damer. Klinikken er prisgunstig i tillegg til at de har dyktige leger, jeg reiser gjerne igjen.

1. november 2019